Ни вопъл,ни стон Бива разочаровани участници ама все някой от 28 трябва да е захлебил и да е доволен от кръга,нищо че има още 1 мач довечера (2-1 или 3-1 ).Аз се налапах доволно и Коутиньо като зашие някой гол и асистенция примерно почвам да гледам към челните местаКазах че атакувам коварно от задни позиций ама не вярвате
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеE, то само това да беше - ами системата с цените - тотална мизерия, без абсолютно никаква логика. Кунката трябваше да го продадат над 1 милка народ, за д аму падне цената с 0.1 Сега пък са се засилили и Хазарта, при сходни параметри, трябваше да го прордат 100К и цената му се срина с 0.2 То бива измислици в най-висшето фентъзи, ама тези ряпа да ядат - мъчи се човек да прави стратегия, да си вдига тийм велюто, ама то всичко е само и единствено късмет, егати
Имам странното чувство, че и тук трябва да печели правилния човек, затова и точно определени футбалерци се качват или падат по никаква логика, точно като с държавните поръчки, където търсим кола с определен до милиметри ромб на лява предна джанта, ама иначе си има правила и се спазват
П.С. Голът на Санчес си е редовен - такива са правилата.Колкото и да ми е неприятно, на Луканката също е редовен - това зависи от най-висшата лига, а не от фентъзито, те само следват решенията на онези шопари. За другото си прав, ама кел файда - глас в пустиня.
П.П.С. Има отличен коеф за победа на ПСЖ в София - 1.40
Да внеса малко уточнение, че да не се ядосвате и да го имате предвид. Когато играч е контузен или наказан цената му пада много по-бавно (това е заложено в алгоритъма), именно защото се очаква масова разпродажба. Очаквах да сте ги проучили тия неща за толкова години
Edit: Също така максималното падане/вдигане на цената в един кръг е 0.3 (ако ще всички да са купили даден играч, максимално цената му примерно от 7.0 може да стане 7.3 за един gameweek).Last edited by BobbyD; 23.09.2016, 18:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеE, то само това да беше - ами системата с цените - тотална мизерия, без абсолютно никаква логика. Кунката трябваше да го продадат над 1 милка народ, за д аму падне цената с 0.1 Сега пък са се засилили и Хазарта, при сходни параметри, трябваше да го прордат 100К и цената му се срина с 0.2 ....
Движението на цените при Агуеро и Ибряма, например, е доста интересно.
Коментар
-
E, то само това да беше - ами системата с цените - тотална мизерия, без абсолютно никаква логика. Кунката трябваше да го продадат над 1 милка народ, за д аму падне цената с 0.1 Сега пък са се засилили и Хазарта, при сходни параметри, трябваше да го прордат 100К и цената му се срина с 0.2 То бива измислици в най-висшето фентъзи, ама тези ряпа да ядат - мъчи се човек да прави стратегия, да си вдига тийм велюто, ама то всичко е само и единствено късмет, егати
Имам странното чувство, че и тук трябва да печели правилния човек, затова и точно определени футбалерци се качват или падат по никаква логика, точно като с държавните поръчки, където търсим кола с определен до милиметри ромб на лява предна джанта, ама иначе си има правила и се спазват
П.С. Голът на Санчес си е редовен - такива са правилата.Колкото и да ми е неприятно, на Луканката също е редовен - това зависи от най-висшата лига, а не от фентъзито, те само следват решенията на онези шопари. За другото си прав, ама кел файда - глас в пустиня.
П.П.С. Има отличен коеф за победа на ПСЖ в София - 1.40Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Добре де, що за правила са това?
Вчера удар на Айоби в очертанията на вратата докосва крака на Санчес и пишат гола на негово име. После защитник на Хъл с глава вкарва топката в собствената си врата - гол на Уолкът. Гол на Боласи бива писан на Лукаку, само защото маймуната вдигна ръка, че бил играл с топката, въпреки че на всяко едно видео, което гледах, се вижда как кракът му минава толкова далече от топката, че не е усетил дори вятъра от нея..
И днес, Ибряма центрира, Рашфорд не уцелва, става меле, в което топката се удря в защитник и някак си стига да Рашфорд - гол с асистенция на Ибрямов...
Last edited by fantasy_gt; 18.09.2016, 17:16.
Коментар
-
Темата съвсем умря,никой нищо не пише,всеки си мълчи,вероятно поради лошия старт на сезонаАз атакувам коварно от задни позиции,че мисля да прегъвам лева в края на сезонаДнес чакам Митко да ги накичи с пайети и Лукакича минимум с хеттрик и чисти мрежи от карамелите,чуковете, шити и арсенал и да се установявам трайно в челотоАаа забравих че и санчез ще се разпише за да нагуша още повече
P.S.Клопо е велик,разкрихме и некадърниците от челси,задължително сме в тройката + 1-2 купичики евентуалноLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемай познах - нямам загубен бас, когато е на джеймисънче - обича ме това уиски
Иначе, английският футбол е малко като българската политика последните години - важните решения се взимат след внимателен прочит на общественото мнение, т.е. след като медиите преди това се "сондирали" почвата и са определели курса на най-малкото съпротивление. Гледам поне по една трета от мачовете всеки кръг, при това от години, и удари като на Агуеро има поне по три-четири само в една среща. Но английските журно-та явно бяха решили да правят новина преди дербито този уикенд и още след мача бяха наказали Агуеро с 3-5 мача поне. Така ФА явно нямаше избор, след като не остана "специалист", който да не се изкаже по темата, а действие, продължило няколко секунди, беше разтегнато до латино мулти-сериал, в който главния злодей едва не лишава новозеландския футбол от най-голямата му звезда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСпокойно, удължиха му срока на Агуеро да даде обяснения. Утре следобед изтича.
Имаме сделка, значи. Приятна разходка!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСпокойно, удължиха му срока на Агуеро да даде обяснения. Утре следобед изтича.
Имаме сделка, значи. Приятна разходка!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеще чакам значи 8 часа, че да видя каква е хавата, ама тогава съм с децата в парка, та сигурно ще го разбереш преси мен
Имаме сделка, значи. Приятна разходка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеВ духа на днешния последен ден от трасферния прозорец - Done deal!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена примоция джеймисънката е 22-23 кинта, така че ще ти пратя някаква качествена крафт бира или нещо от сорта (в съответното количество) или ще ти захраня сметката, ако си ок
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе пия таквоз нещо. Даже не знам как изглежда и какъв еквивалент в бира да поискам.
Иначе съм навит. Избери равностоен залог в бира за това и имаме сделка.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар