Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, да знаеш че ако вземеш Суарез тази седмица и аз гще го взема.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена тоя шорт търм куесчън отговорът от моя страна е даThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМоят шорт търм въпрос е ще организираме ли гледане на забвалението в неделя вечер? Предлагам да е в кръчмето до стадион Академик, ако има желаещи? Груец, Колец, Колчо, други?...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевъпросът ми е малко лонг търм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАко мислиш да слагаш Суарез за капитан го вземи, ако мислиш да оставиш Агуеро, стой с Стърич
Аз взех Суарес щото мисля да го сложа капитан, все пак ще играе срещу Сандерос
П.С. Иначе е повече от ясно, че (поне на хартия) Суарез е по-добрата опция от Стъридж, както и за Агуеро за идващия кръгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечудя се дали да правя размяната на Стърготината за Суарез на цена от -4 точки Все пак играят на една и съща позиция, а разлиакатв цената си е 2 милки почти и ми е малко като Персийчето и Рунтавото, където и двамата правят горе-долу еднакви точки, но са с 3 милки разлика. Та дали си струва, щото тези 2 милки са си разлика, макар че средно скъпи и точкуващи полузащитници почти няма - само Рамзи и Лалана, а другото е над 9 милки - Ъъ, Силвето, Хазарта, Оскарчето, Йозил и май е до там, щото другото е на късмет дали ще игра, а още повече - дали ще точкува
Аз взех Суарес щото мисля да го сложа капитан, все пак ще играе срещу Сандерос
Коментар
-
чудя се дали да правя размяната на Стърготината за Суарез на цена от -4 точки Все пак играят на една и съща позиция, а разлиакатв цената си е 2 милки почти и ми е малко като Персийчето и Рунтавото, където и двамата правят горе-долу еднакви точки, но са с 3 милки разлика. Та дали си струва, щото тези 2 милки са си разлика, макар че средно скъпи и точкуващи полузащитници почти няма - само Рамзи и Лалана, а другото е над 9 милки - Ъъ, Силвето, Хазарта, Оскарчето, Йозил и май е до там, щото другото е на късмет дали ще игра, а още повече - дали ще точкуваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеК'ва тая зумба бе Грую?Колежките са полудели на тая тема.А не смея да питам за да не се изложа ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.... - жената е на зумбаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз съм до Турция в съобта и неделя, искаш ли да му се натресем на колеца в неделя за дербито?! Иначе за първото има да се стискат палци, но перспективите са слънчеви към момента!
А на Малдивите си е слънчево, така че едва ли ще се заоблачи - сезонът на мусоните минаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, браво, бе, разби ме!!! Това ми оправи настроението за днес - ебахти скапания ден е иначе.
Ще правим ли сбирка за уикенда, че тази седмица ми се провалиха плановете за разходка до Арбанаси и ще съм си тук - може и съботните мачове, а може и за дербито в неделя
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеОстави ти мненията, ами започвай да си търсиш подходящите бански и "багаж" за Малдивите!
Ще правим ли сбирка за уикенда, че тази седмица ми се провалиха плановете за разходка до Арбанаси и ще съм си тук - може и съботните мачове, а може и за дербито в неделяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнението и аз те разбрах, но нали искам да си кажа казването, че трупан мнения за супер инвеститор, като въведат тази титла
Коментар
Коментар