IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АЙде го го Гришо!!!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• е, добре, де, никой ли няма да коментира фентъзито - 1/4 финали се очертават, колкото и принципно да е ясна борбата и за първото място, и за победителя в отделен кръг
      Аз съм си закупил 6-3-4 система, пък да видим какво ще стане. И най-вече - не съм си взел Хамес, защото го считам за разхищение, а вместо него съм с Йозил, пък да видим. Но напред с бомбено нападение, с надеждата, че ще има голове все пак, макар че никой не може да ми го гарантира. лошото е, че полузащитта е тотален леш и не си заслужава да се инвестира в нея, а принципно почти винаги полузащитата носи най-много точки, а защитта - най-малко, а в това фентъзи е точно обртаното.
      Не може футболист от дефанса на Алжир да ми донесе 16 точки при загубата с 1:2 от дойчовете, а хамес, дето заби 2 гола и се разцепи от игра срещу урудите да има само 14 Но такива са правилата, така че играем по тях.

успех на лудакиса за киа-та, дано успее
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Резилът след 1/8-финалната фаза

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Малииии, Лудакиса е пръв сред фсичкуту Бг-станец и предполагам в топ 100 на света Е, не ме е срам да кажа, че съм паднал от такъв играч - стискам палци, Лудакис и да почерпиш за киата
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• буахахаха. това фентъзи хептен се бъгна - дали са ми 10 допълнителни точки на Сезар, защото бил "спасил" 2 дуСпи - хахахаха, ей-това ИТ, дето го е правило този сайт наистона си е за див кърски йебън

Коментар

• А забравих:

Най-висок резултат в единичен кръг има Лудакис-а засега, нали, предполагам никой друг няма повече от 142 точки - ако има, да се обади, ако не, това е водача към момента

Коментар

• моите играчи са следните (едва смогнах да направя трансферите, че малко се получи лудница днес):

вратари:
                Сезар, Карнезис, Мболи

Защита:
                Давид Луиз, Дуарте, Манолас, Хумелс, Ван Буйтен и 2 алжирчета за цвят

Полузащита:
                Оскар, 2-те колумбийчета Родригез и Куадрадо, бенталеб и другите 4-ма са неигращ пълнеж

Нападение:
                Неймар, Меси, Бензема и Мюлер, както и алжирче за цвят

За съжаление не разрешава схема 5-2-3, затова и трябваше да взема 3-ма в полузащита, а принципно исках да взема още в защита - това ми коства Маркес, от който се отказах. Реших и да рискувам с 4-ма скъпчии в атака (нямам друга алтернатива), за да се боря поне за първото място в единичен кръг, че за първото в лигата се поизложих, а и лудакиса се представя отлично и не направи грешки, пък и системата се оказа в негова полза, а аз играх точно със схема, че няма да разрешава покупка на неиграещ пълнеж след групите, но сметките ми се оказаха грешни

Коментар

• за сега ще съм с този отбор във втора фаза, но сигурно ще има промени - не съм гледал гръцкия вратар дали ще играе и не съм гледал дали няма някой спрян за картони:

идеята ми е да заложа на защита с меси/неймар/мюлер напред. схема 5-3-2 би се променила в 4-3-3 ако и тримата тарани направят дабъл пойнтс. в халфовата линия този път искам да заложа на играчи вкарващи голове - родригез/оскар/кроос - преди заложих на дефанзивни мидфилдери което не се оправда - 6-8млн за 6-9 сигурни точки не ми се връзва. защитниците ми са главно от кървави мачове и се надявам на по 7-9 точки сигурни и дабъл поинтс при блъди миръкъл клийн шийт. избирам главно вътрешни/централни/последни в защита - бековете правят осезаемо по малко рикавъриз. не взимам и защитници от очевидни фаворити защото прекалено много разчитат на клийн шийт което си е чист късмет - затова за сега избягвам хумелс например...
                  все още се двоумя за карнезис и де брюйн, може и да изчезнат. цялата халфова линия може да претърпи промяна.

Коментар

• Ето го и моя отбор след третия кръг. И точките по кръгове:
                    1 - 78 т.
                    2 - 86 т.
                    3 - 118 т.
                    Общо 282 т.

Коментар

• Няма такава тъпотия!
                      Инвестора се бъгна и ми пуска едно и също без значение какво пиша
                      Пускам го в темата за спорта
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Нойер - Пике,Рамос,Мертезакер,Сабалета - Видал,Маркизио,Погба - Роналдо,Алексис Санчес,Жиру - 62 точки

В първия ктръг имах най-много - едва 70 точки

1/16 Рунд

Нойер - Хуведес,Мертезакер,Евра,Дебюши - Видал,Йозил,Погба - Меси,Неймар,Санчес
                        Last edited by mussi; 27.06.2014, 16:31.
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• дай дай, аз още умувам. довечера ще напиша какво съм измъдрил че сега няма време... за сега заебавам тотално халфовете и бухам в защита на гърция/уругвай/германия с меси неймар мюлер/бензема напред а халфове лам и хосе родригес плюс някой друг за пълнеж. 15-16 твърди титуляра този път, с 2-3 по-малко от груповата фаза. но още умувам...
                          Last edited by ludakrava; 27.06.2014, 15:34.

Коментар

• уф, поредна глупост от моя страна - пак играя с 10 човека, но този път виновен съм си само и единствено аз, че не изчаках състава на белгия да излезе (поредна запивка), а си направих смените предварително и алдервейлдер не игра Дотук имам 26 точки загубени само от смени Но пък лудакиса се справя повече от отлично и му желая успех за киа-та, аз ще се пробвам за второто място, щото едва ли ще успея да се сборя и за приза за най-добър кръг, който също май е предопределен в негова полза с точките от този кръг.

Отгоре на всичко и фентъзито е със съвсем различни правила от предишните години, което допълнително ме обърка с първоначалния състав - оказа се, че може да си купуваш пълнеж, независимо дали играчитена този отбор продължават напред или не Логика - нулева, но явно така са решили, така че и този проблем си е изцяло мой, а и с тези неограничени трансфери, просто няма как да стане.

успех, лудакис - бих ти дал експертен съвет, но като си гледам класирането, май нямам право да се правя на "експерт"

Коментар

• трети кръг:

Коментар

• Overall
                                Points 351
                                Rank 331

дам, къде се изгуби никола, да не е ибягал да гледа световното на живо

Коментар

Working...
                                X