IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ми 50 кинта или 100 кинта - нямам нищо против електронните пари, ако си навит
    100 електронни, знаеш че съм им фен..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Взел съм РвП бе ботец.

Как реши, че нямам пари за Рунтавото не ми е ясно....

Иначе се чудя, дали сложа него капитан, въпреки че към момента ми е Кун.
      персийчето е отлична, но много рискова опция - току-виж решил да пусне фалкао Аз затова взех рунтавия, той поне е сигурен титуляр
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Взел съм РвП бе ботец.

Как реши, че нямам пари за Рунтавото не ми е ясно....

Иначе се чудя, дали сложа него капитан, въпреки че към момента ми е Кун.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Груйче, познай кой напдател взех на мястото на Оустин.
          не знам, нали се пънеш за рунтавото, ама немаш кинтаж за него. Или имаш, ако продадеш и ди мария за някой лешпер тип миле попйорданов единака
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Моля преведи, аз хартиени пари не виждам по-големи от 5 лв. за една баничка Жената не ми дава по-големи
            ми 50 кинта или 100 кинта - нямам нищо против електронните пари, ако си навит

Коментар

ами или един Пенчо или един бай Ганьо - както ти е удобно
              Моля преведи, аз хартиени пари не виждам по-големи от 5 лв. за една баничка Жената не ми дава по-големи

Коментар

• Груйче, познай кой напдател взех на мястото на Оустин.

Коментар

Не съм продавал, нито Агуеро, нито Коща.

Груеца, отново е -4. хахаха
                  наложи се, преклалено много контузени се появиха от нищото - този кръг не трябваше да имам смяна

Коментар

Абсолютно!
                    Шоу ми да мани, така да се каже! ☺
                    ами или един Пенчо или един бай Ганьо - както ти е удобно Ей, начи, изчаквате да поведете, пък тогава се включвате, а иначе - нъцки, никаква увереност в отбора

Коментар

и какво правиш без коста или агуеро, а Щом те е страх и при 40 точки аванс в твоя полза, значи добре съм си свършил работата миналия сезон
                      Не съм продавал, нито Агуеро, нито Коща.

Груеца, отново е -4. хахаха

Коментар

вервай си - да вържем басче за краен победител искаш ли?............

Басче
                        Абсолютно!
                        Шоу ми да мани, така да се каже! ☺

Коментар

Груец, я предположи, кой съм взел за трети нападател.

За баса не съм навит, защото силите са ни много изравнени и ще е на късмет. Всеки има по 1/3 шанс. Ако мислиш, че имаш по-висок шанс дай коефициент.
                          и какво правиш без коста или агуеро, а Щом те е страх и при 40 точки аванс в твоя полза, значи добре съм си свършил работата миналия сезон

Коментар

• Груец, я предположи, кой съм взел за трети нападател.

За баса не съм навит, защото силите са ни много изравнени и ще е на късмет. Всеки има по 1/3 шанс. Ако мислиш, че имаш по-висок шанс дай коефициент.

Коментар

Груйче, ти така си "оправи" отбора, че на мен ми трябват още 2-3 кръга с правилните капитани и ще ти дръпна с 50 точки
                              вервай си - да вържем басче за краен победител искаш ли? Че и двамата с Колеца ми избягахте по тъча, като ви предложих Смените ми са много разумни, просто шадли не игра, а на някои калитари им върза един бастун да има гол и асистенция - това естествено няма как да се случи в лонг търм, така че едва ли някой трезвомислещ ще заложи на Остин спрямо Рунтавия - реално с рунтавото капитан си изплатих всички смени - щях да сложа или Коста или Ди Мария, а това са си директни 14 точки само от избора на капитан

Басче

Коментар

• Мани човек... на мен ми е тъжно да го бъзна, че след гениалните трансфери не виждам как ще се добере до тройката....
                                Last edited by Nikola; 01.12.2014, 21:30.

Коментар

Working...
                                X