IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    E, то само това да беше - ами системата с цените - тотална мизерия, без абсолютно никаква логика. Кунката трябваше да го продадат над 1 милка народ, за д аму падне цената с 0.1 Сега пък са се засилили и Хазарта, при сходни параметри, трябваше да го прордат 100К и цената му се срина с 0.2 ....
    Проблемът с цените започна да се набива на очи миналия сезон. Спомням си, че писах тогава тук и после пуснах мейл до фентъзи-то, но отговор не получих, дори и под формата на клише. Алгоритъмът им определено включва и някакъв субективен параметър, според мен, който в определени ситуации изкривява действителността.

Движението на цените при Агуеро и Ибряма, например, е доста интересно.

Коментар

• E, то само това да беше - ами системата с цените - тотална мизерия, без абсолютно никаква логика. Кунката трябваше да го продадат над 1 милка народ, за д аму падне цената с 0.1 Сега пък са се засилили и Хазарта, при сходни параметри, трябваше да го прордат 100К и цената му се срина с 0.2 То бива измислици в най-висшето фентъзи, ама тези ряпа да ядат - мъчи се човек да прави стратегия, да си вдига тийм велюто, ама то всичко е само и единствено късмет, егати
      Имам странното чувство, че и тук трябва да печели правилния човек, затова и точно определени футбалерци се качват или падат по никаква логика, точно като с държавните поръчки, където търсим кола с определен до милиметри ромб на лява предна джанта, ама иначе си има правила и се спазват

П.С. Голът на Санчес си е редовен - такива са правилата.Колкото и да ми е неприятно, на Луканката също е редовен - това зависи от най-висшата лига, а не от фентъзито, те само следват решенията на онези шопари. За другото си прав, ама кел файда - глас в пустиня.

П.П.С. Има отличен коеф за победа на ПСЖ в София - 1.40
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добре де, що за правила са това?
        Вчера удар на Айоби в очертанията на вратата докосва крака на Санчес и пишат гола на негово име. После защитник на Хъл с глава вкарва топката в собствената си врата - гол на Уолкът. Гол на Боласи бива писан на Лукаку, само защото маймуната вдигна ръка, че бил играл с топката, въпреки че на всяко едно видео, което гледах, се вижда как кракът му минава толкова далече от топката, че не е усетил дори вятъра от нея..
        И днес, Ибряма центрира, Рашфорд не уцелва, става меле, в което топката се удря в защитник и някак си стига да Рашфорд - гол с асистенция на Ибрямов...
        Last edited by fantasy_gt; 18.09.2016, 17:16.

Коментар

• Аз се чудя как може да имам двама ливърпулци в отбора, които са титуляр и вместо да ми носят куп точки само по 1,2 в последните кръгове....

Коментар

• Темата съвсем умря,никой нищо не пише,всеки си мълчи,вероятно поради лошия старт на сезонаАз атакувам коварно от задни позиции,че мисля да прегъвам лева в края на сезонаДнес чакам Митко да ги накичи с пайети и Лукакича минимум с хеттрик и чисти мрежи от карамелите,чуковете, шити и арсенал и да се установявам трайно в челотоАаа забравих че и санчез ще се разпише за да нагуша още повече

P.S.Клопо е велик,разкрихме и некадърниците от челси,задължително сме в тройката + 1-2 купичики евентуално
            Liverpool Forever

Коментар

май познах - нямам загубен бас, когато е на джеймисънче - обича ме това уиски
              Позна, така е! Честито!

Иначе, английският футбол е малко като българската политика последните години - важните решения се взимат след внимателен прочит на общественото мнение, т.е. след като медиите преди това се "сондирали" почвата и са определели курса на най-малкото съпротивление. Гледам поне по една трета от мачовете всеки кръг, при това от години, и удари като на Агуеро има поне по три-четири само в една среща. Но английските журно-та явно бяха решили да правят новина преди дербито този уикенд и още след мача бяха наказали Агуеро с 3-5 мача поне. Така ФА явно нямаше избор, след като не остана "специалист", който да не се изкаже по темата, а действие, продължило няколко секунди, беше разтегнато до латино мулти-сериал, в който главния злодей едва не лишава новозеландския футбол от най-голямата му звезда.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                Спокойно, удължиха му срока на Агуеро да даде обяснения. Утре следобед изтича.
                Имаме сделка, значи. Приятна разходка!
                май познах - нямам загубен бас, когато е на джеймисънче - обича ме това уиски
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И аз набих wild card-а.

Ще е цапаница!
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Идеално, че днес май не ми е много ден

Коментар

ще чакам значи 8 часа, че да видя каква е хавата, ама тогава съм с децата в парка, та сигурно ще го разбереш преси мен

Коментар

В духа на днешния последен ден от трасферния прозорец - Done deal!
                        ще чакам значи 8 часа, че да видя каква е хавата, ама тогава съм с децата в парка, та сигурно ще го разбереш преси мен

Коментар

на примоция джеймисънката е 22-23 кинта, така че ще ти пратя някаква качествена крафт бира или нещо от сорта (в съответното количество) или ще ти захраня сметката, ако си ок
                          В духа на днешния последен ден от трасферния прозорец - Done deal!

Коментар

Не пия таквоз нещо. Даже не знам как изглежда и какъв еквивалент в бира да поискам.

Иначе съм навит. Избери равностоен залог в бира за това и имаме сделка.
                            на примоция джеймисънката е 22-23 кинта, така че ще ти пратя някаква качествена крафт бира или нещо от сорта (в съответното количество) или ще ти захраня сметката, ако си ок

Коментар

аз съм готов на бас - на джеймисънче ок ли ти е
                              Не пия таквоз нещо. Даже не знам как изглежда и какъв еквивалент в бира да поискам.

Иначе съм навит. Избери равностоен залог в бира за това и имаме сделка.

Коментар

Аз мисля, че дори няма да го накажат. Гледах двеста пъти повторение на ситуацията и това, което се вижда, е опит да се измъкне от непозволено хващане на ръката от страна на Рийд. Просто реакцията му бе по-ядна и това малко подвежда - имаше замахване, но удар, ако изобщо има, е в областта на дясната скула, но в никакъв случай в гърлото.
                                Бас някой?
                                Ами в крайна сметка го взех
                                За първи път ми се случва да не ми взема wild-а поради малко трансфери
                                Трябваше да въртя резервните вратари
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X