IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    И за ядене
    Баш! Аз мисля да започва някаква диета, щот Анон не хареса килограмите ми ..., пък той се бара на естет
    Включи между жените и пиенето, някой засукан представител на мъжкия пол /ако може/!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Дискриминираш ме значи!?
      И за ядене

Коментар

Давай за жени и пиене
        Дискриминираш ме значи!?
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Имат права - зависи какъв е ТЕЛК-а и за какво.

Само дрисльовци могат да си мислят, че могат да им ги отнемат - в Страсбург пада веднага.

П.П. Затова ги питам директно - защо не се разберете Човешки?!

Следва фръцкане ... ма аз съм "шеф"?

Малко са те били в Съда - кат' ти напраскат няколко иска с т.нар. мораторна лихва, която си тече и сринат резултата на фирмата/предприятието за 2 години напред - тогава ще разберат какви "шефове" са и ще летят.

П.П.П. Още от Римско право имате, че - Незнанието при извършване на престъпление - не е право за презумция за невинност.

Аз се чудя защо нямате вкарани депутати в затвора - тъкмо са ви на едно място?!

Тънкия момент при стрелбата с пушка е от коя страна на пушката се намираш

п.п.Ма шефовете съ мислят за безсмъртни ша знаеш

Коментар

В законодателството освен Търговски закон, Трудо-правен има и там едни неща за едни лимити и свидетели.
            Давай за жени и пиене

Коментар

Само дрисльовци могат да си мислят, че могат да им ги отнемат - в Страсбург пада веднага.

Малко са те били в Съда - кат' ти напраскат няколко иска с т.нар. мораторна лихва, която си тече и сринат резултата на фирмата/предприятието за 2 години напред - тогава ще разберат какви "шефове" са и ще летят.

П.П.П. Още от Римско право имате, че - Незнанието при извършване на престъпление - не е право за презумция за невинност.

Ми аз без да съм "шеФ" също не желая да издържам допълнително(под форма на заплата) болни хора ....все пак си плащам здравни като порядъчен бачкер и не желая да плащам и заплата на такъв и още повече да не си и върши и задълженията,като отсъства поради болест.
              Бизнесът си е бизнес,а не санаториум.
              Той сам не си е настоявал за здравето си ,а сега ще ореве светът.И аз съм сред отровите,но го разбирам изцяло и съм го приел .....все пак сам съм избрал да се набутам там и никой не ме задържа.Не ги разбирам такива хора ....толкова няма ли чувства за да се усети,че ощетява не само шефовете,а най-вече колегите си - хем ги натоварва допълнително,хем им взима от канчето.
              Обсъжданият случай може и да е изключение,но аз май не помня да съм се сблъсквал с такова изключение ....все едни измекяри и заплатаджии са били,та не са за изтрайване.
              Пък за Чичо ...абе дърта комуняга си е .....с виличка от Партията
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• А стига политика де'а
                Отивам на раздумка и бира в махленската кръчма ....да обсъдим новонанеслите се млади домакини
                Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Ъъъъъ ...с риск да си навлека гнева на някого:
                  "На кого отредена грижата за един болен(инвалидът е вид болен човек) - на работодателят,на държавата,на здравната каса,или на самият него(болният)

Коментар

...
                    Можеше просто да кажеш, че нямаш право да упълномощяваш други и готово, а не да се правиш на двИздъ ... ( демек си ниска лайсна )

...
                    Ама той си го е казвал,че е бачкер бре ....просто малко по-скъпо заплатен(негови думи)
                    Първият законен милиард в БГ така работи - кофти ама ....
                    И аз опитах да ритам срещу системата .....верно,не спечелих ....но усетих за миг как поддаде ....невероятно изживяване беше ....нооооо само толкова,с изживяването си останах .Все пак вече са наясно,че и аз притежавам рога - неизказаното примирие се дължи на това,че те знаят за мен(оня с рогата),а аз съм се примирил да си знам мястото под слънцето ..........за сега де (казаха "Нямаш избор",отговорих "Оооо,имам,изоставям ви,не сте само вие!" )

Коментар

• Ъъъъъ ...с риск да си навлека гнева на някого:
                      "На кого отредена грижата за един болен(инвалидът е вид болен човек) - на работодателят,на държавата,на здравната каса,или на самият него(болният)

Коментар

И гадни общи събрания и НС-та и УС-та мани мани
                        Да бе, Чичката се изкара "шеф" - ся и ти .... - скрийте се малко, че се излагате.

П.П. Я, си виж законодателството МОЛ ли си и защо са искали ти да отидеш за подпис, а с бачкера не е станало?

Ърммм ....?

Можеше просто да кажеш, че нямаш право да упълномощяваш други и готово, а не да се правиш на двИздъ ... ( демек си ниска лайсна )

В законодателството освен Търговски закон, Трудо-правен има и там едни неща за едни лимити и свидетели.

П.П. Ма, подкови се, бре момче - не ми се прави на двИздъ в селски стил кат' Чичака.

Той оня ми е черен отдавна - млъкни малко ти казах - не си подготвен още - но те харесвам.

Поне не си цървул кат' оня - щял да оритва, че пропищял по форуми вече.

Коментар

Брях, пак тръгна с рогата напред!
                          Разбира се, че си имам на понятие как се вади добавка за инвалидност.
                          Баща ми е диабетик с инвалидност, а майка ми има операция за премахване на тумор от мозъка и също взема добавка за инвалидност.
                          При 4i40 случаят е друг - служителят не е пенсионер, а е освидетелстван от ТЕЛК с определена група инвалидност с право на работа. Аз също имам такива колеги, които са пенсионери по болест и вземат някаква пенсия, но са с право на работа и получават и заплата.
                          Винаги съм така, моме Калино! Олуейс

Няма, няма - ма Чичката ме взвриви - да'е скритата лимонка.

П.П. Не ме издразни, че само пише в раб. чиновиническо време - не ме издразни, че се прави шеф на 6 месеца служба ...

... издразни ме, че липсва човешко там - щял да раздава шутове на паднал труп на 60 години.

П.П.П. Т'ва трябва да се стопира в БГ, че такива ще ви затрият кат' тоя "шеф" измисленият с лафчета: "Ама, бях в реалния сектор, ама сега фалирах и минах в държавния сектор ...."

Не се прави така!!! Ся въртя бясно как да се излезе от ситуацията, че скиваш ко'е .... наредено насреща ..."

Коментар

Хммм, да не намекваш за гаден договор за управление и контрол!?
                            И гадни общи събрания и НС-та и УС-та мани мани

Коментар

Маранди, хайде да се поспрем. Управленски функции в дружество не се дават въз основа на трудов договор
                              Кажи сега за жените!!!
                              Хммм, да не намекваш за гаден договор за управление и контрол!?
                              Мечо

Коментар

А, въз основа на какво - добра прическа и готино ръкостискане ли?

П.П. Ти ще промениш света, бре браточка кат' те гледам.

П.П.П. Споко, всички мениджъри в БГ са смотани и т'ва е констатация - ся шъ видим ко да правим - то само с братко и батко не става - поне малко качество трябва.
                                Търговски закон

Коментар

Working...
                                X