IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нойер - Пике,Рамос,Мертезакер,Джон Брукс,Сабалета - Видал,Маркизио,Погба - Роналдо,Алексис Санчес - 62 точки
    И за къв чеп са и взели 13 точки миналия кръг
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Жесток късмет с алжирския мангал в нападение - браво, аз съм на сватба сега, но утре ще пиша как съм със състава, би трябвало да имам повече точки от теб поне за този кръг, макар че за пореден път са променили правилата на тъпата игра и не успях да разкарам нападател (джеко, който за втори пореден кръг се изсира с З точки) за полузащитник или защитник. Някой програмист е за много здрав кърски йебън ма са все кочове, а малкото жени програмисти са отератително грозни, та едва ли ще се прежаля, дори и на сегашните ракии
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• 103 точки този кръг...

Коментар

• тоя кръг потъвам като стотинка в морето, от играчите ми само меси е вкарал, другите нито гол нито асист
          заложих на масовост уж да имам 19 потенциално играещи а те се оказаха фигуранти. почти изтървах киата, но още има шанс!

ей я на пак схемата с точките, пооправена колкото може (не е моя, от друг форум я крада):
          точки ....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Не записахте по 20на акции в ЦСКА и сега пак фалит работата!
            С радост бих го направил,но не и за Томов.
            Той милия сега пали свещи да може да продаде оризовия някъде навън, че да върже началото на сезона
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Бившата наша гордост... като чета новините от Боровец излиза, че след световното:

- 99% няма да има Райс в А група;
              - 50% може да няма ЦСКА в А група;

Тъпотии
              Не записахте по 20на акции в ЦСКА и сега пак фалит работата!

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Баси, всички имаме нашата гордост Райс в съставите си, ама май само аз изкярих,че не го пуснах
                Бившата наша гордост... като чета новините от Боровец излиза, че след световното:

- 99% няма да има Райс в ЦСКА;
                - 50% може да няма ЦСКА в А група;

Тъпотии
                Last edited by Hakkinen; 18.06.2014, 17:33.
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Баси, всички имаме нашата гордост Райс в съставите си, ама май само аз изкярих,че не го пуснах
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• моите капути в първия кръг бяха:

ромеро - 8 точки

зашита:
                    рамос - 9 точки
                    алдервелдер - 5 точки
                    нямам трети зашитник

полузащита
                    пянич - 8
                    оскар - 13
                    ди мария - 5
                    набил - 7
                    хазарта - 7

нападатели:
                    неймар - 28 (капитан)
                    меси - 11

неиграли с точки:
                    вратари:
                    карнезис - 5
                    райс - 8

зашитници:
                    торосидис - 4
                    монтазери - 9
                    бруукс - 10

полузащита:
                    йозил - 4

нападение:
                    джеко - 3

да се надявам 2-ри кръг да не правя малоумни грешки като първия със защитата
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Воала
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ей го

Коментар

• Нойер(11т) - Пике(8),Рамос(9),Мертезакер(13),Пепе(3),Сабалета(5 ) - Видал(3),Маркизио(9),Погба(3) - Роналдо(6),Алексис Санчес(13) - 83 точки за първи кръг
                          Нойер - Пике,Рамос,Мертезакер,Джон Брукс,Сабалета - Видал,Маркизио,Погба - Роналдо,Алексис Санчес - за втори
                          Графиките нещо не ми се получават
                          Last edited by mussi; 18.06.2014, 16:51.
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Ето ги и моите хубавци след първия кръг.

Коментар

• Значи продължаваме с играта успех за киата

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                                ако ще доиграваме можем поне да постваме точките на игралите играчи за да е ясно на всички какво става.
                                иначе аз инфо за играчите и точките черпя т един странен сингапурски форум - там фенчетта поне си дискутират и обявяват кой колко точки прави. ето линк:
                                ей го на линка
                                Ето ги точките на моите неудачници

Коментар

Working...
                                X