IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Тест за възраст
    Как каза, че се казва това нещо Ве-к'кво

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Защо да не знам?
      Тест за възраст

Коментар

Мммне, какъвто купи жената И с веро съм се къпал, ако знаеш какво е веро
        Защо да не знам?

Коментар

Аз пък цял живот си се бръсна в банята докато се къпя И цял живот си използвам шампоан И брадата ми не е нито остра, нито гъста, нито дебела

Тук случаят е още по тежък. Производителят на ножчета ми продава гелове. Ай - сиктир дето казвате Вие българите
          Къв производител на ножчета ще съм, като не спомагам за затъпяването им
          Ще те питам, ако в гела за бръснене вкарат и "избелващ ефект".

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
            Яйчен ли е шампоана?
            Мммне, какъвто купи жената И с веро съм се къпал, ако знаеш какво е веро

Коментар

Аз пък цял живот си се бръсна в банята докато се къпя И цял живот си използвам шампоан И брадата ми не е нито остра, нито гъста, нито дебела

Тук случаят е още по тежък. Производителят на ножчета ми продава гелове. Ай - сиктир дето казвате Вие българите
              Яйчен ли е шампоана?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Това, с кислорднота вода не е ли опасно за емайла на зъбите, а и не уврежда ли лигавицата в устата ти?

п.п.Гледай сега, какви въпроси провокираш?
                За емайла изобщо не пречи. говорил съм със стоматолози
                За лигавицата е опасно, ако ползваш 3%-товия разтвор от аптеката.
                Кислородната вода (3%) от аптеката я разреждаш 1:2 с вода, за да стане 1% и тогава плакнеш/жабуриш около минута.

В началото ти се появява облагане на езика (щото убиваш доста локални бактерии), както при антибиотиците, но на 2-3 месец изчезва.
                Ако пък някой е имал лош дъх от зъбите - също изчезва.

Да не говорим и за цената.....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Изводът ми се наложи от самосебеси - производителите на пасти за зъби са влезли в конспиративен заговор със стоматолозите.

Шегувам се, но изводите оставям за теб....

Коментар

Всеки да си пише каквото поиска е едно, но да обижда на нация - това вече е над допустимото.

Ако Маранди иска да постави на мястото някого или дори някои, то може да го направи конкретно с тях по много по-интелигентен начин. Например, като намери тяхна обща черта и да атакува нея. Но не може да ги атакува на "вие българите". Така поставя в ъгъла всички нас, включително и модераторите, и естествено ще срещне отпор.

Дано Маранди прочете горното. Не е атака по негов адрес, а по-скоро приятелски съвет.

П.П. Разбира се, Маранди не употребява "вие българите", а само формите "вие", "вас" и "ви", но то е ясно какво има предвид.
                    Модераторите го баннаха заради натрупани жълти картони. Не е заради вие ами по-скоро заради това, че от една година е в състояние "Ей, загубеняци, кой ми ..... ?". Преди това не беше така, спореше за какво ли не с кого ли не, но не обиждаше хората. Колкото и да ми е симпатичен и нещата, които пише да са ми интересни, смятам че модераторите са прави и даже доста го изтърпяха. Това не е цензура според мен.

Коментар

• анон

Това, с кислорднота вода не е ли опасно за емайла на зъбите, а и не уврежда ли лигавицата в устата ти?

п.п.Гледай сега, какви въпроси провокираш?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Аз не ходя на лекар. Не съм хипохондрик. Да, знам, че съм анемична, но не виждам необходимост да си го препотвърждавам.
                        Тезите ни не са в конфликт и да- точно това прави системата- поддържа зависимости.
                        Анемията въобще не я водя на отчет
                        Ама миналият месец в такъв цирк ме вкара дерматолога ми ... Не му хареса едно тъмно петно и направи ми биопсия. От хистологията като се показа една диагноза "лупус"... Брях, викам си, ще мра
                        Та поразходих се няколко пъти до ВМА и ми смениха диагнозата
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Абе, съгласен съм с теб. Обаче трябва веднъж годишно да се прави някакъв преглед. Ей на, единственото поради което аз знам, че съм бил здрав преди година е, защото съм здрав и в момента. Никога, ама никога не съм ползвал здравна помощ. Нямам един ден болничен за над 20 годинки на тръстиката. Това обаче не означава, че утре не мога да увисна на системата
                          Наивник, да ти кажа нещо. По приницип имам здрави зъби. За годините на които съм, имам само 1 умъртвен зъб и нито един изваден. Кариеси се появяваха.

От 5 години спрях да ползвам паста за зъби. Трия с четката само с вода. След това плакна с разтвор на кислородна вода. От тогава кариесите ми спаднаха драстично.

Изводът ми се наложи от самосебеси - производителите на пасти за зъби са влезли в конспиративен заговор със стоматолозите.

Шегувам се, но изводите оставям за теб....

Коментар

Скоро имах загуба в семейството. Човекът беше на 80+, без да е влизал в болница и 1 ден. Ляга си здрав и прав, а на сутринта - леко изстинал.

Та да ми простите черния хумор и дай Боже всекиму такава кончина.
                            Съболезнования.

п.п.Вярно е, че ти е черен хуморът.

Коментар

Може и да се е гътнал.
                              Баш!!!!
                              Мечо не е такъв човек. Абсурд да се гътне преди да ми донесе лъскавите нещица

П.П. Сигурно е "хванал" попътния вятър ...
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Ти това вярваш ли го?

90% от лечението у нас е усвояване на пари от здравни пътеки и създаване на зависимост у болните от лекарства на определени фирми.
                                Аз не ходя на лекар. Не съм хипохондрик. Да, знам, че съм анемична, но не виждам необходимост да си го препотвърждавам.
                                Тезите ни не са в конфликт и да- точно това прави системата- поддържа зависимости.

Коментар

Working...
                                X