If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
темата е отишла чак на 4-та страница Направих смените за тази седмица, другата има още предвидени, ако не станат проблеми с контузии и мисля да забарвя за отбора до Коледа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Момци, бях малко на екскурзийка до Портумангалия (препоръчвам, готина държавица, много сходна до нас), така че засега ви бях дал малко пас, но ще рестартна отбора и ще гледате шоу в следващуте кръгове. Ако трябва ще направя и 5 смени след мачовете на националите, за да пооправя нешата, че нещо Колеца е навирил перчема и е крайно време да го озаптявам
Евала !
Трябва да пишеш с коя агенция и къде( в кои хотели) си бил . Имам идея да я посетя .
Сега изпуснах момента, но напролет съм там...
Момци, бях малко на екскурзийка до Портумангалия (препоръчвам, готина държавица, много сходна до нас), така че засега ви бях дал малко пас, но ще рестартна отбора и ще гледате шоу в следващуте кръгове. Ако трябва ще направя и 5 смени след мачовете на националите, за да пооправя нешата, че нещо Колеца е навирил перчема и е крайно време да го озаптявам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не лош кръг откъм точки...Само вече си мисля че ако искам някой да спре да точкува трябва просто да си го вземаСмятам да си направя накрая втори отбор с футболистите на конкурентите си да ги видя тогава как ще изкласят
Хаха, Хаки! И аз сторих същата доскоро немислима инвестиция с Даунинг и то още в Понеделник. Но той преди да дойде в Ливъра също сериозно точкуваше. Явно не пжпадна на точното място, щом в два посредствени отбора е ключов играч.
Тази седмица зачесвам с капитан Бейнс или Клайн пък каквото станеИзоставам и вече търся алтернативи на стандартното
P.S.Темата да е на 3-та страница не е добре....
И аз забелязах, че е изостанала и реших да я кача най-горе с едно страшно самопризнание
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Тази седмица зачесвам с капитан Бейнс или Клайн пък каквото станеИзоставам и вече търся алтернативи на стандартното
P.S.Темата да е на 3-та страница не е добре....
Айдеее, нашият пак напери гребена Да се благодариш на онзи калъФ чеймбърс, че без него беше улетял, но и това го има - все пак дори и счупеният часовник 2 пъти през деня показва точно време
Количествените натрупвания, казват, водели до качествени преобразувания, така че в лонг търм нямаш шанс срещу мен. За съжаление момчето с немските бундове дръпна доста, а и не го знам как играе, така че остава много сериозна заплаха. Поздравявам и Фъмби Ван Гаал, който направи отличен резултат в кръга и ако не беше глупостта на Милето (ама не Попйорданов), плюс че спестиха чиста дузпа за Палас в началото на мача, можеше и да запише 100 точки. Аз ви давам малко шанс и този кръг, тъй като заминавам за седмица в португалия на малка екскурзийка, така че ще се включа по-силно след паузата
Коментар