IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    онова беше мач за поредната малоумна купа, за която никой освен сити (и Арсето_ от големите отбори не се бутат За първенството си ги мажат при това стабилно

Мда, мазането пак беше стабилно...

Коментар

• Muhaha
      Червените гяволета без дедо Шашо и Кауърд Уеб са си в кочинката където им е мЕстотО

Коментар

ами тогава предлагам да се получи всичко от първия за лигата без смени, а за лигата със смени ще с правилата от световното първенство:
        - седмичен приз - 50 кинта
        - второ място - 100 кинта
        - победител - останалото

П.С. Губи ми се лудата крава, но ивждам и още един участник, освен приятеля на марин - няма лошо, нека сме повече. Потвърждам, че съм получил и входа от маринския.
        П.П.С. За пореден път си промених и двата отбора - дано да е за добро
        аз ще пропусна, груец - след октомври няма да мога да играя и или ще зарежа отбора или ще го харижа на някой. а ти гледай да не откажеш още някой играч този сезон

Коментар

ами тогава предлагам да се получи всичко от първия за лигата без смени, а за лигата със смени ще с правилата от световното първенство:
          - победител - останалото

П.С. Губи ми се лудата крава, но ивждам и още един участник, освен приятеля на марин - няма лошо, нека сме повече. Потвърждам, че съм получил и входа от маринския.
          Аз съм съгласен! Миналата година изпуснах победата в лигата без смени за 2 точки, тази година мисля вече да я печеля
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

- победител - останалото

Съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Вярно сме малко.
              Да направим всичко за първия и без други призове?
              - победител - останалото

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

само повдигам темата нагоре, за да се подсетите - и олимпийците, и меркантилите
                Досега съм получил кинти от

Платена със смени:
                1. Грую - да
                2. marinbg - потвърдил ми е
                3. Eaglee - да
                4. GT - да
                5. Hakkinen - да
                6. Sawyer - да
                7. Никола - потвърдил ми е
                8. Луда крава - ?
                9. Weekend stars - потвърдил ми е
                10. Рибата на марин - ?
                Сори, бях по разни командировки, преведох парите днес...
                Моята риба съм й обяснил какво трябва да направи, гледам справил се е успешно "Червени богове" се казва... Не се смейте!!!
                Дал съм й твоето име и банкова сметка, така че... Предполагам и парите ще си ги получил, или ще ги получиш в понеделник!

Коментар

Картите си се ползват както всеки път - веднъж до края на летния трансферен прозорец, т.е. реално до кръга следващ 31.08 или иначе казано началото на 4-ти кръг. Втората карта е когато я пуснат от фентъзито за зимния трансферен прозорец. Иначе сме малко за лигата без смени и цели 10 човека (рекорд) за платената със смени, та се чудя дали има смисъл от лига без смени, защото ако дублирам входа на втория, то реално ше получи същата сума като първия, освен ако не спечели и седмичния приз
                  Вярно сме малко.
                  Да направим всичко за първия и без други призове?

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                    Ок, статистиката е на страната на юнайте, но последния път ги гледах на дъртия трафорт, бони вкара в последната минута и Суонзи биха та затова така

Ако мислите че таз година юнайтед ще са по-добри разбирам...но аз почнах от там че Уеб се отказа, което си е сериозен минус..

Аз ще заложа на Рамзи капитан...
                    онова беше мач за поредната малоумна купа, за която никой освен сити (и Арсето_ от големите отбори не се бутат За първенството си ги мажат при това стабилно
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Я, бандата се е завърнала
                      Успех през новия сезон и нека Пуул накрая победи.
                      Малък ъпдейт на правилата за лига без смени? Диви карти кога се използваха?
                      Картите си се ползват както всеки път - веднъж до края на летния трансферен прозорец, т.е. реално до кръга следващ 31.08 или иначе казано началото на 4-ти кръг. Втората карта е когато я пуснат от фентъзито за зимния трансферен прозорец. Иначе сме малко за лигата без смени и цели 10 човека (рекорд) за платената със смени, та се чудя дали има смисъл от лига без смени, защото ако дублирам входа на втория, то реално ше получи същата сума като първия, освен ако не спечели и седмичния приз

Коментар

• Я, бандата се е завърнала
                        Успех през новия сезон и нека Пуул накрая победи.
                        Малък ъпдейт на правилата за лига без смени? Диви карти кога се използваха?

Коментар

aми откакто лебедарите налазиха А групата на всички А групи
                          Последните им 6 мача (т.е. за 3-те сезона в А група), мангалчестърите имат 5 победи и едно равенство при голова разлика 12-3 - е, не е чак разгромна голова разлика, но средни си ги бият с по 2 гола разлика
                          Ок, статистиката е на страната на юнайте, но последния път ги гледах на дъртия трафорт, бони вкара в последната минута и Суонзи биха та затова така

Ако мислите че таз година юнайтед ще са по-добри разбирам...но аз почнах от там че Уеб се отказа, което си е сериозен минус..

Аз ще заложа на Рамзи капитан...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            От кога мачовете на юнайтед със Суонзи са леки аз очаквам Бони да бодне един два
                            aми откакто лебедарите налазиха А групата на всички А групи
                            Последните им 6 мача (т.е. за 3-те сезона в А група), мангалчестърите имат 5 победи и едно равенство при голова разлика 12-3 - е, не е чак разгромна голова разлика, но средни си ги бият с по 2 гола разлика

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Рунтавелника се разцепи в предсезонната подготовка и в такъв привидно лек мач, който е и първи официален за новия им треньор, си е престъпление да не е капитан

Аз взех и де Гея, защото очаквам да бият на 0
                              От кога мачовете на юнайтед със Суонзи са леки аз очаквам Бони да бодне един два

Коментар

arsenal са ми много спорни - ок, отнесоха сититу, но не знам кой ще им играе, станаха с прекалено много и прекалено скъпи играчи, които нямат гарантирано титулярно място. А и Палас са доста скапан отбор и както арсето обичат да се дънят на старта, така, като нищо, ще излезе едно 0:0 примерно
                                Рунтавелника се разцепи в предсезонната подготовка и в такъв привидно лек мач, който е и първи официален за новия им треньор, си е престъпление да не е капитан

Аз взех и де Гея, защото очаквам да бият на 0
                                Last edited by Hakkinen; 14.08.2014, 15:40.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X