Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПочти месец никой не е писал в темата
Май аз ако не се хваля, никой не се хвали, или пък сме дали бойкот на Инвестора, което аз лично правя от 2 месеца и списвам по малко
Само да напомня на хоарат в лигата без смени, че утре им изтича дивата карта - кой правил смени, правил, после вече няма
П.С. НЯма да се оплаквам от каръщината ми, тя вече си е пословична..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Почти месец никой не е писал в темата
Май аз ако не се хваля, никой не се хвали, или пък сме дали бойкот на Инвестора, което аз лично правя от 2 месеца и списвам по малко
Само да напомня на хоарат в лигата без смени, че утре им изтича дивата карта - кой правил смени, правил, после вече няма
П.С. НЯма да се оплаквам от каръщината ми, тя вече си е пословична...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
А така, такива ви искам, нахъсани
Аз да се похваля (да се отбележи, че е за пръв път), че тази седмица съм с най-добър седмичен - на фона на цялото нямане до момента, направо си е постижение от моя страна...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Здравейте играчи!
За много години - живи,здрави и успешни в бизнеса
След дълго отсъствие във форума пак съм на линия и ще тровя живота на някои хора
Видях, че съм се сринал в класирането на лигата без смени и сега ще трябва да компенсирам 160 точки
Набих wild-а и смятам до 3-4 кръга да съм отново в "борбата за титлата", така че стягайте сеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Така, поредният победител за четвърт (10-19 кръг) е:
1. Чардафон - 522 точки
2. Will Grigg's on Fire - 518 точки
3. Arsenal Sofia - 507 точки
Честито, който го доведе Чардафона, зашото съм почти убеден, че няма акаунт тук, но може и да греша, да ми прати данни на лични, за да му преведа 50-та, която си заслужи. Успех на всички и най-много на менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ето пак правилата и наградите
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...
Стандартна лига - общо сме се записали 27 човека, което е 1350 лв, отделно имаме 70 кинта джакпот от еврофентъзито, т.е. общо 1420, разпределението им става по следния начин:
- Първо място - 500 кинта
- Второ място - 250 кинта
- Трето място - 150 кинта
- Четвърто - 100 кинта
- Пето, шесто - 50 кинта (входа)
- най-добър седмичен - 120 кинта (входа+джакпота от предишното фентъзи)
- най-добър всяка четвърт (има такава опция да се гледа класирането по тримесечия) - 50 кинта (входа)
Наградите за най-добър седмичен и най-добър за дадена четвърт са кумулативни.
Лига без смени - събрали сме се 8 човека, което е 160 кинта, а разпределението е:
- Първо място - 100 кинта
- Второ място - 40 кинта
- най-добър седмичен - 20 кинта (входа)
Само да припомня, че в лигата без смени имаме две уайлд карти, които се използват само и единствено по врме на трансферните прозорци (летен и зимен), което в конкретния случай ще означава, че лятната може да се ползва до началото на 4-ти кръг (12.09), а зимната в кръговете 20-23 (01.01-01.02). Изключения тази година няма да правим и който използва дивата карта в други кръгове, просто няма да участва в крайното класиране и може да бъде само морален победител Останалите опции като ол аут атак, трипъл кептън и бенч бууст всеки може да си ги позлва по всяко време, в което сметне, че е редно да ги ползва - няма ограничения.
Успех на всички (и най-много на мен) - тази година сме супер много играчи, остава да се надяваме, че количеството ще означава и качество!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Държа името на отбора да ми се изписва правилно!
GUAardiola
COnte
MOUrinho
LEIcester
Иначе нямам много шансове до 19-ти кръг. Тая година не мога да нацеля постоянен състав и съм безобразен при трансферите. Ама ще ги сменям, докато не почнат да ми харесват . Ставам за собственик на БГ отбор. Ако някой ден има БГ фентъзи лига, сигурно за трансфер ще добавят по +4 точки и победител ще е този с най-много трансфери.
Коментар
Коментар