Ще ги издебна изотзадзе в следващите 2 кръга
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСега си направих труда да сметна 11-16 кръг как е хавата:
1. Чардафон - 379
2. Гуакамоле - 348
УСпех"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
Къде мога да видя резултатите за периода 11-19 (в нашия случай 16) кръг? Само за потвърждение- гледат е точките в тези кръгове или печели този, които води в лигата след 19ти кръг?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечестито, тъкмо щях да пиша - а може и да си забравил, че имаме награда от 50 кинта за победител във всяка четвърт, та ти тъкмо спечели първата. Такива награди ще има и за победител в 11-19 кръг, 20-29 и 30-38. Пусни ми ИБАН, за да ти я изплатя, ако не искаш да чакаш края на сезона.
Честито, отличен резултат
Коментар
-
Това е годината на постоянството. Ето един, който беше стигнал до 35-ти в СВЕТА без нито един трансфер до 9-ти кръг!
https://fantasy.premierleague.com/a/...760883/historyLast edited by BobbyD; 29.11.2016, 00:46.
Коментар
-
Отврат е станал инвестора.не мога да пиша от компа,влязох от телефона да се кьоря на малките букви сега !?Предлагам да се преместим някъде другаде,фейсбук примерно,затворена група или нещо такова,не съм правил само знам че има,или някой друг ако има предложение? и не мога да напиша нов отговор дава ми само да отговоря на стар коментар,страшна повърня!дразнят ме много,навит съм за преместване ако и другите искат,все пак трябва да има мнозинствоLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеДа се организираме за по бира в събота за Манчо и Арсенал?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеХахаха като няма с кво да се занимават хората и се занимават с глупости То ако ни анексира едва ли ще е толкова лошо,поне няма да има избори всяка година
P.S.Внимавай с капитана тоя седмица....
Е, тъкмо нещо подобно се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеДа започва пак истинския футбол, че виж какво става, когато ВЛ е в почивка - лятото UK напусна ЕС, а в тази пауза избраха Тръмп, Радев и ББ подава оставка...
Още една почивка и Путин ще ни анексира.
P.S.Внимавай с капитана тоя седмица....Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеАйде тая седмица ще гледам пак мачове от ВЛ че честно казано нац.отбори са ми отегчителни пък и няма фентъзи там
Още една почивка и Путин ще ни анексира.
Коментар
Коментар