IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
    Никой ли няма да се похвали след изминалия кръг?Всички или са обхванати от апатия или имат разочароващ кръг и не им се пише
    Изумих света !!!
    Отлепих от дъното на лигата без смени( макар и по азбучен ред ) и при това, че 4 играча ми носят общо 0 (нула) точки и сега се чудя с кого да атакувам първото място !
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      В лигата без смени половината ми отбор не игра и без днешния мач точките са 13-87 за теб Какво имам да напиша, освен, че нямах нито Агуеро, нито някой офанзивен играч от Саутхемптън. Преди 3 кръга се колебаех кой от двамата евтинджос нападатели да си избера - Пеле или Улоа и естествено нацелих грешния, който има 4-5 точки оттогава, а другия се сцепи
      Отборът ми в лигата без смени е велик, щом водя и в безплатмата лига на инвестора и това при положение, че забравих да направя ротации в състава, но нали са казали, че в отбор, който върви, ротации не се правят...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        кръгът още не е свършил
        В лигата без смени половината ми отбор не игра и без днешния мач точките са 13-87 за теб Какво имам да напиша, освен, че нямах нито Агуеро, нито някой офанзивен играч от Саутхемптън. Преди 3 кръга се колебаех кой от двамата евтинджос нападатели да си избера - Пеле или Улоа и естествено нацелих грешния, който има 4-5 точки оттогава, а другия се сцепи
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

кръгът още не е свършил
          Eeeee подробности....УБА бият 1-0 и този мач няма да окаже никакво влияние на точките
          Liverpool Forever

Коментар

Никой ли няма да се похвали след изминалия кръг?Всички или са обхванати от апатия или имат разочароващ кръг и не им се пише
            кръгът още не е свършил
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Никой ли няма да се похвали след изминалия кръг?Всички или са обхванати от апатия или имат разочароващ кръг и не им се пише
              Liverpool Forever

Коментар

• Привет, маниаци!
                Как ви се стори днешния ден? Някой улучи ли с Тадич?

Коментар

както вече казах - поне на 70% е късмет
                  Даже повече!Аз се преебах лошо че махнах Агуеро за Уербек иначе 100% щеше да ми е капитан!толокова се чудих и накрая взех грешно решение но това си е част от игратаза следващия кръг ще кажеш кой да сложа капитан току виж съм уцелил
                  Liverpool Forever

Коментар

.....
                    И все пак поне на 70% е късмет - току виж Агеро забил хеттрик
                    както вече казах - поне на 70% е късмет

Коментар

• Сега, да взема и аз да напиша докъде съм (то не, че не си личи че съм доникъде тая година, но...)

Мислех си и аз да си взимам Уелбек за Агуеро, но се оказа че Уелбек се контузи леко + Коща също няма да играе този кръг, зарди контузия... От това просто много ми идва и ще трябва да си сменям контузения от Саутхямптън...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                        Привет и от мен. Аз на твое място като за начало бих махнал Ларсон и Иванович, и на тяхното място бих взел Ди Мария и по евтин защитник/може и от Евертън ако ти стигнат парите/. Така ще укрепиш халфовете, а и защитата ще е горе долу добре. Другия кръг с още 2 смени и отбора ти ще изглежда супер. И оттам на сетне ще стискаш палци.
                        По скоро бих взел Силва/Рамзи като се оправи отколкото Ди Мария по субективни причини Пък за мен челси са шампиони тоя сезон,просто с оглед мачовете досега няма кой да се мери с тях т.е.задължително трябва 3-ма от тях.Друг е въпроса дали си струват скъпите защитници,това всеки сам си го решава.Бейнс май ме влече нещо - имат лесна програма и май ще е агуеро/тейлър за уелбек/бейнс като по натък може и г.пеле за улоа като шитна шнайдерлин че иначе стават 4 от саутхямптън.бих взел и някой халф на евертън за ларсон но това понататък че иначе много минус тоя кръг.както казва грую ще диверсифицирам малко нападениета за сметка на защитата и евентуално халфовете по нататък мерси за съвета все пак
                        Liverpool Forever

Коментар

• Аз вярвам в диверсификацията т.е. искам да имам 15 титуляра в отбора си за да мога да ги въртя според обстоятелствата-с кого играят,домакини или гости,дербита и т.н. и съотв.така съм си направил отбора.Това е според мен печелившата философия,не че е много печеливша досега След 38-кръг ще си покаже кой е преценил нещата най правилно.
                          Конкретно се чудех за тоя кръг да махна Агуеро/Тейлър за Бейнс/Уелбек като ще ми остане и някой милион за понатък,но пък никой не знае кой ще направи най много точки че да го шибне капитан затова просто събирам мнения.Все пак това е футбол и логиката не винаги действаМай утре като/ако се наспя ще реша дали да ги шитна и кой да сложа капитан.Съгласен съм с Грую че май с 1 вратар е по добре и да реинвестираш парите някъде другаде макар че Гузан примерно си е ок за цената и може да си струва да имаш 2 вратари за по 4,5/4,6 м и да си ги менкаш.За Сигурдсон го взе целия свят,не го искам засега,той няма да прави всеки кръг по 10 точки я,тя и програмата им не е толкова лесна.За Ди Мария - ONLY LIVERPOOL
                          I hate man u просто ми е кофти като си гледам отбора и виждам грозните им фанелки(имах руни)но ако искам да се боря за първото място в моята си лига предполагам че ще трабва да го взема на даден етап.Знае ли човек може и да се контузи за 3-4 месеца и да не се наложи
                          Liverpool Forever

Коментар

Дилемата ми за тоя кръг е дали да махна агуеро и тейлър от суонзи за уелбек и бейнс?и дали някой от тях да сложа за капитан за сметка на диего коста?или пък да инвестирам във халфове?там бих махнал ларсон от съндърланд или шнайдерлин но пък кого да взема за тия пари?на сигурдсон му е крайно време да спре да носи точки тоя кавал
                            Привет и от мен. Аз на твое място като за начало бих махнал Ларсон и Иванович, и на тяхното място бих взел Ди Мария и по евтин защитник/може и от Евертън ако ти стигнат парите/. Така ще укрепиш халфовете, а и защитата ще е горе долу добре. Другия кръг с още 2 смени и отбора ти ще изглежда супер. И оттам на сетне ще стискаш палци.

Коментар

• Не пречиш на никого, естествено. Ето и отборът ти:
                              Фабиански-Форстер
                              Уилсън-Тейлър-Иванович-Клайн-Чеймбърс
                              Чадли-Фабрегас-Ларсън-Стърлинг-Шнайдерлин
                              Диего Коста-Агуеро-Улоа

Ми сравнително добре балансиран отбор с изключение на средната линия, където си тотална дупка. Сега, винаги всичко опира до пари, но тази година нещо системата с покачването и падането на цените тотално се е бъгнала и всички имат горе-долу еднакви капитали, което пък убива стратегии като моята да правя повече трансфери в началото, за да мога да си купия по-скъпи футболерци към средата на сезона и качеството ми да реши играта в моя полза. Има и друга дилема - дали да се играе ол ин - т.е. залагаш на 4-5 отбора и купуваш най-добрите им играчи, което е перфекция, ако дадените отбори не се дънят (справка Агуеро капитан в домакинството на стоук, загубено от селяните с 0:1) или да търсиш диверсификация, но както си чел нееднократно тук (сори, ако ти говоря като на лаик, не те познавам), прекалената диверсификация също не е полезна. Има и трета дилема, която също е доста готина - дали да си закупиш 15 "титуляра", при което положение парите няма да ти стигнат за качество или да си закупиш 11 скъпчии+4 дупки, които така или иначе не играят в кръга, но само 1 титуляр да ти получи контузия или да му дадат почивка и си тотално чао. Четвъртата дилема е дали нападението или защитата е по-важна и т.н. - всеки решава сам + неизбежния късмет

За мен лично Сигурдсон и особено Ди Мария са ти задължителни на мястото на Ларсън и Шнайдерлин, като аз бих взел 5-ти полузащитник за нулева цена, т.е. за възможно най-ниската и бих бил с халфове Фабрегас-Стърлинг(Силва)-Ди Мария-Сигурдсон-дупка. В зашита задължително ти трябва играч на Евертън, заради "лесната" им програма. За вратар - прекалено си диверсифициран, според мен.

Иначе казано, аз бих бил с:

Форстър-дупка
                              Бейнс-Шокрос(но ти имаш Клайн, така че и той е ок, за да не хабиш трансфери)-Ива-дупка-играеща дупка от Бърнли/Хътън
                              Сиги-Фабрегас-Ди Мария-Стърлинг(Силва)-дупка
                              Коща-Улоа-Пеле(Уелбек) - ако имаш пари, сменяш Улоа с другия от пеле/уелбек

И все пак поне на 70% е късмет - току виж Агеро забил хеттрик

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                                ако търсиш дискусии и коментари - по-скоро тук, стига да не те притеснява английския. има и българи.
                                Знам го,ама кво да си пиша с някви англичани.влизам и там от време на време като стане време да си правя отбора за съответния кръг и сайта е интересен има добри коментари,анализи и новини.лошото е че не мога да отварям почти никакви сайтове през работно време с изключение на инвестора и още 2,като този става най много четене и въобще тук има какво да правя.Аз влизам тук през седмицата когато съм на работа и затова се пуснах и да пиша - иначе през другото време имам други ангажименти не искам да преча на никого,просто си коментирам каквото ме вълнува за фентъзито.мерси все пак
                                Liverpool Forever

Коментар

Working...
                                X