IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде тая седмица ще гледам пак мачове от ВЛ че честно казано нац.отбори са ми отегчителни пък и няма фентъзи тамДамата в платената лига бая се налапа с точки последния кръг и взе да притеснява лидерството ми,така че трябва да се мобилизам.Хубаво е на върха и смятам да остана там A GT също бая се налапа ама за сметка на това успя да уцели халфа с най малко точки за капитан.

P.S.Баси май вече съм пристрастен,щом при всеки гол гледам кой дал асист и дали го има конкуренцията А преди си гледах мачовете и резултатите и хич не ме бъркаше кой вкарал гол,асист или клиййн шиит
    Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      поздравления и за двата ти отбора този кръг - с този от лигата без смени щеше да водиш и в лигата със смени, а другият, дето е със смени - абе, велика работа е да играеш с Мане, Коу и Фирмино едновременно - страхотен усет
      Аз за себе си мълча и не се обаждам, то няма и смисъл
      Ха, това с "претоварването" с наши играчи го правя винаги, когато ще ходя да ги гледам на живо. Така и така съм в края на класирането, поне да се изкефя. Живот и здраве, ще съм на Centenary stand за мача със Съндърланд след двайсетина дни....

Не се отчайвай пък ти. Знаеш как се наваксват/губят по сто точки дори в последните десетина кръга, какво остава за цели 27....

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
        Ха-ха, това не е нищо. Моят без смени ме води с 75 т. и би бил 5-ти в лигата със смени, вместо 25-ти.

Но, да знаете, че ви почнах оттук насетне.
        поздравления и за двата ти отбора този кръг - с този от лигата без смени щеше да водиш и в лигата със смени, а другият, дето е със смени - абе, велика работа е да играеш с Мане, Коу и Фирмино едновременно - страхотен усет
        Аз за себе си мълча и не се обаждам, то няма и смисъл
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами аз не пиша основно щото ме дразнят тиквестор-а, а не заради класирането ми - то и миналата година бях там някъде, но си пишех, ама сега много трият, особено за определени фибанки и т.н., та затова и аз пък не искам да им правя излишен трафик Иначе и миналата година беше 1/1 000 000 това с марез и варди - можеш да ги видиш къде са сега, когато късметът/тотото не ги покрива сега с луканката е същото, а кун игра силно само този кръг и ми беше ок да го нямам в последните 3, лошото е, че на ибряма не му втрза. та така
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
            Вие си знаете,всеки сам си решава но то се вижда че те и Коста са във форма а ман.ю. и ибра не са.Лично според мен поне в момента няма как да се борите за нещо без да имате поне 2 от тях.Участвате по дълго от мен във форума а и фентъзито предполагам и имате опит,незнам как нямате най добрия нападател в цалата лига-Кун,а Лукаку и Коста бележат всеки мач.Все едно да нямате Марез и Варди миналата година и да се надявате да изкласитеМного трудно може да стане да не кажа невъзможно.Лично мнение,нищо повече,искаше ми се да сте по напред че поне пишете във форума и можеше да обсъдим това онова по конкретно ако сме в челото и спорим за призовите места.
            Клопо добре го каза онзи ден: Титлата не се дава в края на октомври.
            Успех!

Коментар

• Вие си знаете,всеки сам си решава но то се вижда че те и Коста са във форма а ман.ю. и ибра не са.Лично според мен поне в момента няма как да се борите за нещо без да имате поне 2 от тях.Участвате по дълго от мен във форума а и фентъзито предполагам и имате опит,незнам как нямате най добрия нападател в цалата лига-Кун,а Лукаку и Коста бележат всеки мач.Все едно да нямате Марез и Варди миналата година и да се надявате да изкласитеМного трудно може да стане да не кажа невъзможно.Лично мнение,нищо повече,искаше ми се да сте по напред че поне пишете във форума и можеше да обсъдим това онова по конкретно ако сме в челото и спорим за призовите места.
              Liverpool Forever

Коментар

ми щото Ибряма, ако имаше късмет, щеше да е минимум с 3 гола последния кръг, ама нъцки. А суджука е най-големият калитар евър
                True!

Коментар

Не че нещо ама кажи ми с какъв акъл нямаш кун или лукаку пък си взел ибра от дърводелците от манчестър дето не могат 1 гол да вкарат?Ти си решаваш естествено но пък Кун винаги е бил и ще остане есеншъл поне докато е здрав
                  ми щото Ибряма, ако имаше късмет, щеше да е минимум с 3 гола последния кръг, ама нъцки. А суджука е най-големият калитар евър

Коментар

а аз съм супер зле - отборът ми в лигата без смени ме води с 52 точки
                    Не че нещо ама кажи ми с какъв акъл нямаш кун или лукаку пък си взел ибра от дърводелците от манчестър дето не могат 1 гол да вкарат?Ти си решаваш естествено но пък Кун винаги е бил и ще остане есеншъл поне докато е здрав
                    Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Ха-ха, това не е нищо. Моят без смени ме води с 75 т. и би бил 5-ти в лигата със смени, вместо 25-ти.

винаги има и по-зле

Коментар

честито, тъкмо щях да пиша - а може и да си забравил, че имаме награда от 50 кинта за победител във всяка четвърт, та ти тъкмо спечели първата. Такива награди ще има и за победител в 11-19 кръг, 20-29 и 30-38. Пусни ми ИБАН, за да ти я изплатя, ако не искаш да чакаш края на сезона.
                        Честито, отличен резултат

Я бях забравил за тия 50 кинта,още по сладко такаЩе ти пусна сметката на лични.Благодаря,господ явно ме обича че станах първи точно последния кръг от тримесечието
                        Liverpool Forever

Коментар

а аз съм супер зле - отборът ми в лигата без смени ме води с 52 точки

Коментар

• а аз съм супер зле - отборът ми в лигата без смени ме води с 52 точки

Коментар

Нещо не ми се отваря фентъзито!Кой стана първи сега??
                              честито, тъкмо щях да пиша - а може и да си забравил, че имаме награда от 50 кинта за победител във всяка четвърт, та ти тъкмо спечели първата. Такива награди ще има и за победител в 11-19 кръг, 20-29 и 30-38. Пусни ми ИБАН, за да ти я изплатя, ако не искаш да чакаш края на сезона.
                              Честито, отличен резултат

Коментар

• Нещо не ми се отваря фентъзито!Кой стана първи сега??
                                Liverpool Forever

Коментар

Working...
                                X