Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного са ти -12 бе. По този начин Марин те минава още преди да е започнал кръга. Аз направих само една смяна, а имам безплатен трансфер от бая време. Доволен съм от структурата на отборчето ми. Само ще трябва да сменям евтините защитници и напдател.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсички ще са с него, а търсе differential.
Обмслям, дали да не бодна Ди Мария.
П.С. Този кръг съм -12 точки, пък да видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсички ще са с него, а търсе differential.
Обмслям, дали да не бодна Ди Мария.Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНямам представа, кой да сложа капитан този кръг...Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсичките ти проблеми идват от това, че отдаваш прекалено голямо внимание на team value-то, като забравяш, че това е игра точки и не винаги стойността на отбора ти е решаваща.
Груйче, днес сме на обяд, айде джойнни се
Имате късмет всички, че имам много работа и вече втора година ви оставям да дишате... Дори и така пак сте ми "на една ръка разстояние"..
Коментар
-
Знаеш дрънци.
Аз не повтарям грешките си. Тази година ще ми е интересно и ще гоня първото място до дупка. Миналата година много рано ви смазах и изгубих мотивация. Тази година е друго.
Не прави глупости отборчето ти не е за 4 смени. С 2 макс 3 смени можеш да го стабилизираш. Всичките ти проблеми идват от това, че отдаваш прекалено голямо внимание на team value-то, като забравяш, че това е игра точки и не винаги стойността на отбора ти е решаваща.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечудесно, теб поне знам как да те обурна след 100+ точки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе знам момчета, но аз мисля да бутна Бъндачето и да си върна първото място след нова година.
В един момент ме водеше с 90 точки.
Голяма грешка с вратиарите допуснах,но проблемът ви е изцяло мой - ако бях запазил крул, който откакто го продадох прави само чисти мрежи, в момента щях да съм преди теб, но всеки си носи последствията за грешките, а на мен никой не ми е виновен. Тази седмица ще имам 4 смениNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетемата е отишла чак на 4-та страница Направих смените за тази седмица, другата има още предвидени, ако не станат проблеми с контузии и мисля да забарвя за отбора до Коледа
Коментар
Коментар