IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Маранди, хайде да се поспрем. Управленски функции в дружество не се дават въз основа на трудов договор
    Кажи сега за жените!!!
    А, въз основа на какво - добра прическа и готино ръкостискане ли?

П.П. Ти ще промениш света, бре браточка кат' те гледам.

П.П.П. Споко, всички мениджъри в БГ са смотани и т'ва е констатация - ся шъ видим ко да правим - то само с братко и батко не става - поне малко качество трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Чети това в черничкото - упълномощен си за МОЛ в трудовия договор.
      Маранди, хайде да се поспрем. Управленски функции в дружество не се дават въз основа на трудов договор
      Кажи сега за жените!!!

Коментар

Юридически не съм назначен за МОЛ Маранди. Юридически съм представляващ фирмата. Само за сведение имам поне 5 МОЛ-а във фирмата без да са представляващи.
        От тук нататък не знам ти какво си разбрал, но моят човек му поискаха нотариално заверено пълномощно, а на мен ми дадоха директно документите, без дори да се легитимирам с лична карта, която да сравнят в Търговски регистър.
        Хайде ще те помоля малко да понамалиш децибелите с квалификациите за хората. Става нали?
        Чиърс, макар че съм още на работа
        Чети това в черничкото - упълномощен си за МОЛ в трудовия договор.

Защо се чудиш, че не приемат от бачкер подпис? Ти си им пратил бачкер да подписва теб?

Ти в света работил ли си с договори да видиш как е?

Ха, наздраве - ма не съм на работа - почваме за пиене да си говорим - ядене и жени.

Коментар

Ти имаш ли представа как се вади "добавка" към пенсия за инвалидност от ТЕЛК?

Или просто за спорта се изказа?

Тоя не е дефинирал какъв му е ТЕЛК-а още? Смятай колко е прост и се прави на интересен в момента, че бил "шеф".

П.П. Ама такива ви управляват момента - справка Народното събрание ( Парламента ) - двИздъ до двИздъ наредени.

Имате световни норми за протокола - дори и БГ съд да го пропусне - после ще ви издъни в Страсбург, ако поиска.

И чичката ще плаща като поп - даже ще му литне килимяфката - че е некадърник като ръководител и прави простотии. Голям "играч" стана - лепна държавното и ся дерибейства за половин година.

Господи, прибирай си версиите наред - даже и мен, че само се мъча да гледам какво става.

Брях, пак тръгна с рогата напред!
          Разбира се, че си имам на понятие как се вади добавка за инвалидност.
          Баща ми е диабетик с инвалидност, а майка ми има операция за премахване на тумор от мозъка и също взема добавка за инвалидност.
          При 4i40 случаят е друг - служителят не е пенсионер, а е освидетелстван от ТЕЛК с определена група инвалидност с право на работа. Аз също имам такива колеги, които са пенсионери по болест и вземат някаква пенсия, но са с право на работа и получават и заплата.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Ъъъъъ ...... аз теб много те харесвам ( за протокола ).

П.П. Чички разни, дет' тръгнал да гони някого с ТЕЛК - не харесвам - даже не е дефинирал какво за него е ТЕЛК?

Все едно аз да дрънкам кинти ( видове валути ), за здраве, за пенсии и прочие ....

Т'ва означава ТЕЛК - демек нищо - ма такива са ви кадрите в момента - утрепани па със самочувствие.

Коментар

За мен обезщетението е за неизползван отпуск, за неспазено предизвестие, защото трябва да съм идиот да я оставя на работа за срока на предизвестието и още един месец, ако не си намери работа и разликата в заплатата ако си намери по-ниско платена. От там нататък - държавата
              В Съдът ще падне това, ако не си я "поканил" както трябва. Принципът е същият като при платеният отпуск.

Надолу са пълни глупости, дет' си писал.

П.П. Виж, наеми си адвокати по трудово-правно и те ще те светват кое как става - не съм аз човекът - камо ли за мерси.

Смесваш казуси с казуси и не се виждаш, но не съм ти даскал, че да те уча - наеми си юридическа помощ и гледай да е добра.

Коментар

Какво да чета пак?

Че си назначен юридески за МОЛ, па не знаеш, че в трудовия договор ти влиза и пълномощно ли?

П.П. Ся си се зашашкал, че ти искали пълномощно и друг не може да плати вместо теб, ако не си го упълномощил?

Т'ва ли не разбра или кое?

Сега ще си потърся и анализа за енергоносителите - че много разсейваш - където казвам директно - че ще удари и цената на хляб - въпрос на време.

Годината беше 2010-2011 год. - ти откри "топлата" вода, щот' някой не можал да те подпише?

Браус на мениджърите в БГ-то!
                Юридически не съм назначен за МОЛ Маранди. Юридически съм представляващ фирмата. Само за сведение имам поне 5 МОЛ-а във фирмата без да са представляващи.
                От тук нататък не знам ти какво си разбрал, но моят човек му поискаха нотариално заверено пълномощно, а на мен ми дадоха директно документите, без дори да се легитимирам с лична карта, която да сравнят в Търговски регистър.
                Хайде ще те помоля малко да понамалиш децибелите с квалификациите за хората. Става нали?
                Чиърс, макар че съм още на работа

Коментар

Не знам за какво подстанция говориш. Подстанция не думаха ли на свръхвисоко-високо и от високо на средно, онези с големите джици. Аз имам трафа, където получавам на 20кV.
                  От там нататък се избива в далечното бъдеще от по-ниската цена на средно напрежение, насреща обаче имаш разходи за трафото + 2 човека кибици жичкаджии персонал
                  Абе ш'се разберем бре -за същото става дума,траф си е .....ама да не би и те да са еФтини я
                  Пък щот съм настрани от назначаването на хора(демек ко ме бърка колко ли струва,въпреки че аз лично не бих направил такъв ход),не ме касае дали ще има или няма хора да го обслужват ....но специално за това - няма ...
                  Да не ме насмете и мен Маранди ....разграничавам се от администрация и управленски състави
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

За теб кое е "обезщетение" - я ми го дефинирай и ти?

Да й платиш предизвестието и платения отпуск ли?

П.П. Малко по-ясно ми говорете, че нищо не ви разбирам - не съм при вас да ви гледам за какво иде реч.
                    ----------------------------------------------------------

Иначе Поклон от мен за човечността!!! Връчвай на Държавата да си я гледа, ама не й отнемай Правата.

За това Евала от мен! ( аз затова се карах с приятелите ми работодателите ) - оритват ги за най-малки обезщетения и най-кратки срокове и викам "ЗАЩО?" - ти ще ги плащаш после?

Ха, наздраве!
                    --------------------------------------------------------------

Ще се опитам да ви оправя нещата и бачкам в момента на пълен форс, както съм уморен - скоро ще ги видите нещата.

Няма да трепя никого.
                    За мен обезщетението е за неизползван отпуск, за неспазено предизвестие, защото трябва да съм идиот да я оставя на работа за срока на предизвестието и още един месец, ако не си намери работа и разликата в заплатата ако си намери по-ниско платена. От там нататък - държавата

Коментар

Няма да ти отговарям??? Прочети 2-3 пъти какво си написал
                      Какво да чета пак?

Че си назначен юридески за МОЛ, па не знаеш, че в трудовия договор ти влиза и пълномощно ли?

П.П. Ся си се зашашкал, че ти искали пълномощно и друг не може да плати вместо теб, ако не си го упълномощил?

Т'ва ли не разбра или кое?

Сега ще си потърся и анализа за енергоносителите - че много разсейваш - където казвам директно - че ще удари и цената на хляб - въпрос на време.

Годината беше 2010-2011 год. - ти откри "топлата" вода, щот' някой не можал да те подпише?

Браус на мениджърите в БГ-то!

И аз на никого не искам хляба, щот' не ми се живее - да ти кажа директно - ма оправете се малко.

В Съда т'ва пада под формата длъжностна характеристика, дет' ти даже не си я изготвял някога - кат' тоя Чичак - малоумен - вживял се ся на "шеф" - пази Боже сляпо да прогледа ....
                      Last edited by marandi; 02.09.2013, 18:50.

Коментар

Маранди, не познавам Чичо, т.е. познавам го само от тук. Но се чувствам и лично обиден, защото и аз съм на неговия хал. Много добре знаеш, че ТЕЛК е доходоносен бизнес, и ТЕЛК решения имат не само такива, които наистина се нуждаят от тях. Не знам какъв е случая, но щом иска да го уволнява, явно този човек не му трябва.
                        Редно е, освен ако не му е вдигнал кръвното до бога, да го уволни за да може да взема обезщетение.
                        Хайде да те питам аз за един конкретен случай. Обаждат се на една пикла, която излезе в неплатен отпуск по собствено желание, да дойде на работа. Тя отговори, че имала работа на село и може чак днес. Та съвестно ли да ми бъде утре, когато ще я уволня? И пак понеже не съм звяр, ще намеря начин да я махна така, че да получи обезщетение. Защото съм и плащал осигуровки и е редно да получи нещо насреща.
                        За теб кое е "обезщетение" - я ми го дефинирай и ти?

Да й платиш предизвестието и платения отпуск ли?

П.П. Малко по-ясно ми говорете, че нищо не ви разбирам - не съм при вас да ви гледам за какво иде реч.
                        ----------------------------------------------------------

Иначе Поклон от мен за човечността!!! Връчвай на Държавата да си я гледа, ама не й отнемай Правата.

За това Евала от мен! ( аз затова се карах с приятелите ми работодателите ) - оритват ги за най-малки обезщетения и най-кратки срокове и викам "ЗАЩО?" - ти ще ги плащаш после?

Ха, наздраве!
                        --------------------------------------------------------------

Ще се опитам да ви оправя нещата и бачкам в момента на пълен форс, както съм уморен - скоро ще ги видите нещата.

Няма да трепя никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                          Нали си МОЛ на фирмата, бре -

или си пълен комплексар кат' чичака.

П.П. Явно го избихте на конкурс колко сме смотани ....

Еее ... затова БГ до 2020 няма да се оправи - като измрат комплексарите и да дойдат профи-тата да ви движат.

Не се чувате какви глупости ръсите нон-стоп.
                          Няма да ти отговарям??? Прочети 2-3 пъти какво си написал

Коментар

• Маранди, не познавам Чичо, т.е. познавам го само от тук. Но се чувствам и лично обиден, защото и аз съм на неговия хал. Много добре знаеш, че ТЕЛК е доходоносен бизнес, и ТЕЛК решения имат не само такива, които наистина се нуждаят от тях. Не знам какъв е случая, но щом иска да го уволнява, явно този човек не му трябва.
                            Редно е, освен ако не му е вдигнал кръвното до бога, да го уволни за да може да взема обезщетение.
                            Хайде да те питам аз за един конкретен случай. Обаждат се на една пикла, която излезе в неплатен отпуск по собствено желание, да дойде на работа. Тя отговори, че имала работа на село и може чак днес. Та съвестно ли да ми бъде утре, когато ще я уволня? И пак понеже не съм звяр, ще намеря начин да я махна така, че да получи обезщетение. Защото съм и плащал осигуровки и е редно да получи нещо насреща.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                              Мда,същото е потреблението.Да не излезем от един бранш бря ....то аз отдавна те подозирам ...още откак спомена за стойността на единица продукт равна на 1000 единици .
                              Тя цялата гимнастика беше да е самостоятелно за да не патим и от простотиите на другите ....т.е да си е самостоятелно и независимо.Но така и не вдявам кога,аджаба,ще се избие таз инвестиция за подстанцията .То не че съм запознат и колко е излязла като манги,ама все си мисля че ще е доста
                              Не знам за какво подстанция говориш. Подстанция не думаха ли на свръхвисоко-високо и от високо на средно, онези с големите джици. Аз имам трафа, където получавам на 20кV.
                              От там нататък се избива в далечното бъдеще от по-ниската цена на средно напрежение, насреща обаче имаш разходи за трафото + 2 човека кибици жичкаджии персонал

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Той със сигурност има пенсия за инвалидност. Най-вероятно решението от ТЕЛК е с право на работа, така че ще се пенсионира по общия ред.
                                Ти имаш ли представа как се вади "добавка" към пенсия за инвалидност от ТЕЛК?

Или просто за спорта се изказа?

Тоя не е дефинирал какъв му е ТЕЛК-а още? Смятай колко е прост и се прави на интересен в момента, че бил "шеф".

П.П. Ама такива ви управляват момента - справка Народното събрание ( Парламента ) - двИздъ до двИздъ наредени.

Имате световни норми за протокола - дори и БГ съд да го пропусне - после ще ви издъни в Страсбург, ако поиска.

И чичката ще плаща като поп - даже ще му литне килимяфката - че е некадърник като ръководител и прави простотии. Голям "играч" стана - лепна държавното и ся дерибейства за половин година.

Господи, прибирай си версиите наред - даже и мен, че само се мъча да гледам какво става.
                                Last edited by marandi; 02.09.2013, 18:26.

Коментар

Working...
                                X