IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ти това вярваш ли го?

90% от лечението у нас е усвояване на пари от здравни пътеки и създаване на зависимост у болните от лекарства на определени фирми.
    Абе, съгласен съм с теб. Обаче трябва веднъж годишно да се прави някакъв преглед. Ей на, единственото поради което аз знам, че съм бил здрав преди година е, защото съм здрав и в момента. Никога, ама никога не съм ползвал здравна помощ. Нямам един ден болничен за над 20 годинки на тръстиката. Това обаче не означава, че утре не мога да увисна на системата

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Много учтиво.
      Скоро имах загуба в семейството. Човекът беше на 80+, без да е влизал в болница и 1 ден. Ляга си здрав и прав, а на сутринта - леко изстинал.

Та да ми простите черния хумор и дай Боже всекиму такава кончина.

Коментар

Може и да се е гътнал.
        Много учтиво.

Коментар

Може и да значи точно обратното- че ще се стовариш в/у системата при ескалиране на проблема, което го прави скъп.
          Ти това вярваш ли го?

90% от лечението у нас е усвояване на пари от здравни пътеки и създаване на зависимост у болните от лекарства на определени фирми.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
            Ами на плажа на Шкорпиловци със субективисти последователи е !
            Тази снимка от къде е?

Коментар

Което ме подсеща за една моя идея:

Защо здравното осигуряване не го направят като автомобилното застраховане на Запад. Не си ползвал здравни услуги еди-колко си години - значи се грижиш за здравето си, не натоварваш системата и съответно да ти свалят процента здравно осигуряване.

Ех, мечти, мечти.....
              Може и да значи точно обратното- че ще се стовариш в/у системата при ескалиране на проблема, което го прави скъп.

Коментар

Вярно, че не е доброутроствал днес, но не мисля, че се е фръцнал.
                По тази причина е тихо тук.
                Може и да се е гътнал.

Коментар

Ами на плажа на Шкорпиловци със субективисти последователи е !
                  Attached Files
                  Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

А не съм ползвал за толкова години и 1 лев от здравната ни система, което донякъде е добре.
                    Което ме подсеща за една моя идея:

Защо здравното осигуряване не го направят като автомобилното застраховане на Запад. Не си ползвал здравни услуги еди-колко си години - значи се грижиш за здравето си, не натоварваш системата и съответно да ти свалят процента здравно осигуряване.

Ех, мечти, мечти.....

Коментар

2-3 кутии?
                      Вътрешната контрабанда или фиска?
                      Ей тук си давам дан на държавата. Плащам си акциза на 100%.
                      А не съм ползвал за толкова години и 1 лев от здравната ни система, което донякъде е добре.

Коментар

Не, отплавал е

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Аз и мечката пречислявам към фръцнатите. Що не каза едно "чао"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Хахах, не съм сам. Аз на работа обаче спрях да пуша Сега съм на 1.5 кутии
                            Клавиатурата не ми е чак такъв проблем, но мониторите са. Добре си бяха старите стъклени кинескопи. Дори можеш и с шкурка да ги почистиш от никотина. Сегашните едни нежни, нежни..... като гейчета.

Коментар

Асен и Серго?
                              Аз и мечката пречислявам към фръцнатите. Що не каза едно "чао"?

Коментар

Подсещаш ме да я изпрахосмуча, че с моите 2-3 кутии цигари на ден......
                                2-3 кутии?
                                Вътрешната контрабанда или фиска?

Коментар

Working...
                                X