Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеНе се отказвай. Все още са изминали само 4 кръга. Само ако знаеш колко имаме да се дъним до края.
П.С. Нещо тъпото фентъзи пак се бъгнало - почти никой не качва или ако качва, качва с минимални суми, а за сметка на това някои си падат красиво. А истарият проблем - някои падат с продажби за 10К, други - спо 200-300К разпродажби не мърдат Гадно е да се играе когато няма правила - аз например почти никави пари не направих с уайлд картата и добре, че беше ди мария, иначе си отлитах сериозноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз тази година много рано приключих фентъзито.
Просто не върза във важен момент. Shit happens.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеНе се подигравай така, защото и аз бях с капитан Стърлинга в лигата без смени. Стават грешки, топка е, върти се, както са казали старите хора.
Добре, че поне Диего Коста нацелих в другия ми отбор. Втори пореден мач го водят на ръба да не започне мача, а той вкара 2 гола на Евертън и сега 3"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА Колеца изби рибата с капитан стерлингата
Коментар
-
Алоу, компанията, много сте я занемарили таз' тема, бре - чак на 3-та страница я открих Ха сега да видим, кой не си е взел Ди мария като диференшъл А Колеца изби рибата с капитан стерлингата Ако бях сложил и шнайдерлин в полузашитата (извадих го в последния момент заради сигурдсон), плюс не се бяха случили няколко клийн шитове на пълни шитове в дефанса за по 4 милки парчето, и мисля, че щях да ви пооткажа отсега. Но засега съм едва 3-ти, макар че лекичко наваксвам.
Туй новото Бонд нещо много се засилило - не мое се запре ли, що лиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от the_kopites Разгледай мнениесори за досадния въпрос, но какво ще рече "лигата без смени"? Аз в коя лига съм се записал"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДо началото на следващия кръг ли имахме право да я изпукаме?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци от лигата без смени, време е за дивата карта, ако не сте я използвали вече
П. С. Ама как ми върза с чеймбърс"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци от лигата без смени, време е за дивата карта, ако не сте я използвали вече
П. С. Ама как ми върза с чеймбърс
Коментар
-
Здравейте, виждам че доста от вас играят фентъзи лигата, затова ще си позволя да ви препоръчам следния сайт - Фентъзи Премиър Лийг България. Там ще откриете доста информация относно фентъзи лигата, разбори, коментари и тн изцяло на български език.Last edited by fplbulgaria; 19.09.2014, 14:14.Fantasy Premier League - фентъзи лига на български език
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДа - единият от трансферите ми
В отбора ми без смени съм взел защитник от Тотнъм, който беше несменяем титуляр миналия сезон (Доусън) и трябваше да ми е дал 2 cs до момента, но той е записал 0 игрови минути
Апропо, в много от отборите, особено като се почне и с чемпиънс лигата, ще стават дивни ротации. Ей-ги Ливера, кажи ми как ги виждаш не терена и Кралимаркович, и Лалавия, и коутиньо, и Стерлингата, и стърготината, и балотели, пък към, тях да добавим и несменяемите стиви и оново хендерсънестото, дето май се пецка с лебедаря, та затова е твърд титуляр, а да не забравям и един дефанзивен тип лукас/алън (може и да са съм пропуснал някой). В юнайтед е малко по-ясно - ди мария е крило, отпред са двете говеда, зад тях е мата, другото крило ще е янузай примерно и титулярите са ясни, така че спокойно може да се купува стока оттам, само дето напоседък е малко с поизтекъм срок на годност В челси единственият сигурен (доколкото при моу може да се говори за сигурност) е фабрегас, всичко друго подлежи на ротация, като коща все пак е титуляр, ама знае ли се като почне шл? В сити няма какво да го говорим - как да си купя ЪЪ и агуерото, като първият явно не е във форма и е малко дръпнат назад, а втория нещо не го пускат титуляр, щото няма игрови минути (ама то как да има, като не го пускат) - ротацията там е главоломна във всички звена, освен вратарчето, но то не митрябва. Арсето пък са с толкова полузащита, че там бих взел само рамзи и може би дебюши, но за втория не съм сигурен, че изобщо ми трябва и т.н.
До късмет си е, дано и тази година да е с менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар