IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Всъщност е четвърти, груйче, но както може би си забелязал вече сме в месеците ноември и декември - в тези месеци почвам да ги нацелвам вече, ако си забелязъл патърна... Сега мисля да си сложа Агуеро и да го уцеля

Имате превод, бтв...
    aз съм с коща и като гледам съм единственият, така че или ще има рев, или ще е кголям кеф Но пък съм забравил да си сменя отбора в лигата без смените и там съм с капитан сигурдсон каквото сам си го направиш, никой друг не може

П.С. Честито на празнуващите днес и особено на Колеца
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ........................, но пък отборът ми е перфекция и само трябва да си целя капитана, нещо, което Маринския прави вече 3-ти пореден кръг, откъдето ни идва и разликата. ...............
      Всъщност е четвърти, груйче, но както може би си забелязал вече сме в месеците ноември и декември - в тези месеци почвам да ги нацелвам вече, ако си забелязъл патърна... Сега мисля да си сложа Агуеро и да го уцеля

Имате превод, бтв...
      Last edited by marinbg; 05.12.2014, 15:56.

Коментар

• Всички ли ще заложим на Агеуро капитан тази седмица?
        Liverpool Forever

Коментар

ако имаш време и си в софия, може да дойдеш на сбирката за мача ливера-манчо некст уик

аз просто не обърнах внимание на резервния капитан, защото очаквах рунтавия да играе, а то не стана така - моя си грешка Плюс, че оня скапаняк калъф чеймбърс се разби от точки напоследък, а аз все очаквам да го разкарат от титулярите и затова не го купувам, но и това си е моя грешка. Завися много от бейнс, а той нещо го няма напоследък - контузен беше, сега с жълт картон, а и липса на клий шитове, абе, шоу. Контузените ми попрецакаха малко нещата напоследък, но пък отборът ми е перфекция и само трябва да си целя капитана, нещо, което Маринския прави вече 3-ти пореден кръг, откъдето ни идва и разликата. Но палачинка е, обръщша се
          Мерси за поканата,но аз съм от прованса (Русе) и нямам път натам тогава иначе с удоволствие
          Аз този кръг бях с Бейнс капитан и жестоко се преебах но за това съм си виновен аз.Чеймбърс го имам и си е супер,няма кво да чакаш,вземай го,като стане скамейка винаги може да го разкараш срещу 1 трансфер пък и януари си има дива картаНе мисля че скоро ще го махнат,то няма кого да пуснат,пък и дебюши докато не се оправи и не вдигне фитнеса арсен не мисля че ще го махне.но дори и да бъркам с 1 трансфер нещата се оправят,просто няма какво да го бавиш още.Аз тоя седмица взимам Агуеро дори с цената на -4 точки,иначе вместо да намалявам разликата тя се увеличава(беше 35 точки преди тоя кръг,сега е 65) и ще търся да я стопявам с другите играчи.Водача(който ми е брат но това не улеснява нещата а ги прави по лоши,все пак сме заложили по някой лев и има гаври от време на време) примерно няма Коста и ще разчитам той и дурги няколко да ми стопят разликата.Пък и той е фен на МЮ и все има по някой некадърник от тях и не смятам че те ще носят регулярно точки,там има твърде много играчи който могат да точкуват.Мерси още веднъж за поканата и весело изкарване на събирането

Р.S.Предния път като се чудех дали да махна агуеро или не и го коментирахме тук той вкара 4 в кръга след като го махнах,сега няма да се учудя като го взема и го сложа капитан да не вкара гол в 5 мача кво да се прави съдба,но поне капитаните ни ще са еднакви
          Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
            Агуеро продължава да се размазва,явно няма как да стане без негоназаднах 30 точки от водача само за този кръг заради негоаз също имам 2 точки от капитана си,случват се такива неща,част от играта са,в крайна сметка надеждата умира чак след 38-я кръг
            ако имаш време и си в софия, може да дойдеш на сбирката за мача ливера-манчо некст уик

аз просто не обърнах внимание на резервния капитан, защото очаквах рунтавия да играе, а то не стана така - моя си грешка Плюс, че оня скапаняк калъф чеймбърс се разби от точки напоследък, а аз все очаквам да го разкарат от титулярите и затова не го купувам, но и това си е моя грешка. Завися много от бейнс, а той нещо го няма напоследък - контузен беше, сега с жълт картон, а и липса на клий шитове, абе, шоу. Контузените ми попрецакаха малко нещата напоследък, но пък отборът ми е перфекция и само трябва да си целя капитана, нещо, което Маринския прави вече 3-ти пореден кръг, откъдето ни идва и разликата. Но палачинка е, обръщша се
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Агуеро продължава да се размазва,явно няма как да стане без негоназаднах 30 точки от водача само за този кръг заради негоаз също имам 2 точки от капитана си,случват се такива неща,част от играта са,в крайна сметка надеждата умира чак след 38-я кръг
              Liverpool Forever

Коментар

• уф, много лощо ми се получи с капитанчето и този кръг съм тотал щета Жалко, аз никога не гледам кой е вицето зашото разчитам на титуляра и така си заминаха точките от кунчо, жало, моя си грешка.
                Но както казва кобрата, след като го спукаха от бой - продължаваме напред

Коментар

Добре, че ми напомни, моля само кажи колко бяха 10, или 20. Утре ще ти ги пратя, днес съм офф...

Иначе за неделя звучи идеално... Като изключим как тоя път Колчо ще се кефи + че смърди кофти на цигари, но пък няма пълно щастие..
                  ako седнеме по-близо до вратата не е чак такава гняс, но пак си смърди А да ти кажа вече не помня, май бяха 10, без да съм убеден, но приемаме, че са толкова Жалко, че не излезе тогава, но здраве да е, може да заложим нещо на този мач, пък Значи вече сме 3-ка с гарнитура, т.е. търсим си гарнитурата - момци, ако има желаещи за Ливера-Юнайтед (или май беше наобратно) за 14.12 от 15.30, нека да заповядат, няма да връщаме хора без покани

Коментар

става Още ми висиш един залог от последната сбирка, на която не дойде

Апропо, да направим сбирка за следващата седмица - ливера играят с юнайтед - вие ще се дърляте, а И е в неделя от 3 и половина.
                    Добре, че ми напомни, моля само кажи колко бяха 10, или 20. Утре ще ти ги пратя, днес съм офф...

Иначе за неделя звучи идеално... Като изключим как тоя път Колчо ще се кефи + че смърди кофти на цигари, но пък няма пълно щастие..

Коментар

ако пък щеш Какво ще кажеш за другата неделя за мача? Да направим сбирка или имаш други ангажименти
                      Аз съм винаги ок за сбирки.

Само казвайте.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Няма как. Нали се пънеш от тази позиция? И 40 точки са абсолютно нищо. И ти ме водеше 60 допреди няколко кръга.
                        ако пък щеш Какво ще кажеш за другата неделя за мача? Да направим сбирка или имаш други ангажименти

Коментар

на теб ще ти искам хендикап - все пак водиш с 40 точки
                          Няма как. Нали се пънеш от тази позиция? И 40 точки са абсолютно нищо. И ти ме водеше 60 допреди няколко кръга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Груйче, ако си решил да подаряваш пари и тази година, както миналата година с Ливърпул май беше. Да се наредя и аз на опашката за една 100ца?
                            на теб ще ти искам хендикап - все пак водиш с 40 точки

Коментар

100 електронни, знаеш че съм им фен..
                              става Още ми висиш един залог от последната сбирка, на която не дойде

Апропо, да направим сбирка за следващата седмица - ливера играят с юнайтед - вие ще се дърляте, а И е в неделя от 3 и половина.

Коментар

• Груйче, ако си решил да подаряваш пари и тази година, както миналата година с Ливърпул май беше. Да се наредя и аз на опашката за една 100ца?

Коментар

Working...
                                X