темата е отишла чак на 4-та страница Направих смените за тази седмица, другата има още предвидени, ако не станат проблеми с контузии и мисля да забарвя за отбора до Коледа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци, бях малко на екскурзийка до Портумангалия (препоръчвам, готина държавица, много сходна до нас), така че засега ви бях дал малко пас, но ще рестартна отбора и ще гледате шоу в следващуте кръгове. Ако трябва ще направя и 5 смени след мачовете на националите, за да пооправя нешата, че нещо Колеца е навирил перчема и е крайно време да го озаптявам
Трябва да пишеш с коя агенция и къде( в кои хотели) си бил . Имам идея да я посетя .
Сега изпуснах момента, но напролет съм там...
Коментар
-
Момци, бях малко на екскурзийка до Портумангалия (препоръчвам, готина държавица, много сходна до нас), така че засега ви бях дал малко пас, но ще рестартна отбора и ще гледате шоу в следващуте кръгове. Ако трябва ще направя и 5 смени след мачовете на националите, за да пооправя нешата, че нещо Колеца е навирил перчема и е крайно време да го озаптявамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗащо сте разпродали Санчез?
Явно Даунинг или Агуеро са били целта при някои, но да се продаде най-добрия играч на Арсен е странно.
Иначе кръгът се оказа доста изненадващ като резултати. Дали това не е заявка за разместване в традиционното чело на ВЛ?Last edited by fantasy_gt; 10.11.2014, 10:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеТази седмица зачесвам с капитан Бейнс или Клайн пък каквото станеИзоставам и вече търся алтернативи на стандартното
P.S.Темата да е на 3-та страница не е добре...."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеФормата е временна, а класата вечна.
Количествените натрупвания, казват, водели до качествени преобразувания, така че в лонг търм нямаш шанс срещу мен. За съжаление момчето с немските бундове дръпна доста, а и не го знам как играе, така че остава много сериозна заплаха. Поздравявам и Фъмби Ван Гаал, който направи отличен резултат в кръга и ако не беше глупостта на Милето (ама не Попйорданов), плюс че спестиха чиста дузпа за Палас в началото на мача, можеше и да запише 100 точки. Аз ви давам малко шанс и този кръг, тъй като заминавам за седмица в португалия на малка екскурзийка, така че ще се включа по-силно след паузатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар