IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Хауърд Уеб се отказа от профи футбола, така че пробвай с некой от Арсенал, или в краен случай Коща за Капитан
    arsenal са ми много спорни - ок, отнесоха сититу, но не знам кой ще им играе, станаха с прекалено много и прекалено скъпи играчи, които нямат гарантирано титулярно място. А и Палас са доста скапан отбор и както арсето обичат да се дънят на старта, така, като нищо, ще излезе едно 0:0 примерно
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Ами това сме засега, пък да видим, има още малко време. Аз си смених отбора около 15 пъти вече, като еиднственият 100% е рунтавия добитък, който предполагам всички ще набият капитан
      Хауърд Уеб се отказа от профи футбола, така че пробвай с некой от Арсенал, или в краен случай Коща за Капитан

Коментар

• само повдигам темата нагоре, за да се подсетите - и олимпийците, и меркантилите
        Досега съм получил кинти от

Платена със смени:
        1. Грую - да
        2. marinbg - потвърдил ми е
        3. Eaglee - да
        4. GT - да
        5. Hakkinen - да
        6. Sawyer - да
        7. Никола - потвърдил ми е
        8. Луда крава - ?
        9. Weekend stars - потвърдил ми е
        10. Рибата на марин - ?

Платена без смени:
        1. Грую - да
        2. Eaglee - да
        3. GT - да
        4. Hakkinen - да
        5. mussi - да
        6. Луда крава - ?

Ами това сме засега, пък да видим, има още малко време. Аз си смених отбора около 15 пъти вече, като еиднственият 100% е рунтавия добитък, който предполагам всички ще набият капитан
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Остава още около седмица до началото на турнира, такак че правя рекапитулация към момента на записалите се за платените лиги:

Платена със смени:
          1. Грую
          2. marinbg
          3. Eaglee
          4. GT
          5. Hakkinen
          6. Sawyer
          7. Никола
          8. Луда крава - ?
          9. Weekend stars - ?

Платена без смени:
          1. Грую
          2. Eaglee
          3. GT
          4. Hakkinen
          5. mussi
          6. Луда крава - ?

кодовете за двете безплатни лиги са:
          1. Кода за безплатната стандартна лига
          Code to join this league: 152975-215444

2. Кода за главъ-у-главъ лигата - Ограничил съм я до 24 тима
          Code to join this league: 152975-215517

Нещо ми се загуби и полки - сигурно е сърдит, а и има навика да дразни, но пък повече е по-весело

П.С. До момента потвърждам получаната сума от Ийгъла и за двете лиги - не е спешно, има предостатъчно време, само информирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
            Да играем, ама не ми приема плащането...
            Ти регна ли се?
            не съм се пробвал - довечера мога да пробвам

Коментар

какво стана с ултимативната - ще я играем ли? И само двамата ли сме?
              Да играем, ама не ми приема плащането...
              Ти регна ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                А, това вече е приказка.
                Значи ставаме двама.
                какво стана с ултимативната - ще я играем ли? И само двамата ли сме?

Коментар

момци, вече е Август и отгоре на всичкото е отпускарски месец, така че пускам:

may the odds be ever in your favor
                  Айде олимпийци!
                  Довечера като очукаме Ливерпуля на "финала" ще си напращя отбора с де що може манчестър-юнайдци!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                    И аз ще помоля за кодовете за платените лиги, а ако може и сметката по която да пусна парите.
                    +1
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• И аз ще помоля за кодовете за платените лиги, а ако може и сметката по която да пусна парите.

Коментар

момци, вече е Август и отгоре на всичкото е отпускарски месец, така че пускам:

Регнах се, ще ми пратиш ли код и за платената... Намерил съм и една риба която да се включи, трябва да взема бонус от победителя... В тази връзка дано да съм аз

Коментар

• момци, вече е Август и отгоре на всичкото е отпускарски месец, така че пускам:

Коментар

• Чак пък краен срок - събираме заявки до началото на първия кръг, горе-долу дотогава събиране и сумите, но ден-два отгоре не са проблем, все пак се знаем не от вчера
                            Мерси за комплимента, сега като не спечеля, ще ми се смеете двойно

Коментар

• кога е крайния срок за заявяване на участие? аз все още не знам дали ще имам време да играя така че ако ще се включвам ще е в последния момент и да, главно за благотворителност - груеца е машина

Коментар

• В крайна сметка състезателния дух надделя и Sawyer се включва.

Платена със смени:
                                1. Грую
                                2. marinbg
                                3. Eaglee
                                4. GT
                                5. Hakkinen
                                6. Sawyer

Коментар

Working...
                                X