IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Тази мерна единица не я знам, но ако е това, за което си мисля е долу горе моето потребление. 150-250 КВт/час.
    Няма как да ти се върже, защото трябва да назначиш 4 човека да следят 24 часа потреблението. И като го следят кво? Освен да ги пращаш да цъкат крушки и машини, щото няма борса, от която могат да купят ток на евтинджак.
    Иначе за спиранията на тока е кошмар. Само едно прекъсване за милисекунда и в цеха ми става като дискотека
    Единствената възможност остава - балансиращата група.
    Мда,същото е потреблението.Да не излезем от един бранш бря ....то аз отдавна те подозирам ...още откак спомена за стойността на единица продукт равна на 1000 единици .
    Тя цялата гимнастика беше да е самостоятелно за да не патим и от простотиите на другите ....т.е да си е самостоятелно и независимо.Но така и не вдявам кога,аджаба,ще се избие таз инвестиция за подстанцията .То не че съм запознат и колко е излязла като манги,ама все си мисля че ще е доста
    Last edited by katilarium; 02.09.2013, 18:16.
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Благодаря за съветите !
      Някой вече ги ползвам, но човечето все едно е писало законите....Със всички казуси е наясно...
      Да се смее ли човек или да беснее.....

2.Предлагаш му работа, с която не би се справял в ново звено със тридневен срок за приемане от датата на връчването на заповедта

ПП Фръцла Ежкова, Ако не разпише новата заповед , не мога да го преместя без съгласието му....

П.П. По принцип кат' работодател го мятай на държавата да си го гледа - 60 години с ТЕЛК? К'во очакваш, бря?

Японско багерче - дано ти се върне всичко наобратно и на теб да го видиш.
      -----------------------------------------------------------

Карал съм се с приятели ( работодатели ) да не изритват по взаимно съгласие и прочие, щот' нацепват 'оририцата с лимити на минимум и най-кратки срокове и после няма да имат 2 стинки 'орицата.

Голямо борчение ми правите, бря - чак ме втриса - все едно вие нямате бачкери родители на 60 болни или вие няма да доживеете 60-сет лазарника.

Да ви пикам на двИздите дет' се изживявате, видяли малко власт!
      ----------------------------------------------------------

По принцип - зависи какъв му е Телк-а - щот' си толкоз смотан, че не си го уточнил даже, а това е ключово.

Кат' го посочиш - ще ти кажа как да го разкараш - ама си фидирест и ти пожелавам същото и на теб обратно - след 20 години да дойде един пикльо кат' теб и да те орита на улицата.
      -----------------------------------------------------------

Научи се да дефинираш казуси първо като искаш да си ръководител - т'ва се учи в първи клас.

Има риск да те попилее в Съда после по трудово-правно тоя - и ще го плащаш като поп - ма ми дефинирай проблема, че нищо не ти се разбира.

Освен, че си поредния тъпак с малко власт - после ще помисля дали да ти отговоря като те изслушам!

И го освободи после с най-дългите срокове за борса, че ще се пенси и му трябва стаж - т'ва ще е от държавата, а не теб, тъпако. Ма, му дай шанс на чиляка.

Бъди здрав! И на 60 да те орита някой олигофрен кат' тИбя!

Тая България сте откачили всичките - все едни двИзди за по 2 дни и после калъчка - отчаял съм се кат' ви гледам. Демек СЪКРАТИ го чилякът, а не го уволнявай, щот' разликата е огромна - ама съм вдигнал ръце от идиоти вече.

Ма, не съм на консулт, щот' не ми плащаш - дай ми на тоя координатите да видиш как ще те гътна в Съда после и ще плащаш неустойки и лихви, щот' нещо за 6 месеца стана "шеф" ли ко? ( че не моа' се сетя )
      Last edited by marandi; 02.09.2013, 18:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Аз говоря за за 5 MVA на денонощие
        Уж директно от далекопровода,уж преференциални цени,уж собствена подстанция
        Е,да ама се ангажираш с планиране .....пък то планирането нъл е почти кат борсата
        Тааааа.....де да знам аз кога и как ще се обърка планирането .....а то се бърка,поне 3 пъти в месеца .И м/д стана по-зле - при последните светкавици и гръмотевици беше като дискотека ....и все едно енямало ток.Е какво планиране какви 5 лева ,оттам и цената е в г...за
        Но твоето май не е чак толкова изфинено(положението)
        Тази мерна единица не я знам, но ако е това, за което си мисля е долу горе моето потребление. 150-250 КВт/час.
        Няма как да ти се върже, защото трябва да назначиш 4 човека да следят 24 часа потреблението. И като го следят кво? Освен да ги пращаш да цъкат крушки и машини, щото няма борса, от която могат да купят ток на евтинджак.
        Иначе за спиранията на тока е кошмар. Само едно прекъсване за милисекунда и в цеха ми става като дискотека
        Единствената възможност остава - балансиращата група.

Коментар

• Аз говоря за за 5 MVA на денонощие
          Уж директно от далекопровода,уж преференциални цени,уж собствена подстанция
          Е,да ама се ангажираш с планиране .....пък то планирането нъл е почти кат борсата
          Тааааа.....де да знам аз кога и как ще се обърка планирането .....а то се бърка,поне 3 пъти в месеца .И м/д стана по-зле - при последните светкавици и гръмотевици беше като дискотека ....и все едно енямало ток.Е какво планиране какви 5 лева ,оттам и цената е в г...за
          Но твоето май не е чак толкова изфинено(положението)

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Евтин ток ....'ма друг път
            То требе да заявяваш кога и колко ше ползваш и я си сменил потреблението и пак си у канала,я не си ползвал - аре пак у канала
            .....пък то да знае човек кога-какво с ток ли ше се занимаваме бре ....таз борса нъл за туй е измислена и за тва са бори
            Това се решава с т.нар. Балансираща група. Хваща превилегированият търговец Х 100 юзъра и си ги врътка. Плащаш по цена на балансираща група. Но това е единствената възможност, ако харчиш ток до 20-30 000 месечно, защото иначе няма да ти се върже по никакъв начин самостоятелното изготвяне

Коментар

• Аз и друг път съм казвал. Свободен пазар насилствено, няма как да стане. Ще стане като БФБ-то.
              Не искам да съм пророк, но цените, дори и да тръгнат малко по евтинко пак ще се доближат до т.нар цени на доставчици от последна инстанция, които са пак до полка познатите ни монополисти
              Какъв пазар, като няма борса?

Коментар

• Евтин ток ....'ма друг път
                То требе да заявяваш кога и колко ше ползваш и я си сменил потреблението и пак си у канала,я не си ползвал - аре пак у канала
                .....пък то да знае човек кога-какво с ток ли ше се занимаваме бре ....таз борса нъл за туй е измислена и за тва са бори

Коментар

Това е пътя....
                  Това е пътят, и за пореден път се убеждавам, че бюрократи могат да се цакат само и единствено с бюрократщина

Коментар

• [QUOTE=Наивник;1059498456]Да ви си похваля. Евтин ток за фирмите на Уткина стрижба.
                    Пращам днес да ми вземат договорите, върнаха служителя ми. Трябвало нотариално заверено пълномощно. Отивам след тва аз, взех си го без каквато и да е документи да ми искат. Не знам що съм толкова страшен.
                    Искат гаранционна сума. Мамичката им.... Едни пари ще стоят при тях стотици години.
                    Питам на кво основание бе пилета ми искате гаранционна сума - дават ми като основание някакъв хвърчащ лист некви вътрешни разпоредби за договорите.
                    Прибирам се в офиса и почвам да звъня в ДКЕВР и от там просто на 5-тото прехвърляне се отказах
                    За днес
                    Утре почвам писменно[/QUOTE]

Това е пътя....

Коментар

• Да ви си похваля. Евтин ток за фирмите на Уткина стрижба.
                      Пращам днес да ми вземат договорите, върнаха служителя ми. Трябвало нотариално заверено пълномощно. Отивам след тва аз, взех си го без каквато и да е документи да ми искат. Не знам що съм толкова страшен.
                      Искат гаранционна сума. Мамичката им.... Едни пари ще стоят при тях стотици години.
                      Питам на кво основание бе пилета ми искате гаранционна сума - дават ми като основание някакъв хвърчащ лист некви вътрешни разпоредби за договорите.
                      Прибирам се в офиса и почвам да звъня в ДКЕВР и от там просто на 5-тото прехвърляне се отказах
                      За днес
                      Утре почвам писменно

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Не се хвали! Това е отговор с последващо задължение.
                        Аз на такива досадници, дето ми нарушават следобедната дрямка, директно им казвам - "Няма да стане"
                        Малиий, ,колко имам да се уча....

Коментар

Да бе, да...От 2 часа вдигам телефона и казвам - "утре".....
                          Не се хвали! Това е отговор с последващо задължение.
                          Аз на такива досадници, дето ми нарушават следобедната дрямка, директно им казвам - "Няма да стане"
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Уфффф, много сте работни. Човек няма с кого ползотворно да си помързелува
                            Да бе, да...От 2 часа вдигам телефона и казвам - "утре".....

Коментар

Къпя се в собствен сос и се пържа в в седмия кръг на ада.....

Там тен се не фаща...
                              Уфффф, много сте работни. Човек няма с кого ползотворно да си помързелува
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• http://www.dnes.bg/health/2013/08/30...vnostta.197847

Без намеци, но тука има супер креативни мацки....

Коментар

Working...
                                X