IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Отново е време за благотворителност ...
    + 11111111111111111111111111111111111111111111

Платена без смени:
    1. Грую
    2. Eaglee
    3. GT
    4. Hakkinen
    5. mussi
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Направих си отбор за чудо и приказ, надявам се тази година да ви бия, миналата много се изложих..
      надай се к.ре на пияна жена Аз какво отборче съм спретнал, ум да ти зайде - ще има да преписвате
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Направих си отбор за чудо и приказ, надявам се тази година да ви бия, миналата много се изложих..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          а,така кажи, че искаш - аз нямам проблем да пробвам и една ултимативна, но там наистина си трябва малко повечко мисъл и време. Иначе принципно съм за - може да оформим една, но наистина трябва да се разберем, че правим такава, защото иначе ултимативната ми става безсмислена, не за друго, ама сам да си играя, ми идва навъзгорно. Можем да се пробваме там едно хубаво уиски -т.е. уж без пари, ама на огнена вода, като хубавостта й ще определим от броя на участниците

Иначе нямам проблем с постовете - всичко си ми излиза, стандартна мозила ползвам
          А, това вече е приказка.
          Значи ставаме двама.

Коментар

• Отново е време за благотворителност

Платена със смени:
            1. Грую
            2. marinbg
            3. Eaglee
            4. GT
            5. Hakkinen

Платена без смени:
            1. Грую
            2. Eaglee
            3. GT
            4. Hakkinen
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Ти пък сега!
              Какво значение има дали е платена или не?Различното е в правилата на играта, които нямат нищо общо са тези на стандартното фентъзи.
              Но, щом ви изглежда безмислено, няма да питам повече.

Между другото, само аз ли се боря с постването тук напоследък?! През четири браузъра опитвам, рестартирам, какво ли не правя, но сайта постоянно ме връща в логин прозореца, без да публикува нищо...
              а,така кажи, че искаш - аз нямам проблем да пробвам и една ултимативна, но там наистина си трябва малко повечко мисъл и време. Иначе принципно съм за - може да оформим една, но наистина трябва да се разберем, че правим такава, защото иначе ултимативната ми става безсмислена, не за друго, ама сам да си играя, ми идва навъзгорно. Можем да се пробваме там едно хубаво уиски -т.е. уж без пари, ама на огнена вода, като хубавостта й ще определим от броя на участниците

Иначе нямам проблем с постовете - всичко си ми излиза, стандартна мозила ползвам
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ами то, доколкото съм запознат, а не твърдя, че съм прав, самата Ултимативна лига е платена като участие Пък ние да си направим безплатна в нея е малко като да си купиш Мерцедес Г класа, че да има къде да си сложиш мотиките, като копаш кукуруза
                Ти пък сега!
                Какво значение има дали е платена или не?Различното е в правилата на играта, които нямат нищо общо са тези на стандартното фентъзи.
                Но, щом ви изглежда безмислено, няма да питам повече.

Между другото, само аз ли се боря с постването тук напоследък?! През четири браузъра опитвам, рестартирам, какво ли не правя, но сайта постоянно ме връща в логин прозореца, без да публикува нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  Платена със смени:
                  1. Грую
                  2. marinbg
                  3. Eaglee
                  4. GT

Платена без смени:
                  1. Грую
                  2. Eaglee
                  3. GT

Sawyer ще помисли малко, че му се очертава натоварена година и може да няма време за игрички.

Какво ще кажете и за една безплатна лига в новия формат Ultimate? Може да се окаже интересно с тези правила.
                  ами то, доколкото съм запознат, а не твърдя, че съм прав, самата Ултимативна лига е платена като участие Пък ние да си направим безплатна в нея е малко като да си купиш Мерцедес Г класа, че да има къде да си сложиш мотиките, като копаш кукуруза

Коментар

• Платена със смени:
                    1. Грую
                    2. marinbg
                    3. Eaglee
                    4. GT

Платена без смени:
                    1. Грую
                    2. Eaglee
                    3. GT

Sawyer ще помисли малко, че му се очертава натоварена година и може да няма време за игрички.

Какво ще кажете и за една безплатна лига в новия формат Ultimate? Може да се окаже интересно с тези правила.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Платена със смени:
                      1. Грую
                      2. marinbg
                      3. ..............
                      Платена със смени:
                      1. Грую
                      2. marinbg
                      3. Eaglee

Платена без смени:
                      1. Грую
                      2. Eaglee

Коментар

Момци, фентъзи лигата за ингилизкото вече е пусната за най-нетърпеливите. Ще имаме безплатна версия, ще имаме главъ-у-главъ, ще имаме и платени версии (2 броя).
                        Знам, че имаме много време, затова няма да ви тормозя от сега кой ще иска да участва в платените, но условията си остават същите - 50 кинта за лигата със смени и 20 кинта за лигата без смени, като единствено променяме втория да вземе 2 пъти входа, за да има смисъл и за него все пак. Остава и седмичния приз, всичко останало е за победителя. Ако не ви е рано, се пишете. Парите ще ги събираме към 10.08, така че няма зор.

Платена със смени:
                        1. Грую
                        2.....

Платена без смени:
                        1. Грую
                        2....

П.С. И е добре някой друг да ги събира, да не съм само аз, ако има желаещи
                        Платена със смени:
                        1. Грую
                        2. marinbg
                        3. ..............

Коментар

• Момци, фентъзи лигата за ингилизкото вече е пусната за най-нетърпеливите. Ще имаме безплатна версия, ще имаме главъ-у-главъ, ще имаме и платени версии (2 броя).
                          Знам, че имаме много време, затова няма да ви тормозя от сега кой ще иска да участва в платените, но условията си остават същите - 50 кинта за лигата със смени и 20 кинта за лигата без смени, като единствено променяме втория да вземе 2 пъти входа, за да има смисъл и за него все пак. Остава и седмичния приз, всичко останало е за победителя. Ако не ви е рано, се пишете. Парите ще ги събираме към 10.08, така че няма зор.

Платена със смени:
                          1. Грую
                          2.....

Платена без смени:
                          1. Грую
                          2....

П.С. И е добре някой друг да ги събира, да не съм само аз, ако има желаещи

Коментар

• Първоначално изпратено от the old fisher Разгледай мнение
                            Някой знае ли кога ще бъде пусната фентазито тази година остана само месец до началото ?
                            обикновено го пускат в началото на август - има още време за трансфери и дооправяне на бъгавия софтуер. Естествено пак ще имаме лиги на Инвестора, както и миналата година

Коментар

• Някой знае ли кога ще бъде пусната фентазито тази година остана само месец до началото ?
                              Не казвай хоп преди да скочиш..

Коментар

• ок, тогава лудакиса да ми прати сметката на лични, за да му преведа сумата от 120 кинта.
                                Честито и от мен, пък дано се съберем повече за следващото фентъзи - не че се оплаквам, но е хубава като има повече народ

Коментар

Working...
                                X