Първоначално изпратено от BobbyD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетова е чип, а те се ползват който когато иска. Спазваме си правилата, нищо повече надявам се всички в лигара без смени да са сложили дивите карти, че да не се наказваме
Коментар
-
Ми те отборите така или иначе пак ще се уеднаквят и са горе-долу ясни, в зависимост от това дали някой е набил пари за Кейн, или не, щото си е разлика сериозна. Иначе се чакат Санчес и Хазарта кога ще заиграят, че да се забият пари и натам, и вече да е ясно какво и що. Засега късметът покрива Юнайтед, Сити порят здраво, да видим какво ще има да става, определено ще е интересно - аз съм с кап Кейн докато умре
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз съм на принципа добро или нищо, поради което си мълча - който и да купя, се контузва, а вече имам и двама играчи с червени картони (жълтите дори не ги броя). Харито вкара, идея нямам как, но аз съм го проклел да страда и въпреки че ми е капитан, му пожелавам да се контузи скоро!
Поредното ми много трудно начало, като реално нямам халфова линия, а защитата ми здраво издиша, но грешките са си мои и се оправям както сметна за добре, т.е. доста зле Надявам се пак лигата без смени да ме извади и тази година, макар че стандартната лига раздава кинти до 10-то място, така че все би трябвало да се включа. Обаче как беше лафа - ако виждаш Надежда, значи си в Обеля
Имаш пари в банката,няма се прайшМожеш да ъпгреднеш и защитата и халфовете-Уилян е вече пейка,Мане пропуска 2 мача за шампионата.Не може всичко в 1 кръг освен ако не играеш картата,което може би не е чак толкова лоша идея с оглед ситуацията но ти си решаваш.Светците се оказват пълни дърводелци,преебаха ме миналия сезон и този се опитват и поне в моя списък са следващите кандитати за напусканеХюра трябва да играе,че иначе пак ще почне да се уеднаквяват отборите дори повече от сега.Мен ме кефи,всеки който го има ще му е капитан идните кръгове.А Надежда винаги има-нищо че не виждам обеля,понеже съм от Русе
Liverpool Forever
Коментар
-
Аз съм на принципа добро или нищо, поради което си мълча - който и да купя, се контузва, а вече имам и двама играчи с червени картони (жълтите дори не ги броя). Харито вкара, идея нямам как, но аз съм го проклел да страда и въпреки че ми е капитан, му пожелавам да се контузи скоро!
Поредното ми много трудно начало, като реално нямам халфова линия, а защитата ми здраво издиша, но грешките са си мои и се оправям както сметна за добре, т.е. доста зле Надявам се пак лигата без смени да ме извади и тази година, макар че стандартната лига раздава кинти до 10-то място, така че все би трябвало да се включа. Обаче как беше лафа - ако виждаш Надежда, значи си в ОбеляNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеГрую,
Какво правим в лигата без смени с новия токен "Free hit"? Може ли да се ползва, или е забранен? Това си е някакъв вид смяна, макар и за един кръг. Хубаво е да го уточним.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, можете ли да ми дадете инфо, как точно се определят точките на състезателите? Предполагам че са на база голове, асистенции и т.н. но аз лично не намерих информация за точното точкуване...
И четеш каквото ти трябва
Иначе аз влязох в топ 30 вече - големец съм си, въпреки Хърли-Бърли КейнNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
Аз не бих го сложил повече докато не вкара 1-2 гола да се отпуши.Уж трябва да стане срещу бърнли ама да видим.А аз алонсо който вкара 2 гола като за защитник и се налапа с бая точки нищо не казваш
Кейн ще го мъча до последно - бал съм го в капута - или ще се оправя и ще ми оправи фентъзито, или ще му съсипя кариерата. Ама, хаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение"Голям" кръг за мен - за втори пореден капитанът ми е с 2 точки, ама след удвояването, баси! При това е най-скъпият играч в лигата Миналата година ми съсипа сезона тази мърша (имах го в началото, той нищо не игра, после го продадох и тоя зализан главоч се разши, а накрая не го купих от яд, пък те му дадоха тотомачовете с Лестър, за да стане голмайстор), тази година пак се пробва да прави същото мършата му, но ще го държа до дупка, та ако ще да ми съсипе изцяло фентъзито. И следващия кръг ще ми е капитан, гиди мискинин нйеденLiverpool Forever
Коментар
-
"Голям" кръг за мен - за втори пореден капитанът ми е с 2 точки, ама след удвояването, баси! При това е най-скъпият играч в лигата Миналата година ми съсипа сезона тази мърша (имах го в началото, той нищо не игра, после го продадох и тоя зализан главоч се разши, а накрая не го купих от яд, пък те му дадоха тотомачовете с Лестър, за да стане голмайстор), тази година пак се пробва да прави същото мършата му, но ще го държа до дупка, та ако ще да ми съсипе изцяло фентъзито. И следващия кръг ще ми е капитан, гиди мискинин нйеденNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
И аз нямам нищо против. Стар участник е на всичкото отгоре. Тъкмо наградния фонд ще може да покрие и десетия в класирането и да оформими битка за топ 10Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАпропо, сега ми писа weekend stars - от първите участници в лигите ни, но е пропуснал да се регистрира. да го допуснем ли като изключение, или да не се нарушават правилата, които са ясни, че който не е платил, няма да играе?Last edited by fantasy_gt; 18.08.2017, 16:08.
Коментар
Коментар