Нямам тайни...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеСпоко, аз съм с Фабиански -2, и Фостър резерва +6.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеТо и аз на това се надявам, ама е много рисковано, понеже до края на седмицата може още някой да се контузи и тогава ще стане мармалад. Не знам, ще видим.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКак можах да не усещя че Моу ще лапа мазната опашка на Джордитата: оставих КУРтоя на вратата (1 т.), а резервата ми Бен Фостър с чиста мрежа и 6 точки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение@Орле, нема се плашиш - дори и минус 12 спокойно може да ти се изплати, особено в отбор като твоя Аз имах подобно изпълнение и дори само точките на руни като капитан ми бяха предостатъчни, за да избия трансферите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАма ти продължаваш да бзираш играта си върху цените на играчите, а не върху хабера им...
Айде сега да те видя, какво ще правиш, когато няма кой да купиш и когато има толкова много евтини точкатори.
http://www.theguardian.com/football/...ampions-league
Аз все пак ще си изчакам мачовете през седмицата и няма да бързам
@Орле, нема се плашиш - дори и минус 12 спокойно може да ти се изплати, особено в отбор като твоя Аз имах подобно изпълнение и дори само точките на руни като капитан ми бяха предостатъчни, за да избия трансферитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеИ аз съм вече -12 за другия.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Ама ти продължаваш да бзираш играта си върху цените на играчите, а не върху хабера им...
Айде сега да те видя, какво ще правиш, когато няма кой да купиш и когато има толкова много евтини точкатори.
http://www.theguardian.com/football/...ampions-leagueLast edited by Nikola; 08.12.2014, 11:40.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИ аз имам много контузени и наказани. Май ще съм -4...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
е то този кръг всички са много зле Я го виж игълчето, дето има май най-добрият резултат - калъф чимберов и фабиа-та са му с по минус 2 точки И прекалено много контузени и наказани за следващия кръг - мани, мани, наистина няма кой да купиш, а още не са минали срещите от шл, нищо чудно и там да има контузени, знае ли човек и става страшно
Аз познах, че кунчо ще се осере този кръг, но той и кощата компенсира в насирането и вече е весело - втори пореден кръг съм с капитан, който ми носи 1 точка - това мисля, че говори красноречиво Но както казва една кобра - продължаваме напредNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар