IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам тайни...

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Казах аз че взимам Агуеро и го слагам капитан ама кой да се съобразиМислех че вследствие на това няма да вкара гол поне 5 мача но той за разнообразие се контузи в 5 мин

P.S.Ще кажа с кой ще го сменя евентуално като се разбере за колко е контузен така че внимавайте
      Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
        Споко, аз съм с Фабиански -2, и Фостър резерва +6.
        За него не е голяма изненада, че е около 0та! Червеният картон малко те е закопал, но пък Куртоя се очакваше да не пуска повече от гол!

Коментар

То и аз на това се надявам, ама е много рисковано, понеже до края на седмицата може още някой да се контузи и тогава ще стане мармалад. Не знам, ще видим.
          е, аз затова не бързам с трансферите, а изчаквам малко, щото не се знае, знае ли се Току виж се окаже, че не трябва да сменям кунчо или някоя чукотка вземе, че се контузи
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Как можах да не усещя че Моу ще лапа мазната опашка на Джордитата: оставих КУРтоя на вратата (1 т.), а резервата ми Бен Фостър с чиста мрежа и 6 точки...
            Споко, аз съм с Фабиански -2, и Фостър резерва +6.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              @Орле, нема се плашиш - дори и минус 12 спокойно може да ти се изплати, особено в отбор като твоя Аз имах подобно изпълнение и дори само точките на руни като капитан ми бяха предостатъчни, за да избия трансферите
              То и аз на това се надявам, ама е много рисковано, понеже до края на седмицата може още някой да се контузи и тогава ще стане мармалад. Не знам, ще видим.

Коментар

• Как можах да не усещя че Моу ще лапа мазната опашка на Джордитата: оставих КУРтоя на вратата (1 т.), а резервата ми Бен Фостър с чиста мрежа и 6 точки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Ама ти продължаваш да бзираш играта си върху цените на играчите, а не върху хабера им...

Айде сега да те видя, какво ще правиш, когато няма кой да купиш и когато има толкова много евтини точкатори.

http://www.theguardian.com/football/...ampions-league
                  това, че няма да играе срещу рома нищо не значи, спокойно може да си рита през уикенда, жизненоважен им е на сититу, така че нищо не се знае, ако пък не играе, винаги може да бъде сменен без особени усилия. Проблем е не когато имаш кинти, а когато нямаш - и в живота е така

Аз все пак ще си изчакам мачовете през седмицата и няма да бързам

@Орле, нема се плашиш - дори и минус 12 спокойно може да ти се изплати, особено в отбор като твоя Аз имах подобно изпълнение и дори само точките на руни като капитан ми бяха предостатъчни, за да избия трансферите
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И аз съм вече -12 за другия.
                    Сега видях... идеално!

Коментар

• Този кръг беше много шибан. И аз съм вече -12 за другия.

Коментар

• Ама ти продължаваш да бзираш играта си върху цените на играчите, а не върху хабера им...

Айде сега да те видя, какво ще правиш, когато няма кой да купиш и когато има толкова много евтини точкатори.

http://www.theguardian.com/football/...ampions-league
                        Last edited by Nikola; 08.12.2014, 11:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          И аз имам много контузени и наказани. Май ще съм -4...
                          aз ще изчакам да мине срядата и тогава ще пазарувам, макр че като гледам системата за парите пак се е бъгнала и се качват и намаляват цените по униклано неяссен начин за пореден път

Коментар

• И аз имам много контузени и наказани. Май ще съм -4...

Коментар

• е то този кръг всички са много зле Я го виж игълчето, дето има май най-добрият резултат - калъф чимберов и фабиа-та са му с по минус 2 точки И прекалено много контузени и наказани за следващия кръг - мани, мани, наистина няма кой да купиш, а още не са минали срещите от шл, нищо чудно и там да има контузени, знае ли човек и става страшно

Аз познах, че кунчо ще се осере този кръг, но той и кощата компенсира в насирането и вече е весело - втори пореден кръг съм с капитан, който ми носи 1 точка - това мисля, че говори красноречиво Но както казва една кобра - продължаваме напред

Коментар

• Втори много слаб кръг за мен...

Сега и с Агуеро не знам, какво да правя. Ще се продава, но то няма кой да кушиш баси...

Мерси, Груйче!

Коментар

Working...
                                X