Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Liverpool Forever
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеКой ти е отбора в платената лига че не виждам такъв там ако не е тайна де?
iKarius се казва селското ми отборче и тази седмица навлезе в активен трансферен прозорец, пък каквото стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОбещах-пиша
Ама какво ли да напиша, като съм жив зян и нищо не става засега от мен - освен да се гордея, че имах едно на ум за издънката на момчето с потните Кунки (уж 13 милки спестени), само за да се набия на Ибряма, бейби, който освен че е бездарен напоследък (всъщност няма халфове да му подават), ами и жълтурче си изкара Та затова и не пиша, но ви чета, ако се решитеVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеНе се отчайвай,аз съм на 30 точки от върха и смятам да съм първи до 3-4 кръга пък незнам.Важното е да си оптимист и да се забавляваш с тая игра На 80 точки си от върха но има много време и историята познава и по големи обрати така че спокойно може да се пребориш за второто място след мен
Просто малшанс, а той е в основата на тази игра, няма как без него. Изпуснах Ибряма в началото, после той се скри като мишка. Не повярвах в мангалите Коща и Луканката - те пък се разбиха от късмет напоследък. И най-вече хич не ми върви с тийм велюто - там не намирам никаква логика и си го бърникат това с цените, както им дойде. Ама ще се оправя - аз съм албански реотан и явно трудно зацепвам, ама зацепя ли, ставам като аец-аNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеМоето свободно падане в лигата продължава с пълна сила. Усилията ми за трупане на тийм валю засега се отразяват мноооога зле на точките ми, а когато и двамата ми основни нападатели направят минусов кръг, положението плаче за тотална чистка в съблекалнята......Liverpool Forever
Коментар
-
Ама какво ли да напиша, като съм жив зян и нищо не става засега от мен - освен да се гордея, че имах едно на ум за издънката на момчето с потните Кунки (уж 13 милки спестени), само за да се набия на Ибряма, бейби, който освен че е бездарен напоследък (всъщност няма халфове да му подават), ами и жълтурче си изкара Та затова и не пиша, но ви чета, ако се решитеLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеМоето свободно падане в лигата продължава с пълна сила. Усилията ми за трупане на тийм валю засега се отразяват мноооога зле на точките ми, а когато и двамата ми основни нападатели направят минусов кръг, положението плаче за тотална чистка в съблекалнята......Liverpool Forever
Коментар
-
Ама какво ли да напиша, като съм жив зян и нищо не става засега от мен - освен да се гордея, че имах едно на ум за издънката на момчето с потните Кунки (уж 13 милки спестени), само за да се набия на Ибряма, бейби, който освен че е бездарен напоследък (всъщност няма халфове да му подават), ами и жълтурче си изкара Та затова и не пиша, но ви чета, ако се решитеLiverpool Forever
Коментар
-
Ама какво ли да напиша, като съм жив зян и нищо не става засега от мен - освен да се гордея, че имах едно на ум за издънката на момчето с потните Кунки (уж 13 милки спестени), само за да се набия на Ибряма, бейби, който освен че е бездарен напоследък (всъщност няма халфове да му подават), ами и жълтурче си изкара Та затова и не пиша, но ви чета, ако се решите
Коментар
-
Обещах-пиша
Ама какво ли да напиша, като съм жив зян и нищо не става засега от мен - освен да се гордея, че имах едно на ум за издънката на момчето с потните Кунки (уж 13 милки спестени), само за да се набия на Ибряма, бейби, който освен че е бездарен напоследък (всъщност няма халфове да му подават), ами и жълтурче си изкара Та затова и не пиша, но ви чета, ако се решитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНа мен Стекелембург (17 точки) ми седи на пейката! Сигурно най-високия резултат получаван от вратар някога...
Почвам да се надявам ДДХ да е болен и да не играе довечера...
Истината е, че тази седмица май наистина ще е на вратарите и съвсем не на нападателите. Моите и двамата пропуснаха дузпи, като единия ми беше и капитан, до го е...
Ама така е, случва се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеНи вопъл,ни стон Бива разочаровани участници ама все някой от 28 трябва да е захлебил и да е доволен от кръга,нищо че има още 1 мач довечера (2-1 или 3-1 ).Аз се налапах доволно и Коутиньо като зашие някой гол и асистенция примерно почвам да гледам към челните местаКазах че атакувам коварно от задни позиций ама не вярватеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ни вопъл,ни стон Бива разочаровани участници ама все някой от 28 трябва да е захлебил и да е доволен от кръга,нищо че има още 1 мач довечера (2-1 или 3-1 ).Аз се налапах доволно и Коутиньо като зашие някой гол и асистенция примерно почвам да гледам към челните местаКазах че атакувам коварно от задни позиций ама не вярватеLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеE, то само това да беше - ами системата с цените - тотална мизерия, без абсолютно никаква логика. Кунката трябваше да го продадат над 1 милка народ, за д аму падне цената с 0.1 Сега пък са се засилили и Хазарта, при сходни параметри, трябваше да го прордат 100К и цената му се срина с 0.2 То бива измислици в най-висшето фентъзи, ама тези ряпа да ядат - мъчи се човек да прави стратегия, да си вдига тийм велюто, ама то всичко е само и единствено късмет, егати
Имам странното чувство, че и тук трябва да печели правилния човек, затова и точно определени футбалерци се качват или падат по никаква логика, точно като с държавните поръчки, където търсим кола с определен до милиметри ромб на лява предна джанта, ама иначе си има правила и се спазват
П.С. Голът на Санчес си е редовен - такива са правилата.Колкото и да ми е неприятно, на Луканката също е редовен - това зависи от най-висшата лига, а не от фентъзито, те само следват решенията на онези шопари. За другото си прав, ама кел файда - глас в пустиня.
П.П.С. Има отличен коеф за победа на ПСЖ в София - 1.40
Да внеса малко уточнение, че да не се ядосвате и да го имате предвид. Когато играч е контузен или наказан цената му пада много по-бавно (това е заложено в алгоритъма), именно защото се очаква масова разпродажба. Очаквах да сте ги проучили тия неща за толкова години
Edit: Също така максималното падане/вдигане на цената в един кръг е 0.3 (ако ще всички да са купили даден играч, максимално цената му примерно от 7.0 може да стане 7.3 за един gameweek).Last edited by BobbyD; 23.09.2016, 18:31.
Коментар
Коментар