IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    мани го, Колеца, винаги го играе умрЕла лисица - стар играч е той, нивгаш няма да се откажае Аз сгреших много (в лигата без смени) със защиата - имам 14 точки от 2 защитника, но са ми резерви Сгреших и с Коста - както каза Хаки, 2 пъти уж няма да играе, а донесе към 60+ точки, ако беше капитан - на мен и 20-та пъти не ми беше, но има и такива моменти, здраве да е/ Очертава се супер оспорвана битка, пък да видим.

П.С. Нещо тъпото фентъзи пак се бъгнало - почти никой не качва или ако качва, качва с минимални суми, а за сметка на това някои си падат красиво. А истарият проблем - някои падат с продажби за 10К, други - спо 200-300К разпродажби не мърдат Гадно е да се играе когато няма правила - аз например почти никави пари не направих с уайлд картата и добре, че беше ди мария, иначе си отлитах сериозно
    И аз го продадох Коста-та заради тъпите парчета на Моуриньото - дей'ш цигането ти с цигане - колко години тренер в Англия и не се научи да не ги прави тия цигански номера!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
      Не се отказвай. Все още са изминали само 4 кръга. Само ако знаеш колко имаме да се дъним до края.
      мани го, Колеца, винаги го играе умрЕла лисица - стар играч е той, нивгаш няма да се откажае Аз сгреших много (в лигата без смени) със защиата - имам 14 точки от 2 защитника, но са ми резерви Сгреших и с Коста - както каза Хаки, 2 пъти уж няма да играе, а донесе към 60+ точки, ако беше капитан - на мен и 20-та пъти не ми беше, но има и такива моменти, здраве да е/ Очертава се супер оспорвана битка, пък да видим.

П.С. Нещо тъпото фентъзи пак се бъгнало - почти никой не качва или ако качва, качва с минимални суми, а за сметка на това някои си падат красиво. А истарият проблем - някои падат с продажби за 10К, други - спо 200-300К разпродажби не мърдат Гадно е да се играе когато няма правила - аз например почти никави пари не направих с уайлд картата и добре, че беше ди мария, иначе си отлитах сериозно
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Аз тази година много рано приключих фентъзито.

Просто не върза във важен момент. Shit happens.
        Не се отказвай. Все още са изминали само 4 кръга. Само ако знаеш колко имаме да се дъним до края.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
          Не се подигравай така, защото и аз бях с капитан Стърлинга в лигата без смени. Стават грешки, топка е, върти се, както са казали старите хора.
          Моят Балотели също влиза в грешките за този кръг, нищо че донесе 2 пъти повече точки от Стърлинг за прекараните минутки в съзерцаване на противниковата врата
          Добре, че поне Диего Коста нацелих в другия ми отбор. Втори пореден мач го водят на ръба да не започне мача, а той вкара 2 гола на Евертън и сега 3
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз тази година много рано приключих фентъзито.

Просто не върза във важен момент. Shit happens.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

А Колеца изби рибата с капитан стерлингата
              Не се подигравай така, защото и аз бях с капитан Стърлинга в лигата без смени. Стават грешки, топка е, върти се, както са казали старите хора.

Коментар

• Алоу, компанията, много сте я занемарили таз' тема, бре - чак на 3-та страница я открих Ха сега да видим, кой не си е взел Ди мария като диференшъл А Колеца изби рибата с капитан стерлингата Ако бях сложил и шнайдерлин в полузашитата (извадих го в последния момент заради сигурдсон), плюс не се бяха случили няколко клийн шитове на пълни шитове в дефанса за по 4 милки парчето, и мисля, че щях да ви пооткажа отсега. Но засега съм едва 3-ти, макар че лекичко наваксвам.

Туй новото Бонд нещо много се засилило - не мое се запре ли, що ли
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от the_kopites Разгледай мнение
                  сори за досадния въпрос, но какво ще рече "лигата без смени"? Аз в коя лига съм се записал
                  Доколкото виждам, ти си в лигата с нормални правила. Тази без смени си я измислихме ние и в нея условието е да не се правят трансфери по време на сезона, с изключение на ползването на двете wildcards - в края на летния и на зимния трансферен прозорец.

Коментар

• сори за досадния въпрос, но какво ще рече "лигата без смени"? Аз в коя лига съм се записал

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      До началото на следващия кръг ли имахме право да я изпукаме?
                      Да

Коментар

Момци от лигата без смени, време е за дивата карта, ако не сте я използвали вече
                        П. С. Ама как ми върза с чеймбърс
                        До началото на следващия кръг ли имахме право да я изпукаме?

Коментар

Момци от лигата без смени, време е за дивата карта, ако не сте я използвали вече
                          И на мен!

Коментар

• Момци от лигата без смени, време е за дивата карта, ако не сте я използвали вече

Коментар

• Здравейте, виждам че доста от вас играят фентъзи лигата, затова ще си позволя да ви препоръчам следния сайт - Фентъзи Премиър Лийг България. Там ще откриете доста информация относно фентъзи лигата, разбори, коментари и тн изцяло на български език.
                              Last edited by fplbulgaria; 19.09.2014, 14:14.
                              Fantasy Premier League - фентъзи лига на български език

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Да - единият от трансферите ми
                                В отбора ми без смени съм взел защитник от Тотнъм, който беше несменяем титуляр миналия сезон (Доусън) и трябваше да ми е дал 2 cs до момента, но той е записал 0 игрови минути
                                aз няма да го купувам, не и при мач срещу ливера
                                Апропо, в много от отборите, особено като се почне и с чемпиънс лигата, ще стават дивни ротации. Ей-ги Ливера, кажи ми как ги виждаш не терена и Кралимаркович, и Лалавия, и коутиньо, и Стерлингата, и стърготината, и балотели, пък към, тях да добавим и несменяемите стиви и оново хендерсънестото, дето май се пецка с лебедаря, та затова е твърд титуляр, а да не забравям и един дефанзивен тип лукас/алън (може и да са съм пропуснал някой). В юнайтед е малко по-ясно - ди мария е крило, отпред са двете говеда, зад тях е мата, другото крило ще е янузай примерно и титулярите са ясни, така че спокойно може да се купува стока оттам, само дето напоседък е малко с поизтекъм срок на годност В челси единственият сигурен (доколкото при моу може да се говори за сигурност) е фабрегас, всичко друго подлежи на ротация, като коща все пак е титуляр, ама знае ли се като почне шл? В сити няма какво да го говорим - как да си купя ЪЪ и агуерото, като първият явно не е във форма и е малко дръпнат назад, а втория нещо не го пускат титуляр, щото няма игрови минути (ама то как да има, като не го пускат) - ротацията там е главоломна във всички звена, освен вратарчето, но то не митрябва. Арсето пък са с толкова полузащита, че там бих взел само рамзи и може би дебюши, но за втория не съм сигурен, че изобщо ми трябва и т.н.

До късмет си е, дано и тази година да е с мен

Коментар

Working...
                                X