IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Много на душманите, брат маринеца този сезон не ми е критерий, защото нямаме бас, така че просто гоня първото място, а след този кръг вече ще имам ресетнат отбор и дано само да няма контузени, пък после ще си говорим
    Груйче, ти така си "оправи" отбора, че на мен ми трябват още 2-3 кръга с правилните капитани и ще ти дръпна с 50 точки

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Много са ти -12 бе. По този начин Марин те минава още преди да е започнал кръга. Аз направих само една смяна, а имам безплатен трансфер от бая време. Доволен съм от структурата на отборчето ми. Само ще трябва да сменям евтините защитници и напдател.
      Много на душманите, брат маринеца този сезон не ми е критерий, защото нямаме бас, така че просто гоня първото място, а след този кръг вече ще имам ресетнат отбор и дано само да няма контузени, пък после ще си говорим
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много са ти -12 бе. По този начин Марин те минава още преди да е започнал кръга. Аз направих само една смяна, а имам безплатен трансфер от бая време. Доволен съм от структурата на отборчето ми. Само ще трябва да сменям евтините защитници и напдател.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Всички ще са с него, а търсе differential.

Обмслям, дали да не бодна Ди Мария.
          че той диференшълът е повече от ясен бе, Колец, ама немъ кинта за него, а
          П.С. Този кръг съм -12 точки, пък да видим
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Всички ще са с него, а търсе differential.

Ааааа,е той си е опция,Сигурдсон също според мен
            Liverpool Forever

Коментар

• Всички ще са с него, а търсе differential.

Коментар

Нямам представа, кой да сложа капитан този кръг...
                Е Коста кво има толкова да го мислиш
                Liverpool Forever

Коментар

• Нямам представа, кой да сложа капитан този кръг...

Коментар

• Пълен ташак тоя кръг Четири човека не ми играха Ако светците не направят суха мрежа духам супата яко
                    Търси се халф и нападател ( да не са от Челси ),аз който реша да взема винаги почва да носи по 2 точки
                    Liverpool Forever

Коментар

Всичките ти проблеми идват от това, че отдаваш прекалено голямо внимание на team value-то, като забравяш, че това е игра точки и не винаги стойността на отбора ти е решаваща.
                      +1 Тук съм съгласен с Колеца...

Груйче, днес сме на обяд, айде джойнни се

Имате късмет всички, че имам много работа и вече втора година ви оставям да дишате... Дори и така пак сте ми "на една ръка разстояние"..

Коментар

• Знаеш дрънци.

Аз не повтарям грешките си. Тази година ще ми е интересно и ще гоня първото място до дупка. Миналата година много рано ви смазах и изгубих мотивация. Тази година е друго.

Не прави глупости отборчето ти не е за 4 смени. С 2 макс 3 смени можеш да го стабилизираш. Всичките ти проблеми идват от това, че отдаваш прекалено голямо внимание на team value-то, като забравяш, че това е игра точки и не винаги стойността на отбора ти е решаваща.

Коментар

чудесно, теб поне знам как да те обурна след 100+ точки
                          Не се канете много много, да не останете неприятно изненадани.

Коментар

Не знам момчета, но аз мисля да бутна Бъндачето и да си върна първото място след нова година.

В един момент ме водеше с 90 точки.
                            чудесно, теб поне знам как да те обурна след 100+ точки

Голяма грешка с вратиарите допуснах,но проблемът ви е изцяло мой - ако бях запазил крул, който откакто го продадох прави само чисти мрежи, в момента щях да съм преди теб, но всеки си носи последствията за грешките, а на мен никой не ми е виновен. Тази седмица ще имам 4 смени

Коментар

• Не знам момчета, но аз мисля да бутна Бъндачето и да си върна първото място след нова година.

В един момент ме водеше с 90 точки.

Коментар

темата е отишла чак на 4-та страница Направих смените за тази седмица, другата има още предвидени, ако не станат проблеми с контузии и мисля да забарвя за отбора до Коледа
                                Аз тази седмица рискувам с капитана, трябва да наваксвам 80 точки. .. А дано Азар вкара 2-3 дузпи ☺

Коментар

Working...
                                X