If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Груйче, не ми говори за късмет калитар такъв. Боруц и Туре се контузиха вчера и сега ще трябва да използвам транферите ми за да си преструктутирам отбора, вместо да си направя трандферите, които бях набелязал. Но това е положението.
Койо Туре се е контузило - ЪЪ-ту или Колестото? Щото ако е колестото, то така или иначе вече е резерва (аз лично затова го разкарах преди 2 кръга, а иначе ми се щеше да го държа).
П.С. И забравяш, че Майхилът ти играе само защото титуляът е контузен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Груйче, не ми говори за късмет калитар такъв. Боруц и Туре се контузиха вчера и сега ще трябва да използвам транферите ми за да си преструктутирам отбора, вместо да си направя трандферите, които бях набелязал. Но това е положението.
aма голяма си дзифта - така бизнес не се прави При подобно положение, аз ти водех с 2 точки, дадох 2:1 коеф на маринския, а сега, при 3 точки разлика в твоя полза и 1:1 залог от моя страна, ти не си съгласен - ами няма как да стане, все пак трябва да се мери с еднакъв аршин
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз си знам... ти даже освен, че си човек си и пич, така че имаме сделка. Като се видим ще нетираме.. Другият вариант е да ме чакаш докато се върна на работа ди ти ги платя..
като се видим е идеално
и едно голямо с редбул и си готов - да видиш, че съм човек, даже за твое здраве ще го пийна
Аз си знам... ти даже освен, че си човек си и пич, така че имаме сделка. Като се видим ще нетираме.. Другият вариант е да ме чакаш докато се върна на работа ди ти ги платя..
Коментар