IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
    Здравейте,от известно време следя тази тема понеже и аз цъкам във фентъзи-то,но отдавна никой не е писал във нея и реших да се join-a ако не е проблем и да дръпна темата малко напред.Пуснал съм се и във безплатната лига на Инвестора но засега не е особено успешен отбора ми Аз цъкам нещо подобно на платената версия с мои приятели и ми беше интересно да следя темата и мненията тук току виж съм намерил нещо което да подобри и моя отбор но засега увиОсновно като съм на работа и няма клиенти и съответно какво да правя се ровя във Инвестора и така попаднах тук
    ако търсиш дискусии и коментари - по-скоро тук, стига да не те притеснява английския. има и българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      здрасти,
      добре, че се появи някой от Мордор, та да дръпне малко темата нагоре. The all seeing eye явно е забелязало нещо в нея
      По темата - постни си отбора, за да мога да си изкажа "компетентното" мнение На парче обикновено нищо не става
      На работа съм и интеренета тук ми е служебно ограничен мога да отворя само 3 сайта като само в инвестора има нещо за четене.затова и ежедневно прочитам почти всичко в него и няма как да си постна отбора.ако можеш го виж в безплатната лига на инвестора-WIN се казва макар че не е много win засега и с тоя ограничен нет наистина съм като The all seeing eye в този сайт хахах
      Liverpool Forever

Коментар

• здрасти,
        добре, че се появи някой от Мордор, та да дръпне малко темата нагоре. The all seeing eye явно е забелязало нещо в нея
        По темата - постни си отбора, за да мога да си изкажа "компетентното" мнение На парче обикновено нищо не става

Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
        Дилемата ми за тоя кръг е дали да махна агуеро и тейлър от суонзи за уелбек и бейнс?и дали някой от тях да сложа за капитан за сметка на диего коста?или пък да инвестирам във халфове?там бих махнал ларсон от съндърланд или шнайдерлин но пък кого да взема за тия пари?на сигурдсон му е крайно време да спре да носи точки тоя кавал
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дилемата ми за тоя кръг е дали да махна агуеро и тейлър от суонзи за уелбек и бейнс?и дали някой от тях да сложа за капитан за сметка на диего коста?или пък да инвестирам във халфове?там бих махнал ларсон от съндърланд или шнайдерлин но пък кого да взема за тия пари?на сигурдсон му е крайно време да спре да носи точки тоя кавал
          Liverpool Forever

Коментар

• Здравейте,от известно време следя тази тема понеже и аз цъкам във фентъзи-то,но отдавна никой не е писал във нея и реших да се join-a ако не е проблем и да дръпна темата малко напред.Пуснал съм се и във безплатната лига на Инвестора но засега не е особено успешен отбора ми Аз цъкам нещо подобно на платената версия с мои приятели и ми беше интересно да следя темата и мненията тук току виж съм намерил нещо което да подобри и моя отбор но засега увиОсновно като съм на работа и няма клиенти и съответно какво да правя се ровя във Инвестора и така попаднах тук
            Liverpool Forever

Коментар

• Ония ден напрасках дивата-карта...а да видим дали ще прецакам представянето на някои от играчите във форма дето купЕх!

Коментар

а не си ти - Гт-то или сина му избиха рибата - 19 точки УжасТ и безумие беше този кръг, но да се надяваме, че сега ще изкласим поне малко - взел съм 2 зверчета, дано върже с тях, макар че с твоите шамандури и юнайтед в защита съм доста зле, пък трябваше да съм уж добре, затова и налях толкова изотзадзе
                Синковецът беше, милия, че главата му вече е в Дойчланд.
                Но там пък може прихване нещо от лидера за момента, иначе Шайсе-то наистина ще е тотално.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Не бой се, не си сам. Аз направих рекорд по най-малко точки в кръг. ЕВЪР! Според мен накрая всичко ще си дойде на мястото... Както обикновено!
                  а не си ти - Гт-то или сина му избиха рибата - 19 точки УжасТ и безумие беше този кръг, но да се надяваме, че сега ще изкласим поне малко - взел съм 2 зверчета, дано върже с тях, макар че с твоите шамандури и юнайтед в защита съм доста зле, пък трябваше да съм уж добре, затова и налях толкова изотзадзе
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

пффф, тотална дупка съм този кръг във фентъзито, ама тотална - 4-ма играчи с 0 точки (това никога не ми се е случвало) и общо 9 с 2 или по-малко точки, сред които и капитанът ми, а на пейката имам играч с 8 точки.... Бахти тъпата греда, дело на дърварите от мангалчестър и лузърпул Поне да бях сложил ди мария капитан, а то се набих на аджебату, заради когото продадох уелбека с 12 точки - собствената ми глупост гони рекордни висоти
                    Не бой се, не си сам. Аз направих рекорд по най-малко точки в кръг. ЕВЪР! Според мен накрая всичко ще си дойде на мястото... Както обикновено!

Коментар

• пффф, тотална дупка съм този кръг във фентъзито, ама тотална - 4-ма играчи с 0 точки (това никога не ми се е случвало) и общо 9 с 2 или по-малко точки, сред които и капитанът ми, а на пейката имам играч с 8 точки.... Бахти тъпата греда, дело на дърварите от мангалчестър и лузърпул Поне да бях сложил ди мария капитан, а то се набих на аджебату, заради когото продадох уелбека с 12 точки - собствената ми глупост гони рекордни висоти

Коментар

Е, браво бе, много хубави моменти, които да станат златни спомени, а най-хубавото винаги да предстои. Аз съм на един рд в момента, та от мен - наздраве
                        Благодарско
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Аз нямам уцелен капитан в нормалния си отбор от началото на сезона, но пък винаги мога да използвам като оправдание това, че утре се женя и покрай организацията не съм имал много време да гледам фентъзито
                          Е, браво бе, много хубави моменти, които да станат златни спомени, а най-хубавото винаги да предстои. Аз съм на един рд в момента, та от мен - наздраве

Коментар

моята замина миналата седмица, но се надявам да е за добро. Капитанът тази седмица определено ще е диференшъл - дано съм уцелил с моя
                            Аз нямам уцелен капитан в нормалния си отбор от началото на сезона, но пък винаги мога да използвам като оправдание това, че утре се женя и покрай организацията не съм имал много време да гледам фентъзито

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Дивата карта излетя вчера... дали ще е в състояние да ме отлепи от дъното в следващите няколко кръга
                              моята замина миналата седмица, но се надявам да е за добро. Капитанът тази седмица определено ще е диференшъл - дано съм уцелил с моя

Коментар

• Дивата карта излетя вчера... дали ще е в състояние да ме отлепи от дъното в следващите няколко кръга

Коментар

Working...
                                X