IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Абе Рунтавия и Коща са си задължителни, няма как да минеш без тях. За Ди Мария - не съм убеден, виж за Балотели си е ясно - или ще направи поне 2 гола в първия си мач, или ще го изгонят, или и двете

Лошото е, че всички са много скъпи в нападение и полузащита, а точки (както и миналата година) правят защитниците - ей-го някаква шматка от тотенхам има за 2 кръга точно толкова вкарани гола, колкото фсичкуту Юнайтед накуп
    Да - единият от трансферите ми
    В отбора ми без смени съм взел защитник от Тотнъм, който беше несменяем титуляр миналия сезон (Доусън) и трябваше да ми е дал 2 cs до момента, но той е записал 0 игрови минути
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      И аз съм с толкова, като за този кръг мисля да рискувам и не съм включил нападатели от Сити и Челси в отбора. Все се надявам Рунтьо да направи един свестен мач сега срещу Бърнли и си го запазих. Чудя се и като дойде време за wildcard, дали да рискувам с Балотели или Ди Мария. Особено при първия има огромен потенциал за избухване и в двете посоки
      Абе Рунтавия и Коща са си задължителни, няма как да минеш без тях. За Ди Мария - не съм убеден, виж за Балотели си е ясно - или ще направи поне 2 гола в първия си мач, или ще го изгонят, или и двете

Лошото е, че всички са много скъпи в нападение и полузащита, а точки (както и миналата година) правят защитниците - ей-го някаква шматка от тотенхам има за 2 кръга точно толкова вкарани гола, колкото фсичкуту Юнайтед накуп
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Това с цените на играчите наистина е странно. Много пъти повече са играчите, които поевтиняват в сравнение с тези, които поскъпват. Не ми изглежда логично, освен ако всички купуват пет играча само, но тогава пък цената им трябваше да е излетяла в небето.
        Иначе и аз чакам котировка за Бало.

Коментар

Айде, почна се и същинската лига - някои вече набиват уайлд картите, аз сложих 3 трансфера за този уикенд, пък да видим
          Иначе мисля, че разбих всички рекорди с 3-мата ми защитници донесли ми точно -2 (минус 2) точки и това при положение, че последна резерва ми е защитник с 8 - собствената глупост само сериозния късмет може да я бие
          Иначе стратирам трудно, но пък и лигата не е лека, основните играчи са зле, нещо са омазали пак нещата с цените на футбалерите и те почти не помръдват, което е ново и трябва да се нагласям към тази стратегия (поне към момента), и т.н. А и все още съм на лятна вълна, ако мога да се оправдая
          И аз съм с толкова, като за този кръг мисля да рискувам и не съм включил нападатели от Сити и Челси в отбора. Все се надявам Рунтьо да направи един свестен мач сега срещу Бърнли и си го запазих. Чудя се и като дойде време за wildcard, дали да рискувам с Балотели или Ди Мария. Особено при първия има огромен потенциал за избухване и в двете посоки

Коментар

• Айде, почна се и същинската лига - някои вече набиват уайлд картите, аз сложих 3 трансфера за този уикенд, пък да видим
            Иначе мисля, че разбих всички рекорди с 3-мата ми защитници донесли ми точно -2 (минус 2) точки и това при положение, че последна резерва ми е защитник с 8 - собствената глупост само сериозния късмет може да я бие
            Иначе стратирам трудно, но пък и лигата не е лека, основните играчи са зле, нещо са омазали пак нещата с цените на футбалерите и те почти не помръдват, което е ново и трябва да се нагласям към тази стратегия (поне към момента), и т.н. А и все още съм на лятна вълна, ако мога да се оправдая
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Няма грижи, щом сте се уговорили за кеш, аз ще му ги дам на него.
              Успех и късмет момчета!

Коментар

• Първоначално изпратено от the_kopites Разгледай мнение
                колеги, аз се присъединих в последния момент към платената лига, но все още не съм платил дайте сметката плс
                Споко, Никола ми е гарантирал за теб, в неделя ще го видя, така че тогава ще ми даде сумата за теб, но ако предпочиташ, мога да ти дам и сметка

Коментар

• smetka

колеги, аз се присъединих в последния момент към платената лига, но все още не съм платил дайте сметката плс

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                    Беше в третия кръг, когато Челси имаше два мача и се направиха много точки, но както и да е. Наистина е късмет, че ми влезе Влаар, но пък в първоначалния ми състав беше титуляр и в последния момент направих трансфери за да взема Коулкър, заради който пък махнах Честър. Така че от там малко се прецаках, ама здраве да е. Иначе откакто играя тези игри съм наясно, че късмета е огромен фактор и трябва да се вика, за да ти дойде.
                    абе да не влизам в дребнотемие, ама беше първия кръг, когато челситу имаха 2 мача Здраве да е, не че е от особено значение, важен е крайният резултат. Тази година сме 12 парчета, така че лигата се очертава като най-оспорваната досега - дано и до финала се задържи така.
                    П.С. Сега гледам как всички си накупиха Сигурдсон, а Колеца пък смени Хазарта с Цецко фабрегаса - сети ли се, а, така че очаквам шелвито да се разшие

Коментар

е, как бе, миналата година в лигата без смени ни отвя още в първия кръг
                      Беше в третия кръг, когато Челси имаше два мача и се направиха много точки, но както и да е. Наистина е късмет, че ми влезе Влаар, но пък в първоначалния ми състав беше титуляр и в последния момент направих трансфери за да взема Коулкър, заради който пък махнах Честър. Така че от там малко се прецаках, ама здраве да е. Иначе откакто играя тези игри съм наясно, че късмета е огромен фактор и трябва да се вика, за да ти дойде.
                      p.s. След като помислих малко, май наистина си прав и Челси играха два мача първия кръг, а в третия почиваха, заради мач за Суперкупата на Европа или нещо подобно. Нещо съм започнал да забравям последно време.
                      Last edited by Eaglee; 20.08.2014, 11:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                        Аз пък не се сещам да съм започвал толкова добре друг път. Никога не съм бил пръв след откриващия кръг, така че може би и аз да съм в играта тази година. И тъй като не успях да се включа преди началото на играта, ще се възползвам сега от момента да пожелая успех(и късмет) на всички участващи и нека най-добрия победи.
                        е, как бе, миналата година в лигата без смени ни отвя още в първия кръг, ако не ме лъже паметта, за победата на седмична база Тази няма да ти стигне резултата за подобна победа, но все пак стартът ти е отличен, макар че имаше късмет да ти влезе Влаар с 8 точки като резерва Но без късмет не може - питай Колеца

Коментар

Ийгъла пак стартира ударно
                          Аз пък не се сещам да съм започвал толкова добре друг път. Никога не съм бил пръв след откриващия кръг, така че може би и аз да съм в играта тази година. И тъй като не успях да се включа преди началото на играта, ще се възползвам сега от момента да пожелая успех(и късмет) на всички участващи и нека най-добрия победи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            аз ще пропусна, груец - след октомври няма да мога да играя и или ще зарежа отбора или ще го харижа на някой. а ти гледай да не откажеш още някой играч този сезон
                            не само, че не съм отказал никой, ами вече сме 12 парчета в платената лига - рекорд Това значи 450 кинта за първия, 100 - за втория и 50 кинта за седмичния победител. Мисля, че наградата за първия вече е прилична, спокойно ще стигне за хубав спа уикенд

Ако има нови желаещи да участват, ще бъдат приемани само с мнозинство над 50% от вече записалите се участници. дано стане хубаво фентъзи и догодина да сме още повече

П.С. Ийгъла пак стартира ударно

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Мда, мазането пак беше стабилно...
                              мда, язък, тъкно на полувремето го играх, че рунтавия ще вкара 2 гола второто, пък то само един - хубав коеф изпуснах, но здраве да е

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Muhaha
                                Червените гяволета без дедо Шашо и Кауърд Уеб са си в кочинката където им е мЕстотО
                                Подлъгаха ме с тези приятелски мачове и им сложих 50 кинта при 0-1, но се оказа, че са си същите бастуни като миналия сезон... сега се чудя да опитвам ли да избия с Арсенал или да си гледам мача без нерви

Коментар

Working...
                                X