IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Тоя кръг мисля да сложа капитан Агуеро. .. или ще ставам или ще догонвам. С тая защита на мангалчестър се трябва да вкара 2 гола.... ☺
    E и един си е файда....моя Коста като не вкара нито един и ми е капитан настана голям кеф добре че от защитниците позахлебих че да не ми бяга много водача в моята лига

P.S.Тоз Стърлинг взе много за ме дразни че и цената му пада главоломноДали да го сменям или да му дам още малко време Предложения? и за Уелбека
    май важи същото
    Liverpool Forever

Коментар

• Тоя кръг мисля да сложа капитан Агуеро. .. или ще ставам или ще догонвам. С тая защита на мангалчестър се трябва да вкара 2 гола.... ☺

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
        Да,аз също се зачудих за този "феномен"и логично обяснение не можах да измисляМоже би сменените нали не играят повече а пък изгонените ги смятат че играят ли не знам,правилата трябва да разгледам по подробно май за отговора на този казус
        Toчно така - изгонените се "наказват" с всички голове, които отборът им получи в тяхно отсъствие, защото те се предполага, че са в следствие на тяхната глупост Иначе това за 6-те минути е малко тъпо и незаслужено, защото мачът се играе 90, а не 60 минути, според мен всеки сменен не трябва да получава бонусът от клий шийт, но такива са правилата.

Бранко ми обърка малко нещата - мислех да го купувам за този кръг, но здраве да е, ще го мисля за по-нататък. Виж ако Коща не играе, това тотално ще ми осере отбора, надявам се да се оправи, защото засега не смятам да купувам Агуеро, плюс, че коща вече много падна, а кунчо много се качи като цена, но и това го има в зара. иначе от този кръг съм със смесени чувства - заложих, че кунчо ще се осере и това бе факт, но не очаквах, че и ливера са чак такива дървета Здраве да е, гледаме напред
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          За Иванович и аз съм много недоволен... защо защитник, който е сменен след 60-тата мин, но преди неговия отбор да получи гол, си получава точките за clean sheet, а в случая с Иванович, който беше изгонен в края на мача, но преди Челси да получат гола, не е получил освен минус точките за червения картон и заслужени точки за clean sheet
          Да,аз също се зачудих за този "феномен"и логично обяснение не можах да измисляМоже би сменените нали не играят повече а пък изгонените ги смятат че играят ли не знам,правилата трябва да разгледам по подробно май за отговора на този казус
          Liverpool Forever

Коментар

• За Иванович и аз съм много недоволен... защо защитник, който е сменен след 60-тата мин, но преди неговия отбор да получи гол, си получава точките за clean sheet, а в случая с Иванович, който беше изгонен в края на мача, но преди Челси да получат гола, не е получил освен минус точките за червения картон и заслужени точки за clean sheet
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Разочарование или оптимизъм след поредния кръг?Аз лично имах средна работа откъм точки и бях с капитан Бейнс който общо взето има най много точки от моя отбор Най ме е яд за иванович който вместо суха мрежа ми носи минус точки
              съдията пед..... както всички знаят!Ще мисля трансферите сега че тоз улоа мнго взе да ме дърпа назад

Грую нищо не каза за избора на капитан но пък аз си уцелих играча с най много точки от 100 кръга насам
              Liverpool Forever

Коментар

• Тъкмо си мислих за капитан а то какво се оказа:

Нападателят на "Челси" Диего Коща е приет в болница заради мистериозното влошаване на състоянието му, съобщиха английските медии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ба ли гу, има те тука те един сайт, който сигурно повечето го знаят (може и да те пусне до там сървъра ти, знам ли) и в него реводно пускат кептън пол, както и избират дрийм тийм в петък вечер - http://totalfpl.com/. Аз още не съм се решил кой ще е - изчкавам до събота сутрин, за да съобщят контузените и тогава ще реша
                  OK,мерси,аз не го знаех досега,ще го прегледам след работа че сега не мога
                  Ако откриеш кой ще има 10-15+ точки да не забравиш да кажеш кой ще е
                  Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение

Грую кажи кой ще има 15+ точки тоя кръг че да го туря капитан?
                    И все пак поне на 70% е късмет - току виж Агеро забил хеттрик
                    ба ли гу, има те тука те един сайт, който сигурно повечето го знаят (може и да те пусне до там сървъра ти, знам ли) и в него реводно пускат кептън пол, както и избират дрийм тийм в петък вечер - http://totalfpl.com/. Аз още не съм се решил кой ще е - изчкавам до събота сутрин, за да съобщят контузените и тогава ще реша
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                      взех кун защото явно е задължителен вече, коста няма смисъл да го махам защото и с патерици вкарва, а и дори и да го сменя за кун сега, то след 2 седмици ще трябва да го връщам и пак да правя 2-3 смени... разкарах стърлинг, сега вече съжалявам - трябваше ди мария да изгоня...
                      тази година е мега тъпо фентъзито защото системата с цените е кофти и не може да се гради банкрол. от там и отборите ни са еднакви с 1-2 разлики и чакаш не на преценка а на моментно избухване като това на кун или тадич последния кръг...
                      именно че отборите си приличат доста(7-8-9 човека ги има при всички) трябва да се търсят разликите и може би това е целта или основното при фентъзито тая година.В тоя ред на мисли Рамзи и Баркли може да са разликата но пък не мноо ясно дали ще цъкат по 90 мин.Ако изчакам тая седмица да видим кво ще стане пък цените им най вероятно ще се вдигнат,изобщо ташак работа

Грую кажи кой ще има 15+ точки тоя кръг че да го туря капитан?
                      И все пак поне на 70% е късмет - току виж Агеро забил хеттрик
                      Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                        взех кун защото явно е задължителен вече, коста няма смисъл да го махам защото и с патерици вкарва, а и дори и да го сменя за кун сега, то след 2 седмици ще трябва да го връщам и пак да правя 2-3 смени... разкарах стърлинг, сега вече съжалявам - трябваше ди мария да изгоня...
                        тази година е мега тъпо фентъзито защото системата с цените е кофти и не може да се гради банкрол. от там и отборите ни са еднакви с 1-2 разлики и чакаш не на преценка а на моментно избухване като това на кун или тадич последния кръг...
                        +1, напълно споделям мнението ти - Улоа е свалил 100К и е паднал с 0.2, а Рунтавия свали 1 милка и пак падна с 0.2 Ами някакси няма никаква логика и наистина ралзиките в отборите ни са тотално мижави и се надяваш на избухване и/или да търсиш някой диференшъл. Затова аз няма да си купя (не се заричам, но поне засега нагласите ми са такива) кунчо, а и съм почти убеден, че няма да играе, за да си заслужава -4 или -8. Ще си търся диференшъли в защита - бейнс се отплати чудесно и макар да нямах кунчо с неговите 38 точки капитан, то бейнс и пеле (капитан) ми донесоха 45 точки, което изби изцяло инвестицията за кун, който е на цената на двамата +3 милки, които не позволяват закупуването на друг играч, т.е. следва да разкарам защитници или полузащита.

Коментар

• взех кун защото явно е задължителен вече, коста няма смисъл да го махам защото и с патерици вкарва, а и дори и да го сменя за кун сега, то след 2 седмици ще трябва да го връщам и пак да правя 2-3 смени... разкарах стърлинг, сега вече съжалявам - трябваше ди мария да изгоня...

Коментар

• С тази контузия Коста ще го сменяте ли?Макар че Жозето е мазник и нищо чудно да го пази за дербито с МЮ този уикендаз май ще шитна Улоа че никакви точки не носи напоследък,пък туй Бераино се насира.Рамзи и Баркли отново са опции но дали не е още рано за тях?!
                            Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Начи, тъкмо щях да напиша същото като обобщение на кръга Ама в лигата без смени направо ви размазвам, чак сам не мога да повярвам колко много полуобезсмислих тази лигата и то след едва 7 кръга , но там е друга бира и едни решения в началото (плюс късмета с контузени играчи) решават всичко - нищо, ще имате поправителен през зимната пауза

В другата платена лига от този кръг големите печеливши сме аз, маринския и ГТ-то, като на мен 0.1 милка не ми стигнаха да си взема и уелбека за улоа, но здраве да е. Гледам, че водачът ни там вече е направил цели 3 смени, предполагам с цел да закупи куНчо вълчо, така че му пожелавам контузия , аз ще си чакам да мине целия кръг из аврупата,та да знач какво да правя за викенда, в който очаквам доста изненадващи състави с цел рестване на играчи - това за кунчо еспециално. Абе заформи се фентъзи, само Колеца още ближе рани след обрата миналата година и не смее да се появи, а полкича се загуби нейде из майнатауна и ни вест, ни кост от 15-те му ника
                              Евала, Груец, в лигата без смени ни отвя.
                              С този отбор ще направиш такъв капитал, че от януари нататък само ще доиграваме сезона.
                              А Кунчо няма да го рестнат идния уикенд. Изглежда фит, а чукотките не трябва да се откъсват прекалено далеч. Така мисля аз.
                              Последния кръг ще го запомня, защото за пръв път откакто играя ми се отплаща троен трансфер, при това с лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Изумих света !!!
                                Отлепих от дъното на лигата без смени( макар и по азбучен ред ) и при това, че 4 играча ми носят общо 0 (нула) точки и сега се чудя с кого да атакувам първото място !
                                Начи, тъкмо щях да напиша същото като обобщение на кръга Ама в лигата без смени направо ви размазвам, чак сам не мога да повярвам колко много полуобезсмислих тази лигата и то след едва 7 кръга , но там е друга бира и едни решения в началото (плюс късмета с контузени играчи) решават всичко - нищо, ще имате поправителен през зимната пауза

В другата платена лига от този кръг големите печеливши сме аз, маринския и ГТ-то, като на мен 0.1 милка не ми стигнаха да си взема и уелбека за улоа, но здраве да е. Гледам, че водачът ни там вече е направил цели 3 смени, предполагам с цел да закупи куНчо вълчо, така че му пожелавам контузия , аз ще си чакам да мине целия кръг из аврупата,та да знач какво да правя за викенда, в който очаквам доста изненадващи състави с цел рестване на играчи - това за кунчо еспециално. Абе заформи се фентъзи, само Колеца още ближе рани след обрата миналата година и не смее да се появи, а полкича се загуби нейде из майнатауна и ни вест, ни кост от 15-те му ника

Коментар

Working...
                                X