IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Позабързай се с тена и набавянето на в. Дума
    Къпя се в собствен сос и се пържа в в седмия кръг на ада.....

Там тен се не фаща...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      АААААААА, за това става въпрос.....

пп "Старото си е старо".....

Позабързай се с тена и набавянето на в. Дума
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Един безплатен съвет

Провери го този 60 годишен с ТЕЛК, дали няма право на пенсия заради ТЕЛК-а
        Той със сигурност има пенсия за инвалидност. Най-вероятно решението от ТЕЛК е с право на работа, така че ще се пенсионира по общия ред.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Един безплатен съвет

Има разбира се....Но нали са приели, че само по желание може да е пенсионира човек....
          Да им ....мамата...Обичам американските закони...

Събира собственика работниците и чука по микрофона....:

"Чук, чук,. чук...проба...Добро утро...УВОЛНЕНИ СТЕ...."

Коментар

Моем в 1 и в 3, и в 5 да ти помогнем.....

Обичам безплатните консултации....
            пп Тоя Наивник само за пари мисли.....Капиталист....
            Един безплатен съвет

Коментар

На мен можеш да разчиташ. Аз съм по безплатните съвети. Особено като не нося отговорност за тях
              Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                за к'во са "Другарчета", пари не се дават, само после и ти помагаш когИ се налложи мое и в пет сАбахлем да е
                Моем в 1 и в 3, и в 5 да ти помогнем.....

Обичам безплатните консултации....
                пп Тоя Наивник само за пари мисли.....Капиталист....

Коментар

Все още съм романтичка, която вярва, че щом помагаш на другите някой ден ако ти се наложи съвет или консултация и те биха помогнали. Май май вече ме опровергават някакви събития, но въпреки това си мисля, че по-добре да имам няколко приятели и добри познати отколкото много врагове щото съм им казала нещо накриво и не съм помогнала когато ми е било по силите Ама и не само това, защото пък така се уча и се тренирам без да нося отговорност досега е нямало проблем
                  На мен можеш да разчиташ. Аз съм по безплатните съвети. Особено като не нося отговорност за тях

Коментар

Дааам, и аз съм за такава взаимопомощ, и гледам да помагам с квот мога без пари у форума. Много се ядосвам, когато някой каже плати си едни пари и си готов
                    Все още съм романтичка, която вярва, че щом помагаш на другите някой ден ако ти се наложи съвет или консултация и те биха помогнали. Май май вече ме опровергават някакви събития, но въпреки това си мисля, че по-добре да имам няколко приятели и добри познати отколкото много врагове щото съм им казала нещо накриво и не съм помогнала когато ми е било по силите Ама и не само това, защото пък така се уча и се тренирам без да нося отговорност досега е нямало проблем
                    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

за к'во са "Другарчета", пари не се дават, само после и ти помагаш когИ се налложи мое и в пет сАбахлем да е
                      Дааам, и аз съм за такава взаимопомощ, и гледам да помагам с квот мога без пари у форума. Много се ядосвам, когато някой каже плати си едни пари и си готов

Коментар

Аз от как ги осъдих инспекцията, нито са идвали, нито са ме тормозили
                        А другарчетата другарски консултации ли извършуват ил платени такива

Коментар

Ох, да изтървах тази "подробност", докато си мисля за един друг случай, който обсъждахме наскоро. Тук трябва да се "пипа" Фнимателно и с консултации от другарчета

п.п. чичо нямаш ли някой познат от Инспекцията да ти каже "на уше" или от друга институция как процедират при подобни случаи? Ако нямаш дай да се разровим все ще открием другарче
                          Аз от как ги осъдих инспекцията, нито са идвали, нито са ме тормозили
                          А другарчетата другарски консултации ли извършуват ил платени такива

Коментар

Ти по добре разкажи как се пребори с лошия чичко доктор......

пп Да не се заиграхте, та не споделяш.....
                            Нъц пия антибиотик и хвърлям боб при кого шЪ ида подготвям се да не ми приказват глупости к'во можело и к'во не

Коментар

Ох, да изтървах тази "подробност", докато си мисля за един друг случай, който обсъждахме наскоро. Тук трябва да се "пипа" Фнимателно и с консултации от другарчета
                              Ти по добре разкажи как се пребори с лошия чичко доктор......

пп Да не се заиграхте, та не споделяш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Въобще не е така, Фръци.
                                Работникът с определени болести от ТЕЛК е защитен, независимо от съкращаването на щата. Задължително се иска разрешение от Инспекция по труда. За целта се изписва едно ведро мастило до ТЕЛК и от там се получава някаква епикриза, че при съкращаване на щата, този човек може въпреки всичко да бъде съкратен. С това документче питаш Инспекцията и техният юрисконсулт се произнася в срок от не знам си колко време. Едва тогава уволняваш.
                                Най-лесно става, ако е извършил престъпление и професионалните му задължения му са несъвместими с извършеното от него.
                                Last edited by фръцла ежкова; 02.09.2013, 16:43.

Коментар

Working...
                                X