Груйче, дай коефициент че Маринеца ще е преди тебе в края на сезона.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКакъв е коефициента на Никола да мине Груеца този кръг в класирането? Ако е 2-1 и аз бих сложил 10 леваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеКазах, че не ги разбирам много тези работи, но за спорта съм готов да сложа десетачка. И за да е по-интересно, не залагам просто, че Никола няма да мине Груеца този кръг, а че дори няма да има повече точки от него. С уговорката обаче, че няма да махаме -4 от втория трансфер на Груеца.
Deal?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМуси, имай предвид че Груеца е нарпавил трансфери, с които може и да е направил по-добър отбор моя за този кръг. Ако се хващаш на бас с GT по-добре се хвани за следващия кръг, когато ще съм с три трансфера и ще съм -4.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеУжас!!! Започнахте да залагате и на фентъзи мачовеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеКазах, че не ги разбирам много тези работи, но за спорта съм готов да сложа десетачка. И за да е по-интересно, не залагам просто, че Никола няма да мине Груеца този кръг, а че дори няма да има повече точки от него. С уговорката обаче, че няма да махаме -4 от втория трансфер на Груеца.
Deal?
Без значение дали ще Никола ще мине Грую в класирането(нямам идея какво е то) или не.
Имаме сделка.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение...
Иначе щом съзтезателя мисли по този начин нека и той да изкара едни 10лв
Deal?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеако познаеш - да си жив и здрав да пиеш едно голямо за мое здраве: винаги съм харесвал хората, които имат топки да застанат насреща, без значение дали печелят или губят
Иначе щом съзтезателя мисли по този начин нека и той да изкара едни 10лвOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение...
Тук се изкарват по-лесно пари от Бет-а
Коментар
Коментар