IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Може да си се вживял прекалено в ролята си на "селянин".
    Знам за подобни случаи.
    О аз нямам претенции да съм гражданин.Живея на село и ми е добре там.Ходя и по градовете да се зареждам с култура и възпитание.Поне веднъж в месеца ходя в София да видя достиженията на най умните красивите богатите и възпитани жители на страната.И като се заредя с култура се прибирам е и с олекнал багажник ама карай да върви

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Аз оня ден намерих цял кашон с тгакъв сапун в хамбара.Кой знае от кога стои Баба почина преди 20г.Ще взема едно ренде да го рендосам и ще го пробвам в пералнята
      И аз така, тази година намерих дамаджана с ракия, затворена от тъст ми, който почина 2003-та. Ракията е страхотна

Коментар

Е нямаш ли чувство за хумор.Шегувам се.
        Може да си се вживял прекалено в ролята си на "селянин".
        Знам за подобни случаи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          В интерес на истината, не знам това нещо дали става за къпане, но за пране си е ОК. Помня как баба ми го правеше, но като знам колко сода каустик се слагаше.... Май ще ме е страх
          Аз оня ден намерих цял кашон с тгакъв сапун в хамбара.Кой знае от кога стои Баба почина преди 20г.Ще взема едно ренде да го рендосам и ще го пробвам в пералнята

Коментар

Абе, ти се майтапиш, обаче вчера бях накарал моите да изкоренят едни розови храсти, които се бяха обърнали на шипкови. Ако знаеш колко охлюви излязоха отдолу
            Та, не знам дали няма да ме глобят, ако турна прасИ или кокошки у Вабриката, но виж една охлювена ферма, мое да спретна
            Ей тая гад е отвратителна особено след дъжд.И как пасат цветята ебати нищо не остава.Омръзна ми да ги събирам и изхвърлям.Целия двор са осрали

Коментар

Е чак пък село да си купиш!!!!!!!!Загради зад блока требе ти 2-3 квадрата и скови една кочина
              Абе, ти се майтапиш, обаче вчера бях накарал моите да изкоренят едни розови храсти, които се бяха обърнали на шипкови. Ако знаеш колко охлюви излязоха отдолу
              Та, не знам дали няма да ме глобят, ако турна прасИ или кокошки у Вабриката, но виж една охлювена ферма, мое да спретна

Коментар

• В интерес на истината, не знам това нещо дали става за къпане, но за пране си е ОК. Помня как баба ми го правеше, но като знам колко сода каустик се слагаше.... Май ще ме е страх

Коментар

Нямам И прасе нямам мамка му Лошото е, че даже и да си купя село, не мога да си отглеждам прасе. Куче, да. Мога да го храня през 2-3 дни. Кокошки - да, но прасе няма как
                  Е чак пък село да си купиш!!!!!!!!Загради зад блока требе ти 2-3 квадрата и скови една кочина

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Не го мислиш сериозно, нали?
                    Е нямаш ли чувство за хумор.Шегувам се.

Коментар

Е баба ти с комбо се е къпала нямаш ли свински сапун домашен?
                      Не го мислиш сериозно, нали?

Коментар

Нямам И прасе нямам мамка му Лошото е, че даже и да си купя село, не мога да си отглеждам прасе. Куче, да. Мога да го храня през 2-3 дни. Кокошки - да, но прасе няма как

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                          Как каза, че се казва това нещо Ве-к'кво
                          Стига си питала. Вече се издаде и рязко понижи интереса към себе си.

Коментар

А най-неприятното е, че гледат да хванат и тарикати като мен, като им предлагат вече комбо гел/шампоан

Коментар

А най-неприятното е, че гледат да хванат и тарикати като мен, като им предлагат вече комбо гел/шампоан
                              Гледай как мръсните капиталисти са се ориентирали.
                              Не ни правят по-гъсти, остри и мъжествени брадите, а продават такива продукти за пишките ни....

Конспирация ще да е, да знайш....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Ще те питам, ако в гела за бръснене вкарат и "избелващ ефект".

Коментар

Working...
                                X