Първоначално изпратено от sauron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Aз засега съм много далеч, но скоро ще се върна в битката за... топ 20 Иначе сглобих супер тим за този кръг, но едно е предварителни нагласи и очаквания, а друго е реалността. Кап Кейн докато се скърши, че ми писна вече от него, ама няма как - държа гоLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеАйде пичове вече е време за фентъзи,пресконференции има днес,мислете внимателно трансферите,очаквам атаки към трона ми,но ми е доста удобно там и не смятам да го отстъпвам въобщеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
Моу е пе*ал,само Пеп го бие по този показател. Хюра се отплаща подобаващо, който не е запазил вяра в него страда.Той + още 2-3 ме изстрелват на върха на лигата :-) Дано изтрая още 2 кръга на върха и ще захлебя :-) А картата ми само чака някоя контузия и я изстрелвам.Както се пее в една общо взето доста тъпа песен - направо ги убивааам :-)
Ами успех, все някой трябва да е победител, а аз шаносве за победител в първата четвърт нямам, пък както казах, предпочитам да превеждам суми на старите играчи, не че някой изобщо ме пита
П.С. А проклятието на първия така е застигнало Гено, че се бори със зъби и нокти да влезе в първите... 30Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Моуриньо излъга всички за контузиите - малко селски номер. Уж Джоунс нямаше никакъв шанс да играе, пък се появи титуляр. Валенсия и той уж с контузия - пак същата работа...
Иначе аз извадих късмет с упоритостта си с Кейн и вече съм във втората 1/3 от хората в лигата, с амбиция да се придвижа до топ 10, ама кога и дали - ще видим Тези две седмици ще са интересни, защото ще има контузени, така че умната с трансферите в началото, да няма сълзи в краяLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеМай и Лукаку е под въпрос за кръга. Минавал фитнес тест. Пфу, таман си издумках фрий хита.
Иначе аз извадих късмет с упоритостта си с Кейн и вече съм във втората 1/3 от хората в лигата, с амбиция да се придвижа до топ 10, ама кога и дали - ще видим Тези две седмици ще са интересни, защото ще има контузени, така че умната с трансферите в началото, да няма сълзи в краяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеСнощи МЮ ми спасиха кръга. 58% от точките ми дойдоха от тримата им играчи
Аз съм си тотал щета, защото твърдо съм решил да съсипя кариерата на Кейн, съчетано с почиваката на Дейвис и издънката на Ливера, а имам общо 5 играча от Ливера и Тотнъм, та нещата си идват на мястото и сигурно поемам към последната позиция. Иначе Мики маус си е оцция, както и защита на Юнайтед, но аз уцелих коция кон Линдельоф и се прецаках сам. Сити също имат чудесни играчи, но с Пепи всичко е възможно и никога не си сигурен за титулярите...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеАз ВИНАГИ тръгвам с голям гап ....
Набив дивата карта и се пре*бах тотално с Мане и Оказаки. Добре, че поне (засега) Мората дава някоя точка и го очаквам да избухне ама...
Накрая шаното пак ще ме покрие...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Аз ВИНАГИ тръгвам с голям гап (нормалната лига). Слаб ми е ангела и някой като ме издразни сменям без да мисля, ако ще и 12 точки да ми коства (като тоя кръг). Това е супер грешна тактика, което се оказва от отбора ми без смени, който се движи къде-къде (ей-къде) по-добре. Но докато не нацеля отбор, който да е балансиран и да ми харесва минават поне 2 месеца. Пусто и аз съм като Кейн - август съм най-зле.
Всички от топ 5 са рискови за ШЛ, обаче няма как - трябва да се купува основно оттам. Лошотп е като почнат Хазардо и Алексис да каканижат, ей тогава ще стане интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеВ лигата без смени отборите ми се струват сравнително разнообразни. Аз за първи път дочаках 4-ти кръг за да набия дивата карта и това се оказва правилно решение (засега). Интересна е ситуацията при нападателите, ето какво сме избрали:
Firmino - 9 отбора;
Lukaku - 7;
Morata, Rooney, Chicharito - 4;
Kane, Calvert-Lewin - 2;
Jesus, Gabbiadini, Lacazette, Crouch, Bony, Mounie - 1
Примерно от моите 3-ма, двама никой друг ги няма (Gabbiadini и Jesus). Всичко пак ще се решава от контузии.
При полузащитата положението е следното, също доста интересно - никой няма Sanchez, а Hazard-a и Eriksen само 2 пъти избрани (и то единия съм аз и за двамата ) и разпределението е интересно:
Mane - 7 отбора; (идва ми дюшеш следващите няколко кръга)
Pogba - 6;
Salah, Willian, Mkhitaryan, Alli - 5;
Hazard, Eriksen, De Bruyne, Mooy, Jese, Carroll, Cork, Richarlison - 2
Sigurdsson, Fabregas, Chamberlain, Brady, Ritchie, Silva - 1 (от по-интересните, другите са пълнеж)
Поне вече знам кои да си въртя за диференшъл капитани - Sigurdsson, Eriksen, Hazard-a и Jesus-a /особено последния/.
Иначе поздравления за труда ти, аз лично не съм се ровил, но смилам с удоволствие подобно инфо. Иначе играчите на Сити са супер, но са преклаено рискови, с оглед и на ШЛ, а и на дългата им скамейка. Сега съм сложил дивата и в нормапната лига, но пусто отбор за 100М с включен Кейн хич не излиза на сметка, а не мога да го продам, защото ще почне да вкарва, мършата му долна. Но без него може да се направи доста балансиран отбор. Пак тръгвам с голям гап, който трябва да съкращавам, пък да видим какво ще стане.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
В лигата без смени отборите ми се струват сравнително разнообразни. Аз за първи път дочаках 4-ти кръг за да набия дивата карта и това се оказва правилно решение (засега). Интересна е ситуацията при нападателите, ето какво сме избрали:
Firmino - 9 отбора;
Lukaku - 7;
Morata, Rooney, Chicharito - 4;
Kane, Calvert-Lewin - 2;
Jesus, Gabbiadini, Lacazette, Crouch, Bony, Mounie - 1
Примерно от моите 3-ма, двама никой друг ги няма (Gabbiadini и Jesus). Всичко пак ще се решава от контузии.
При полузащитата положението е следното, също доста интересно - никой няма Sanchez, а Hazard-a и Eriksen само 2 пъти избрани (и то единия съм аз и за двамата ) и разпределението е интересно:
Mane - 7 отбора; (идва ми дюшеш следващите няколко кръга)
Pogba - 6;
Salah, Willian, Mkhitaryan, Alli - 5;
Hazard, Eriksen, De Bruyne, Mooy, Jese, Carroll, Cork, Richarlison - 2
Sigurdsson, Fabregas, Chamberlain, Brady, Ritchie, Silva - 1 (от по-интересните, другите са пълнеж)
Поне вече знам кои да си въртя за диференшъл капитани - Sigurdsson, Eriksen, Hazard-a и Jesus-a /особено последния/.
- 1 like
Коментар
Коментар