IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Логичното се случи,взех Дзеко и го сложих капитан а той се контузил нещо и не игра,нормално като за мен.Да кажа че сега взех Жиру и Силва,да си знаете и да не се чудите като стане нещо такова
    Liverpool Forever

Коментар

• Наздраве ама някои хора днес сме на работа и трябва да почакаме до довечера че банкет ще имаме...
      Liverpool Forever

Коментар

• Ще видите вие като направи хеттрик тойСтига да играе че като го знам тоз пелегрини как ги върти неговите.....Коста не направи нищо последните мачове и е в слаба форма като цяло,не че няма да излезе от нея ама докато не вкара поне 1 гол аз капитан няма да го сложа.Само времето ще покаже кой е взел по правилното решение
        Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
          Прочитайки това разбрах, че звука, който бях чул преди малко е била въздишката на облекчение от близо 1.5 млн играчи във фентъзито.

Е, успех с Джеко все пак!

Наздраве, Груец!
          наздраве, аз съм с некъв winter brown ale 9% - хАреса ми Иначе и аз съм с Коща
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
            Дзеко е The Chosen one търся по различни варианти че изоставам в точките Така че нищо чудно Коста да вкара 2-3 гола
            Прочитайки това разбрах, че звука, който бях чул преди малко е била въздишката на облекчение от близо 1.5 млн играчи във фентъзито.

Е, успех с Джеко все пак!

Наздраве, Груец!

Коментар

Недей така да говориш за Джеко, че Саурон ще сложи Коста за капитан и ще прецака половината фентъзи лига.

Сауроне, нали ще ни уведомиш своевременно кой е Избраният?
              Дзеко е The Chosen one търся по различни варианти че изоставам в точките Така че нищо чудно Коста да вкара 2-3 гола
              Liverpool Forever

Коментар

Недей така да говориш за Джеко, че Саурон ще сложи Коста за капитан и ще прецака половината фентъзи лига.

буахахха, не се бях замислил. Айде наздраве, че вече си е бирено време
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  аз пък се реших да не вземам джеко - някакси не ми вдъхва доверие за този кръг, а и по принцип. Да видим, може да ме опровергае, което няма да е добре. Като гледам яко лоу кост състави се очертават

Коментар

• аз пък се реших да не вземам джеко - някакси не ми вдъхва доверие за този кръг, а и по принцип. Да видим, може да ме опровергае, което няма да е добре. Като гледам яко лоу кост състави се очертават

Коментар

То и аз съм,и мислех и за този вариант но нали и аз се мъча да закърпя някоя точка
                      Поне ще знам чия е вината, ако паднем

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        ми той джеко е почти безалтернативен като смяна на агуерката, така че може би и аз ще го взема - програмата им е много лесна (на сити) и честно казано мисля, че който няма техни играчи, много ще страда
                        Така е,засега само той че да не съм минус точки,следващите кръгове сигурно още някой.За алтернатива може и перси или руни примерно,че защо не и лукаку но това всеки сам решева,аз се спрях на дзеко.сега остава да уцеля и капитана си
                        Liverpool Forever

Коментар

П.С.
                          Като фен на Пуул, бих се радвал ако беше взел Руни и Перси, белкем се изложат в неделя.
                          То и аз съм,и мислех и за този вариант но нали и аз се мъча да закърпя някоя точка
                          Last edited by sauron; 11.12.2014, 15:54.
                          Liverpool Forever

Коментар

Само информативно казавам че взех Дзеко вместо Агуеро и се колебая дали той или Коста да ми е капитанДа не кажете после че не съм ви предупредил
                            ми той джеко е почти безалтернативен като смяна на агуерката, така че може би и аз ще го взема - програмата им е много лесна (на сити) и честно казано мисля, че който няма техни играчи, много ще страда

Коментар

Само информативно казавам че взех Дзеко вместо Агуеро и се колебая дали той или Коста да ми е капитанДа не кажете после че не съм ви предупредил

П.С.
                              Като фен на Пуул, бих се радвал ако беше взел Руни и Перси, белкем се изложат в неделя.
                              Last edited by fantasy_gt; 11.12.2014, 15:16.

Коментар

• Само информативно казавам че взех Дзеко вместо Агуеро и се колебая дали той или Коста да ми е капитанДа не кажете после че не съм ви предупредил
                                Liverpool Forever

Коментар

Working...
                                X