IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая тема съвсем покри, а има сума ти отложени мачове и абсолютно нищо не е решено още Аз съм съсредоточен основно в лигата без смени, тъй като там имам големи шансове, особено ако оная гнида Алексис почне да вкарва, и в личните басове, тъй като големи шансове за топ 3 в лигата без смени нямам, но знае ли човек. Пък и при толкова много контузени и неясноти кога ще се играят отложените мачве, ситуацията става съвсем тото, а на мен на тото не ми върви особено, но ше играем, докато спечелим
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Лигата е много интересна и оспорвана и разликите са доста малки. От декември до февруари успях да наваксам първоначалното изоставане и въпреки, че март не беше толкова успешен все още се държа на върха ) Засега пазя картата и още един чип за двойните кръгове и ги чакам с интерес. Успех на всички
      п.с. Грую, писах ти л.с.
      Last edited by Geno09; 30.03.2017, 13:26.

Коментар

• В лигата без смени дръпнах с 50 точки - големец съм, но там е толкова голям хазарт, че нищо не се знае, особено с тези наближаващи двойни кръгове. Много интересни лиги се очертаха тази година, с голяма конкуренция, което е супер - конкуренцията ражда качество, само жената не желае да ми вярва на тази аксиома
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Така, време е за поредният тримесечен приз и тази четвърт (от 20 до 29 кръг включително) и този третина се печели от Гено Генов (Арсенал София) с 659 точки, GuaCoMouLei (да му изпиша правилно името, че да не ми се сърди) е втори с 638, а аз съм трети с 626. За втория и третия - усмивки по радиото и виртуално потупване по рамото, за първия - 50 кинта - да ми пише лично, или който там го доведе, за да му ги пратя. Честито и успех в последната четвърт на всички, особено на мен

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение

Никакъв шанс - 70 точки за два кръга и те изяждам , че нещо напоследък взех да падам от коня, ама все още се задържам в интригата, която btw е прекалено голяма - до миналия кръг първите 4 бяха в 10-15 точки разлика
            Да, лигата без смени тази година е много напечена - аз засега водя, но това е основно защото имах много играчи, които ми играха миналия кръг, a e ясно, че като компенсация няма да играят пък в друг кръг, защото няма смени Но е интересно, спор няма и мен лично много ме кефи тази неизвестност до финала. То по-предишната година май бих Хаки в последния кръг, та и там беше голяма интрига, не знам зашо не сме повече хора в тази лига, защото тя също си има своята доста сериозна зарибявка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ...
              Иначе сега амбициите ми са в лигата без смени, ...
              Никакъв шанс - 70 точки за два кръга и те изяждам , че нещо напоследък взех да падам от коня, ама все още се задържам в интригата, която btw е прекалено голяма - до миналия кръг първите 4 бяха в 10-15 точки разлика
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Ми не върви, щото самият Инвестор е мега бъгав и дразни нормапните участници, в следсвие на което те не искат да пишат И аз съм в тази група, ама нейсе, ще драсна 2-3 реда. Аз набих дивата карта предишния кръг, защото иначе щях да отлетя много надолу, което горе-долу се оказа печеливша стратегия, макар че мои си глуспоти ме лишиха от едни 30 точки (в последния момент махнах Мане за КДБ и сгреших, после го сложих кап вместо Лукаку и пак сгреших), а отделно и контузии (Бейнс и Йоренте ги махнаха на полувремето), та не ми се получиха на 100% прогнозите, но пък и много хора не ги огря с Кун трипъл кап, та да речем, че имало баланс.

Сега съм в неяснота и не знма какво да правя, защото идея си нямам кога ще са двойните кръгове, а те са доста важни и определено много ще разбутат класирането, особено за тези, които още си пазят дивите карти и трипъл кап/бенч бууст-а. Ще гледаме, но с тази неяснота от фентъзито, определено си става рОлетка.

Иначе сега амбициите ми са в лигата без смени, макар че там пък хептен нямам опции да мърдам, но засега имам нелоши шансове да съм първи, в нормалната лига, въпреки че имам силно тримесечие, много трудно мога да се преборя за призовите места, но знае ли човек Та седим и гледаме мача отблизо, пък да видим

Коментар

• Темата не върви..Всеки кове стратегии и си мълчиРазликите са малки с изключение на Гено но аз все още вярвам че е достижим.Сега без Ибряма и Хюракейна много ще се уеднаквят нападателите и явно всичко ще зависи от халфчетата и защитата.И този Just Better много се засили нещо,иска да се намърда в зоната на кинтите
                  Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

От гледна точка на десетото място, което заемам, рисковете при мен са задължителни
                    то аз съм една идея пред теб, но многото рискове обикновено до нищо не водят. Не знам, още не съм се решил за този кръг, мислях да взема някое шит-че, но те нямат мач следващия кръг и ми идват леко безсмислени, а да набивам дива карта за 2 кръга - хептен греда. Наистина, прекалено много неизвестни има и това е огромен проблем, като накрая пак ще опре всичко до късмет

Коментар

Така е, ама има мач с Монако за ШЛ, та може да го рестне без проблем. Сити е огромен риск и вътрележка, а иначе би бил отлична опция за този кръг. Следвашият кръг пък е още по-голямо мазало
                      От гледна точка на десетото място, което заемам, рисковете при мен са задължителни
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

Докато е контузен бразилеца, Гуардиола няма друг избор освен да пуска Агуеро титуляр. Стига да е здрав, той ще е първия му избор, а не Келеши
                        Така е, ама има мач с Монако за ШЛ, та може да го рестне без проблем. Сити е огромен риск и вътрележка, а иначе би бил отлична опция за този кръг. Следвашият кръг пък е още по-голямо мазало

Коментар

Ако изобщо играе
                          Много тъпи кръгове се очертават, не може да се озгради стратегия, защото никой не знае кога и как ще играят отложените, а и дали няма да се отлагат нови мачове. Мега свинщина, идея нямам кога да набивам дивата
                          Докато е контузен бразилеца, Гуардиола няма друг избор освен да пуска Агуеро титуляр. Стига да е здрав, той ще е първия му избор, а не Келеши
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение

4 гола на Агуеро..
                            Ако изобщо играе
                            Много тъпи кръгове се очертават, не може да се озгради стратегия, защото никой не знае кога и как ще играят отложените, а и дали няма да се отлагат нови мачове. Мега свинщина, идея нямам кога да набивам дивата

Коментар

нъцки, аз пък нямам ни Кейн, ни Коща, даже и хазарта нямам
                              4 гола на Агуеро..

Коментар

• Като дойдат отложените мачове и двойните кръгове ще стане интересно. Засега отборчето ми се държи добре и съм доволен

Коментар

Working...
                                X