IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение

(почти) Всички имат поне двама от Кейн, Лукаку и Коща... другите на 5 мача правят един с повече от 5 точки. Иначе с двама добри в полузащита имаш опция за 3-4 добри и точкуващи защитници. Иначе вратарите са пълни шанаджии и няма един читав с изключение може би на Куртоа, който да ти дава на всеки 2 мача по 5-6 точки.
    В лигата без смени няма как да изчакаме Април за дивата карта ... то ако можеше , ехееееее....
    нъцки, аз пък нямам ни Кейн, ни Коща, даже и хазарта нямам
    Ще ти пиша един мейл, че ми требе малко инфо - да си го провериш в края на деня
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Абе не е точно така - напред имаш Ибрахим, Кейн, Коща, Агуеро (вече уж е резерва), Лукаку, евтини нападатели тип Дефо, Бентеке, Рондон и т.н., изненади като Жиру, дето уж трябва да са титуляри, а да не говорим, че и парите са сериозен проблем - няма как да имаш всичко най-добро. Полузащитите също са голям проблем - ако имаш санчес, нямаш Хазарта, а ако купиш поне 2-ма скъпи в полузащита, оставаш на кърпежи в защита тип Доусън с вратар Якупович и ги чакаш да направят два клийн шийта на Манчо и Ливера, което си е ултра късмет

Освен това много народ наби и втората дива, което е огромна глупост, с оглед на двойните кръгове през Април, така че има потенциал за наваксване или пропадане
      (почти) Всички имат поне двама от Кейн, Лукаку и Коща... другите на 5 мача правят един с повече от 5 точки. Иначе с двама добри в полузащита имаш опция за 3-4 добри и точкуващи защитници. Иначе вратарите са пълни шанаджии и няма един читав с изключение може би на Куртоа, който да ти дава на всеки 2 мача по 5-6 точки.
      В лигата без смени няма как да изчакаме Април за дивата карта ... то ако можеше , ехееееее....
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Според мен нападенията на всички отбори се припокриват на 80% и трябва да се търси разлика и изненади в задните линиии - защита и халфове.
        Абе не е точно така - напред имаш Ибрахим, Кейн, Коща, Агуеро (вече уж е резерва), Лукаку, евтини нападатели тип Дефо, Бентеке, Рондон и т.н., изненади като Жиру, дето уж трябва да са титуляри, а да не говорим, че и парите са сериозен проблем - няма как да имаш всичко най-добро. Полузащитите също са голям проблем - ако имаш санчес, нямаш Хазарта, а ако купиш поне 2-ма скъпи в полузащита, оставаш на кърпежи в защита тип Доусън с вратар Якупович и ги чакаш да направят два клийн шийта на Манчо и Ливера, което си е ултра късмет

Освен това много народ наби и втората дива, което е огромна глупост, с оглед на двойните кръгове през Април, така че има потенциал за наваксване или пропадане
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Според мен нападенията на всички отбори се припокриват на 80% и трябва да се търси разлика и изненади в задните линиии - защита и халфове.
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Браво на Грую,с постоянство и малко късмет много неща могат да се постигнат.Аз също захлебих от Ромелу ама първия не можах да доближа.Призовите места са хубаво нещо но конкуренцията е жестока а и първите трябва да бъркат че да има интрига до края.50 точки изоставам и все не мога да ги
            намаля.....
            Liverpool Forever

Коментар

А... и се счете за необходимо, изключвате ме и толкова -...
              Крайно време е ...
              Хем и едно място нагоре да дръпна
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Това не е късно да стане, защото китайски "прозорец" продължава да е отворен до края на Февруари! Аз се чудя ние защо не шитваме Рунката след като вече счупи рекорда на сър Боби Чарлтън!
                Това не го знаех - ми да разкварват и Рунтавия за толкова, отделно Челси вече са шампиони, така че Коща може да си ходи за 150 милки - и току-виж най-Висшата лига излязла на плюс от трансфери за пръв път в съществуването си

Коментар

Този кръг имам най-много точки в платената лига и сефте влязох в битката за призовите места - късмет с Луканката. Какво става с Кунчето е много интересно - тоя Пепи е супер олигофрен, като не го кефи Кунката, а той е в топ 5 на най-добрите нападатели в света, що не го разкараха в Китай за 200 милиона и жик-так. Тъкмо щяха д аси оправят и баланса. Тъпото е, че вкараха втори гол и това каталунско менте се закрепи - за мен е един от най-надценените треньори, заедно с Ериксен и Манчини, обаче за тях винаги се намират отбори, които да ги искат - много странен парадокс.
                  Това не е късно да стане, защото китайски "прозорец" продължава да е отворен до края на Февруари! Аз се чудя ние защо не шитваме Рунката след като вече счупи рекорда на сър Боби Чарлтън!

Коментар

• Този кръг имам най-много точки в платената лига и сефте влязох в битката за призовите места - късмет с Луканката. Какво става с Кунчето е много интересно - тоя Пепи е супер олигофрен, като не го кефи Кунката, а той е в топ 5 на най-добрите нападатели в света, що не го разкараха в Китай за 200 милиона и жик-так. Тъкмо щяха д аси оправят и баланса. Тъпото е, че вкараха втори гол и това каталунско менте се закрепи - за мен е един от най-надценените треньори, заедно с Ериксен и Манчини, обаче за тях винаги се намират отбори, които да ги искат - много странен парадокс.

Коментар

• Апропо, страшен кръг с капитан Лукаку - за пръв път и аз да се похваля

Коментар

• Аз нямам претенции, просто исках да изясним казуса Ако друг има да си каже.

Коментар

• Ами не е така - смените за 24 кръг започнаха от 21.45 на 31.01, а прозорецът затвори в 01.00 часа на 01.02 - нали аз съм ги писал правилата
                          Иначе си прав - некоректно съм написал 23 кръг, с което може би съм подвел някого, ако е така и се счете за необходимо, изключвате ме и толкова - няма сръдни и драми, правилата следва да се спазват, дори и да са записани грешно, в случая от мен!

Коментар

• ОК, както кажете, аз само цитирам правилата от преди няколко поста. 23ти кръг приключи на 01.02.2017. Т.е 24ти кръг е след определения прозорец.

Коментар

• Двете диви карти следват трансферния прозорец - отварят в кръга, в който започне и затварят в кръга, в който завърши. Зимният транферен беше до полунощ на 31,01, т.е. до този кръг

Коментар

• Имам един въпрос - не е ли късно за wild card-а в лигата без смени?
                                В правилата пише;

а зимната в кръговете 20-23 (01.01-01.02).

Коментар

Working...
                                X