Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВзел съм РвП бе ботец.
Как реши, че нямам пари за Рунтавото не ми е ясно....
Иначе се чудя, дали сложа него капитан, въпреки че към момента ми е Кун.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, познай кой напдател взех на мястото на Оустин.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМоля преведи, аз хартиени пари не виждам по-големи от 5 лв. за една баничка Жената не ми дава по-големиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами или един Пенчо или един бай Ганьо - както ти е удобно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе съм продавал, нито Агуеро, нито Коща.
Груеца, отново е -4. хахахаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАбсолютно!
Шоу ми да мани, така да се каже! ☺Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеи какво правиш без коста или агуеро, а Щом те е страх и при 40 точки аванс в твоя полза, значи добре съм си свършил работата миналия сезон
Груеца, отново е -4. хахахаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевервай си - да вържем басче за краен победител искаш ли?............
Басче
Шоу ми да мани, така да се каже! ☺
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, я предположи, кой съм взел за трети нападател.
За баса не съм навит, защото силите са ни много изравнени и ще е на късмет. Всеки има по 1/3 шанс. Ако мислиш, че имаш по-висок шанс дай коефициент.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруйче, ти така си "оправи" отбора, че на мен ми трябват още 2-3 кръга с правилните капитани и ще ти дръпна с 50 точки
БасчеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар