Първоначално изпратено от sauron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениездрасти,
добре, че се появи някой от Мордор, та да дръпне малко темата нагоре. The all seeing eye явно е забелязало нещо в нея
По темата - постни си отбора, за да мога да си изкажа "компетентното" мнение На парче обикновено нищо не ставаLiverpool Forever
Коментар
-
здрасти,
добре, че се появи някой от Мордор, та да дръпне малко темата нагоре. The all seeing eye явно е забелязало нещо в нея
По темата - постни си отбора, за да мога да си изкажа "компетентното" мнение На парче обикновено нищо не става
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеДилемата ми за тоя кръг е дали да махна агуеро и тейлър от суонзи за уелбек и бейнс?и дали някой от тях да сложа за капитан за сметка на диего коста?или пък да инвестирам във халфове?там бих махнал ларсон от съндърланд или шнайдерлин но пък кого да взема за тия пари?на сигурдсон му е крайно време да спре да носи точки тоя кавалNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Дилемата ми за тоя кръг е дали да махна агуеро и тейлър от суонзи за уелбек и бейнс?и дали някой от тях да сложа за капитан за сметка на диего коста?или пък да инвестирам във халфове?там бих махнал ларсон от съндърланд или шнайдерлин но пък кого да взема за тия пари?на сигурдсон му е крайно време да спре да носи точки тоя кавалLiverpool Forever
Коментар
-
Здравейте,от известно време следя тази тема понеже и аз цъкам във фентъзи-то,но отдавна никой не е писал във нея и реших да се join-a ако не е проблем и да дръпна темата малко напред.Пуснал съм се и във безплатната лига на Инвестора но засега не е особено успешен отбора ми Аз цъкам нещо подобно на платената версия с мои приятели и ми беше интересно да следя темата и мненията тук току виж съм намерил нещо което да подобри и моя отбор но засега увиОсновно като съм на работа и няма клиенти и съответно какво да правя се ровя във Инвестора и така попаднах тукLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа не си ти - Гт-то или сина му избиха рибата - 19 точки УжасТ и безумие беше този кръг, но да се надяваме, че сега ще изкласим поне малко - взел съм 2 зверчета, дано върже с тях, макар че с твоите шамандури и юнайтед в защита съм доста зле, пък трябваше да съм уж добре, затова и налях толкова изотзадзе
Но там пък може прихване нещо от лидера за момента, иначе Шайсе-то наистина ще е тотално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНе бой се, не си сам. Аз направих рекорд по най-малко точки в кръг. ЕВЪР! Според мен накрая всичко ще си дойде на мястото... Както обикновено!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепффф, тотална дупка съм този кръг във фентъзито, ама тотална - 4-ма играчи с 0 точки (това никога не ми се е случвало) и общо 9 с 2 или по-малко точки, сред които и капитанът ми, а на пейката имам играч с 8 точки.... Бахти тъпата греда, дело на дърварите от мангалчестър и лузърпул Поне да бях сложил ди мария капитан, а то се набих на аджебату, заради когото продадох уелбека с 12 точки - собствената ми глупост гони рекордни висоти
Коментар
-
пффф, тотална дупка съм този кръг във фентъзито, ама тотална - 4-ма играчи с 0 точки (това никога не ми се е случвало) и общо 9 с 2 или по-малко точки, сред които и капитанът ми, а на пейката имам играч с 8 точки.... Бахти тъпата греда, дело на дърварите от мангалчестър и лузърпул Поне да бях сложил ди мария капитан, а то се набих на аджебату, заради когото продадох уелбека с 12 точки - собствената ми глупост гони рекордни висотиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ, браво бе, много хубави моменти, които да станат златни спомени, а най-хубавото винаги да предстои. Аз съм на един рд в момента, та от мен - наздраве"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз нямам уцелен капитан в нормалния си отбор от началото на сезона, но пък винаги мога да използвам като оправдание това, че утре се женя и покрай организацията не съм имал много време да гледам фентъзитоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемоята замина миналата седмица, но се надявам да е за добро. Капитанът тази седмица определено ще е диференшъл - дано съм уцелил с моя"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДивата карта излетя вчера... дали ще е в състояние да ме отлепи от дъното в следващите няколко кръгаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар