Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз оня ден намерих цял кашон с тгакъв сапун в хамбара.Кой знае от кога стои Баба почина преди 20г.Ще взема едно ренде да го рендосам и ще го пробвам в пералнята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ нямаш ли чувство за хумор.Шегувам се.
Знам за подобни случаи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ интерес на истината, не знам това нещо дали става за къпане, но за пране си е ОК. Помня как баба ми го правеше, но като знам колко сода каустик се слагаше.... Май ще ме е страх
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, ти се майтапиш, обаче вчера бях накарал моите да изкоренят едни розови храсти, които се бяха обърнали на шипкови. Ако знаеш колко охлюви излязоха отдолу
Та, не знам дали няма да ме глобят, ако турна прасИ или кокошки у Вабриката, но виж една охлювена ферма, мое да спретна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ чак пък село да си купиш!!!!!!!!Загради зад блока требе ти 2-3 квадрата и скови една кочина
Та, не знам дали няма да ме глобят, ако турна прасИ или кокошки у Вабриката, но виж една охлювена ферма, мое да спретна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНямамИ прасе нямам мамка му
Лошото е, че даже и да си купя село, не мога да си отглеждам прасе. Куче, да. Мога да го храня през 2-3 дни. Кокошки - да, но прасе няма как
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе го мислиш сериозно, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ баба ти с комбо се е къпала нямаш ли свински сапун домашен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ баба ти с комбо се е къпала нямаш ли свински сапун домашен?И прасе нямам мамка му
Лошото е, че даже и да си купя село, не мога да си отглеждам прасе. Куче, да. Мога да го храня през 2-3 дни. Кокошки - да, но прасе няма как
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеКак каза, че се казва това нещо Ве-к'кво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА най-неприятното е, че гледат да хванат и тарикати като мен, като им предлагат вече комбо гел/шампоан
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА най-неприятното е, че гледат да хванат и тарикати като мен, като им предлагат вече комбо гел/шампоан
Не ни правят по-гъсти, остри и мъжествени брадите, а продават такива продукти за пишките ни....
Конспирация ще да е, да знайш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩе те питам, ако в гела за бръснене вкарат и "избелващ ефект".
Коментар
Коментар