If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
90% от лечението у нас е усвояване на пари от здравни пътеки и създаване на зависимост у болните от лекарства на определени фирми.
Абе, съгласен съм с теб. Обаче трябва веднъж годишно да се прави някакъв преглед. Ей на, единственото поради което аз знам, че съм бил здрав преди година е, защото съм здрав и в момента. Никога, ама никога не съм ползвал здравна помощ. Нямам един ден болничен за над 20 годинки на тръстиката. Това обаче не означава, че утре не мога да увисна на системата
Защо здравното осигуряване не го направят като автомобилното застраховане на Запад. Не си ползвал здравни услуги еди-колко си години - значи се грижиш за здравето си, не натоварваш системата и съответно да ти свалят процента здравно осигуряване.
Ех, мечти, мечти.....
Може и да значи точно обратното- че ще се стовариш в/у системата при ескалиране на проблема, което го прави скъп.
А не съм ползвал за толкова години и 1 лев от здравната ни система, което донякъде е добре.
Което ме подсеща за една моя идея:
Защо здравното осигуряване не го направят като автомобилното застраховане на Запад. Не си ползвал здравни услуги еди-колко си години - значи се грижиш за здравето си, не натоварваш системата и съответно да ти свалят процента здравно осигуряване.
Ей тук си давам дан на държавата. Плащам си акциза на 100%.
А не съм ползвал за толкова години и 1 лев от здравната ни система, което донякъде е добре.
Хахах, не съм сам. Аз на работа обаче спрях да пуша Сега съм на 1.5 кутии
Клавиатурата не ми е чак такъв проблем, но мониторите са. Добре си бяха старите стъклени кинескопи. Дори можеш и с шкурка да ги почистиш от никотина. Сегашните едни нежни, нежни..... като гейчета.
Коментар