Първоначално изпратено от Avalanche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАми това сме засега, пък да видим, има още малко време. Аз си смених отбора около 15 пъти вече, като еиднственият 100% е рунтавия добитък, който предполагам всички ще набият капитан
Коментар
-
само повдигам темата нагоре, за да се подсетите - и олимпийците, и меркантилите
Досега съм получил кинти от
Платена със смени:
1. Грую - да
2. marinbg - потвърдил ми е
3. Eaglee - да
4. GT - да
5. Hakkinen - да
6. Sawyer - да
7. Никола - потвърдил ми е
8. Луда крава - ?
9. Weekend stars - потвърдил ми е
10. Рибата на марин - ?
Платена без смени:
1. Грую - да
2. Eaglee - да
3. GT - да
4. Hakkinen - да
5. mussi - да
6. Луда крава - ?
Ами това сме засега, пък да видим, има още малко време. Аз си смених отбора около 15 пъти вече, като еиднственият 100% е рунтавия добитък, който предполагам всички ще набият капитанNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Остава още около седмица до началото на турнира, такак че правя рекапитулация към момента на записалите се за платените лиги:
Платена със смени:
1. Грую
2. marinbg
3. Eaglee
4. GT
5. Hakkinen
6. Sawyer
7. Никола
8. Луда крава - ?
9. Weekend stars - ?
Платена без смени:
1. Грую
2. Eaglee
3. GT
4. Hakkinen
5. mussi
6. Луда крава - ?
кодовете за двете безплатни лиги са:
1. Кода за безплатната стандартна лига
Code to join this league: 152975-215444
2. Кода за главъ-у-главъ лигата - Ограничил съм я до 24 тима
Code to join this league: 152975-215517
Нещо ми се загуби и полки - сигурно е сърдит, а и има навика да дразни, но пък повече е по-весело
П.С. До момента потвърждам получаната сума от Ийгъла и за двете лиги - не е спешно, има предостатъчно време, само информирам.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеДа играем, ама не ми приема плащането...
Ти регна ли се?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекакво стана с ултимативната - ще я играем ли? И само двамата ли сме?
Ти регна ли се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА, това вече е приказка.
Значи ставаме двама.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемомци, вече е Август и отгоре на всичкото е отпускарски месец, така че пускам:
may the odds be ever in your favor
Довечера като очукаме Ливерпуля на "финала" ще си напращя отбора с де що може манчестър-юнайдци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеИ аз ще помоля за кодовете за платените лиги, а ако може и сметката по която да пусна парите.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемомци, вече е Август и отгоре на всичкото е отпускарски месец, така че пускам:
may the odds be ever in your favor
Коментар
-
момци, вече е Август и отгоре на всичкото е отпускарски месец, така че пускам:
may the odds be ever in your favorNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Чак пък краен срок - събираме заявки до началото на първия кръг, горе-долу дотогава събиране и сумите, но ден-два отгоре не са проблем, все пак се знаем не от вчера
Мерси за комплимента, сега като не спечеля, ще ми се смеете двойноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар