Логичното се случи,взех Дзеко и го сложих капитан а той се контузил нещо и не игра,нормално като за мен.Да кажа че сега взех Жиру и Силва,да си знаете и да не се чудите като стане нещо такова
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Ще видите вие като направи хеттрик тойСтига да играе че като го знам тоз пелегрини как ги върти неговите.....Коста не направи нищо последните мачове и е в слаба форма като цяло,не че няма да излезе от нея ама докато не вкара поне 1 гол аз капитан няма да го сложа.Само времето ще покаже кой е взел по правилното решениеLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеПрочитайки това разбрах, че звука, който бях чул преди малко е била въздишката на облекчение от близо 1.5 млн играчи във фентъзито.
Е, успех с Джеко все пак!
Наздраве, Груец!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеДзеко е The Chosen one търся по различни варианти че изоставам в точките Така че нищо чудно Коста да вкара 2-3 гола
Е, успех с Джеко все пак!
Наздраве, Груец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНедей така да говориш за Джеко, че Саурон ще сложи Коста за капитан и ще прецака половината фентъзи лига.
Сауроне, нали ще ни уведомиш своевременно кой е Избраният?Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНедей така да говориш за Джеко, че Саурон ще сложи Коста за капитан и ще прецака половината фентъзи лига.
Сауроне, нали ще ни уведомиш своевременно кой е Избраният?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз пък се реших да не вземам джеко - някакси не ми вдъхва доверие за този кръг, а и по принцип. Да видим, може да ме опровергае, което няма да е добре. Като гледам яко лоу кост състави се очертават
Сауроне, нали ще ни уведомиш своевременно кой е Избраният?
Коментар
-
аз пък се реших да не вземам джеко - някакси не ми вдъхва доверие за този кръг, а и по принцип. Да видим, може да ме опровергае, което няма да е добре. Като гледам яко лоу кост състави се очертаватNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеТо и аз съм,и мислех и за този вариант но нали и аз се мъча да закърпя някоя точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеми той джеко е почти безалтернативен като смяна на агуерката, така че може би и аз ще го взема - програмата им е много лесна (на сити) и честно казано мисля, че който няма техни играчи, много ще страдаLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
П.С.
Като фен на Пуул, бих се радвал ако беше взел Руни и Перси, белкем се изложат в неделя.Last edited by sauron; 11.12.2014, 15:54.Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеСамо информативно казавам че взех Дзеко вместо Агуеро и се колебая дали той или Коста да ми е капитанДа не кажете после че не съм ви предупредилNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеСамо информативно казавам че взех Дзеко вместо Агуеро и се колебая дали той или Коста да ми е капитанДа не кажете после че не съм ви предупредил
П.С.
Като фен на Пуул, бих се радвал ако беше взел Руни и Перси, белкем се изложат в неделя.Last edited by fantasy_gt; 11.12.2014, 15:16.
Коментар
Коментар