If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз нямам нищо против. Стар участник е на всичкото отгоре. Тъкмо наградния фонд ще може да покрие и десетия в класирането и да оформими битка за топ 10
Пускам го
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Апропо, сега ми писа weekend stars - от първите участници в лигите ни, но е пропуснал да се регистрира. да го допуснем ли като изключение, или да не се нарушават правилата, които са ясни, че който не е платил, няма да играе?
И аз нямам нищо против. Стар участник е на всичкото отгоре. Тъкмо наградния фонд ще може да покрие и десетия в класирането и да оформим битка за топ 10
Апропо, сега ми писа weekend stars - от първите участници в лигите ни, но е пропуснал да се регистрира. да го допуснем ли като изключение, или да не се нарушават правилата, които са ясни, че който не е платил, няма да играе?
Нека участва,както и ако има друг такъв,но до началото на следващия кръг всичко да е ок.След това не мисля че е удачно да се допускат повече участници.
Аз нямам нищо против да участва
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Вярвам, че правилата с дивите карти тук всички си ги знаят и няма да се налага да се наказваме, но все пак ги припомням:
Първата дива карта се ползва до началото на кръга, в който свършва трансферния прозорец. В този случай това е четвърти кръг, т.е. има реално три трансферни прозореца, в които може да се ползва - след първи, втори и трети кръг или иначе казано: до 12 часа на 09.09.2017. С втората дива хавата е същата - от 01.01.2018 (19 часа) до обяд на 03.02.2018. Както всяка година, останалите чипове (троен капитан и т.н.) може да си ги ползвате когато ви е кеф.
УСПЕХ
Ще пиша по-късно днес или утре, за да отчета парите и разпределението им. Иначе началото ми е стандартно - слабо, благодарение на мършата кейн, който ми съсипа началото на сезона и миналата година (когато го имах), за да ми го доразбие в края, когато от инат не исках да го купувам, а тото Лестър го направиха голмайстор в ШипЪ. Здраве да е, продължаваме напреТ
Ако ти е някакво успокоение, не си само ти с капитан Кейн
Ще пиша по-късно днес или утре, за да отчета парите и разпределението им. Иначе началото ми е стандартно - слабо, благодарение на мършата кейн, който ми съсипа началото на сезона и миналата година (когато го имах), за да ми го доразбие в края, когато от инат не исках да го купувам, а тото Лестър го направиха голмайстор в ШипЪ. Здраве да е, продължаваме напреТ
Коментар