IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

... с междинката тази седмица направо ударих дъното
    Всички сме на дъното през седмицата... да видим уикенда
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Почти месец никой не е писал в темата
      Май аз ако не се хваля, никой не се хвали, или пък сме дали бойкот на Инвестора, което аз лично правя от 2 месеца и списвам по малко
      Само да напомня на хоарат в лигата без смени, че утре им изтича дивата карта - кой правил смени, правил, после вече няма

П.С. НЯма да се оплаквам от каръщината ми, тя вече си е пословична...
      От доста кръгове вече няма никакви поводи за хвалба... с междинката тази седмица направо ударих дъното
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Почти месец никой не е писал в темата
        Май аз ако не се хваля, никой не се хвали, или пък сме дали бойкот на Инвестора, което аз лично правя от 2 месеца и списвам по малко
        Само да напомня на хоарат в лигата без смени, че утре им изтича дивата карта - кой правил смени, правил, после вече няма

П.С. НЯма да се оплаквам от каръщината ми, тя вече си е пословична...
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ти подготвяй отбора за бира, за дербито в следващи кръг

Коментар

• А така, такива ви искам, нахъсани
            Аз да се похваля (да се отбележи, че е за пръв път), че тази седмица съм с най-добър седмичен - на фона на цялото нямане до момента, направо си е постижение от моя страна...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Здравейте играчи!
              За много години - живи,здрави и успешни в бизнеса
              След дълго отсъствие във форума пак съм на линия и ще тровя живота на някои хора
              Видях, че съм се сринал в класирането на лигата без смени и сега ще трябва да компенсирам 160 точки
              Набих wild-а и смятам до 3-4 кръга да съм отново в "борбата за титлата", така че стягайте се
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Здравейте, пичове. За много години, много здраве, щастие и успехи на всички. Заради слаб старт, последната четвърт я изпуснах, но ще компенсирам до края ) Гено Генов - Арсенал София

Коментар

• Честита Нова Година и от мен!Много успехи и ползотворна година на всички!Надпреварата е ожесточена,всичко е възможно!Дано захлебя някой лев накрая )) P.S.Чакам Стоук и Хюракейн да спасят кръга че първото място все ми убягва )
                  Liverpool Forever

Коментар

• За много години, фенове! Бъдете здрави и с много късмет!
                    И без лоши чувства, ако на 21 Май се окаже, че съм ви бил всичките и отмъкна тлъстата сума от наградния фонд!

Коментар

• Така, поредният победител за четвърт (10-19 кръг) е:
                      1. Чардафон - 522 точки
                      2. Will Grigg's on Fire - 518 точки
                      3. Arsenal Sofia - 507 точки

Честито, който го доведе Чардафона, зашото съм почти убеден, че няма акаунт тук, но може и да греша, да ми прати данни на лични, за да му преведа 50-та, която си заслужи. Успех на всички и най-много на мен

Коментар

• ЧНГ и от мен. Много здраве и късмет на всички участници

Коментар

• ЧНГ, да побутна темата нагоре
                          И да припомня, че сега е времето на дивите карти в лигата без смени, ако искате де

Коментар

• ето пак правилата и наградите
                            Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            ...
                            Стандартна лига - общо сме се записали 27 човека, което е 1350 лв, отделно имаме 70 кинта джакпот от еврофентъзито, т.е. общо 1420, разпределението им става по следния начин:

- Първо място - 500 кинта
                            - Второ място - 250 кинта
                            - Трето място - 150 кинта
                            - Четвърто - 100 кинта
                            - Пето, шесто - 50 кинта (входа)
                            - най-добър седмичен - 120 кинта (входа+джакпота от предишното фентъзи)
                            - най-добър всяка четвърт (има такава опция да се гледа класирането по тримесечия) - 50 кинта (входа)
                            Наградите за най-добър седмичен и най-добър за дадена четвърт са кумулативни.

Лига без смени - събрали сме се 8 човека, което е 160 кинта, а разпределението е:

- Първо място - 100 кинта
                            - Второ място - 40 кинта
                            - най-добър седмичен - 20 кинта (входа)

Само да припомня, че в лигата без смени имаме две уайлд карти, които се използват само и единствено по врме на трансферните прозорци (летен и зимен), което в конкретния случай ще означава, че лятната може да се ползва до началото на 4-ти кръг (12.09), а зимната в кръговете 20-23 (01.01-01.02). Изключения тази година няма да правим и който използва дивата карта в други кръгове, просто няма да участва в крайното класиране и може да бъде само морален победител Останалите опции като ол аут атак, трипъл кептън и бенч бууст всеки може да си ги позлва по всяко време, в което сметне, че е редно да ги ползва - няма ограничения.

Успех на всички (и най-много на мен) - тази година сме супер много играчи, остава да се надяваме, че количеството ще означава и качество!

Коментар

• Може ли да уточним за платената лига без смени от кога може да набиваме дивата карта (че някои сме отчаяни ). Би трябвало да е между 20-ти и 23-ти кръг включително, нали така?

Коментар

• Държа името на отбора да ми се изписва правилно!

GUAardiola
                                COnte
                                MOUrinho
                                LEIcester

Иначе нямам много шансове до 19-ти кръг. Тая година не мога да нацеля постоянен състав и съм безобразен при трансферите. Ама ще ги сменям, докато не почнат да ми харесват . Ставам за собственик на БГ отбор. Ако някой ден има БГ фентъзи лига, сигурно за трансфер ще добавят по +4 точки и победител ще е този с най-много трансфери.

Коментар

Working...
                                X