Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение...Положих много усилия да те сугистицирам, за да не вземеш Рууни и Азар и успях. ...
Момчета, да почерпите сега.
Като се видите почерпете се за мое здраве
Този кръг англичаните ми бяха първи приятели и нямаше мач,който да не хвана - да преебеш букитата - БЕЗЦЕННО !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечовек, ти се разби, честно - гол на Колман (това дърво няма гол/аситенция от първия кръг насам), гол на Тери, голове на Руни, защото Перси не играе, та би и и дузпа - какво да ти кажа, което и от трите да не се беше случило, щеше да си зад мен. Казвам ти - пускай тото - това е много сериозен тип
Ако бяха дали дуспа за Суонси, Сабалета нямаше да има клийн шийт
Ако Сисоко имаше слаб шут Реми нямаше да ти даде асистенция
Ако Озил не се беше родил нямаше да ти даде 2 асистенции
и тн и тн.
Научи се да губиш, Груйче. и приеми фактите. Каквото е трябвало да стане е станало. Вече си зад мен и това са фактите.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНещо подобно... Аз не бързам... Предлагам с тези 20 лв. да си купя залога ми с/у теб?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМарински, ти как ги искш - като се видим ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАйде айде и ти се сцепи от грухтеж просто моя отбор е по-добър и хората го видяха това.
Положих много усилия да те сугистицирам, за да не вземеш Рууни и Азар и успях.
Момчета, да почерпите сега.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Айде айде и ти се сцепи от грухтеж просто моя отбор е по-добър и хората го видяха това.
Положих много усилия да те сугистицирам, за да не вземеш Рууни и Азар и успях. Сега набивай -8цата, че очаквам яки ротации през междинния кръг.
Момчета, да почерпите сега.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Не е истина за какъв калитар иде реч Колец, Колец, наистина вземи пусни тото - те парите те чакат, бе човек - 2-ма защитници да ти вкарат - майко мила
П.С. Честито на печелившите - муси ще получи превода в понеделник.
Марински, ти как ги искш - като се видим ли?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеОт инат, дето не взех Рамзи сега страдам сериозно...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ ти луд ли си бе. Водиш го 60 точки. хахаха
Дай 10 коефициент и ще заложа 50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение4:1, но за 50 кинта залог - устройва ли те
Е ти луд ли си бе. Водиш го 60 точки. хахаха
Дай 10 коефициент и ще заложа 50.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
значи да сумирам залозите си за тази седмица:
- ще имам повече точки от Колеца в кръга (без да ми се слага минуса от трансферите) - 20 кинта вися на муси, ако загубя (моя залог и залога на ГТ), а ако спечеля - 10 кинта за мен и 10 кинта за ГТ-то
- ще съм преди Колеца след края на кръга - ако спечеля - маринския ми виси 10 кинта, ако загубя - вися му 20-ка
ами жик-так - аз зачезвамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, дай коефициент че Маринеца ще е преди тебе в края на сезона.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар