IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
    тоя кръг се насрах, признавам
    ако ме обърнеш ще се напия от мъка
    ти мани бъзика, ама Колеца, токак го обърнах след 111 точки разлика в негова полза в ингилзикото фентъзи (а знаеш, че там това са си точките от горе-долу 2 кръга), още не се е вясвал във форума

На кое място си бре, мискин, гледам че си трети в Бг и може би в топ 1000 на света

Апропо, моля, след този кръг всеки да си напише най-вискоия резултат от трите кръга (не и трите кръга, а само най-високия от трите), за да видим кой води в класацията за най-много точки за един кръг, тъй като системата е доволно тъпа и не ви виждам отборите какво са направили по кръгове. предполагам, че ще води лудакис с точките от този кръг, но не се знае, знае ли се, както обичаше да казва баба ми
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• тоя кръг се насрах, признавам
      ако ме обърнеш ще се напия от мъка

Коментар

• Тоз лудакис много добър, бре Нищо, тъкмо ще ми е по-интеерсно като го обърна накрая
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• много класен отбор са босненците но имаха огромен малшанс още в първата среща. после и рефериньо като ги поряза буквално спряха да играят втория мач. най-слабата част в отбора им е тренера - с някоя дърта лисица бяха поне на 1/4 финал.

Коментар

• Ами хаки, брутална грешка е да си без цигането, няма как да играеш без него, а и той, заедно с меси, са единствените скъпчии, които си струват парите, защото реално играят като атакуващи полузащитници, бият всички свободни удари, а освен това и нямат алтернативи в отборите си. Аз много мислих за бензема, но там псуакт и жиру, при холамдците освен персийчето, много напред е и робен, а той е дивна лакомия, а за дойчовете - ми не знам за мюлер, то и клозе е там и става сложно, а като накажат и суарез и то не остана народ в атака Полущаитата пък е тотална трагедия и явно всичко ще се решава от зашита и вратар, което е добре за лудакиса и зле за мен, особено след като каоста рика и маляките се калсираха напред, а един от тези два безумно измислени отбора, предполагам маляките, за мен коста рика са огромен балон, ще играе и 1/4 финал

Заложил съм много на бошняците и ако и довечера се осерат - да си еват фичката матерична резана

Коментар

• прецакването няма да е голямо - 4-5 точки. но нито ди мариа нито кун са във форма. все пак ако ще се прецаквам бих заложил на кун...

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                прецаках вратаря този кръг, нещо не ставаше да правя смени през таблета и цилесен остана на пейката. сега съм с бразилския с 3 точки и отивам да паля свещ иранския да играе довечера а босненците да не му напълнят кошника

всички с капитан неймар ли сте?
                Аз Неймареца изобщо не го взех, което си е генерална грешка. Още по-лошото е, че с парите, които можех да дам за него, съм взел Агуеро, който спи 2 мача... В момента съм с капитан Куардадо от Колумбия и се чудя дали да пробвам Агуеро или Ди Мария с риск да се прецакам
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• прецаках вратаря този кръг, нещо не ставаше да правя смени през таблета и цилесен остана на пейката. сега съм с бразилския с 3 точки и отивам да паля свещ иранския да играе довечера а босненците да не му напълнят кошника

всички с капитан неймар ли сте?

Коментар

• браво, лудакис, успех за киата, амакр че аз ще те гоня до дупка и в нашето фентъзи. Ти всъщност много правилно си се ориентирал, че от скъпите напдатели почти няма смисъл, а зашитниците си носят много добри точки. примерно един джеко, дето е 7,5 милки ми е донесъл два пъти по 3 точки, йозил - веднъж 4 и веднъж 3 точки, а зашитата си носи по 5-6 точки като минимум и бе зклийн шийт и дабъл фигърс при клийн пийт и/или гол/асистенция. А и едва ли ще има много избухвания тип 2-3 гола на неймар/мюлер. Така че аз те отписах в началото, но ако играчите за големите пари не се събудят в офанзивен план, то ти всъщност имаш стратегическо предимство, понеже аз гаранция ще купувам скъпа атака, а при сегашната система тя не точкува достатъчно за парите си.

Ако биеш в нашата лига (в което се съмнявам, все пак и аз съм се наточил за победа), успех и за киата

Коментар

• груец,
                      Points 218
                      Rank 5729
                      прав си абсолютно, вече съм най-големия фен на алжир и се надявам да продължат. коста рика ще бъдат масово купувани за следващата фаза така или иначе. за следващата фаза най-вероятно ще заложа на 5-3-2 с меси и неймар отпред, за трети нападател няма да имам - вече смятах. за мен халфовете са леко безмислени затова там сигурно ще са цдм тип лам - страничните са ми много рискови. и основно залагам на защита - мисля очевидно е за всички вече че точките идват главно от там. пак ще заложа на максимално много играчи от средата на ценовата таблица, пък каквото сабя покаже. ти сигурно ще си 4-3-3 с единствената разлика че ще имаш пари за мюлер. ще видим накрая какво ще стане, формата е интересен...

Коментар

• Ето ги и моите

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• така, оказа се, че ажирчето на лудакиса и аз съм го имал, но не съм го пуснал, щото бях на сватба и изобщо не съм видял, че е в стартовия състав- мое си малоумие, от което си патя. Като сложа и загубените точки от миналия кръг и съм с около 25 точки по-малко, отколкото би трябвало да имам, ако внимавах, но кьорав карти не играе.

Лудакис, ти на кое място си в генералното класиране? Трябва много да стискаш палци за продължаването на алжир, както и макс да се възползваш от коста рика, макар че е леко смешно да ти давам съвети точно аз, но ти го казах още в началото- отборът ти е прекалено балансиран и няма да имаш пари за елиминационната фаза, където всички ще се скъпи

Коментар

• Ето ги куците коне

Коментар

• Ето го и моя отбор след втория кръг. Много тъпо, че оставих алжиреца на пейката.

Коментар

• Състава ми за 3 рунд:

Нойер - Пике,Рамос,Мертезакер,Сабалета - Видал,Маркизио,Погба - Роналдо,Алексис Санчес, Оливие Жиру
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X