IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    добре не се качих да се развея
    /какъв късмет-един път нещо безплатно да ползвам и ../
    обадиха ми се и ако направят
    визата другата седмица тръгвам
    Дааам, когато стане напечено, пичовете заминават на рейс налЕ А ние с Маранди оставаме да борим международното положение

Ква виза бре? От Тамбукту ли ще се качваш?

Коментар

• Дюбрутру моми и момци
      пак сте се драчили-
      ама щот за работа приказвате
      аз да отворя дума за пиене
      преди време се оплаках
      че не ми върви пиенето
      и заподозрях вирус
      онзи ден като ходих
      на гемията

ми подариха една виски-даже не мога му прочета заглавието-auchentoshan
      па като се отвори една глътка,леле мале
      не било вирус

добре не се качих да се развея
      /какъв късмет-един път нещо безплатно да ползвам и ../
      обадиха ми се и ако направят
      визата другата седмица тръгвам
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Къркай и дремкай скок

П.П. Иначе е видно, че даже не си ходил на семинар/експота и не си водил преговори с чужденци. Млъкни малко за твое добро е.

Хубав си, ама ще те купят и продадат без да си разбрал кат' те гледам.

Споко и аз не знам всичко и не се обиждам от критика кат' ме подкарате. На никого нищо не съм казал - е, ся глей аз кат' ви метна ко ми се фръцкате кат' госпожици.

Шеф бил, ама на заплата - хихи ( днес с тебека - утре без тебека ) и ще ми надуеш главата за ТЕЛК, ама от другата страна на барикадата.
        Маранди, говедо такова, нема да закачаш МАМУН!!! Аре у лево бе КЕЛЕШ!!!
        Пфууу...,

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Дааам по всичките земни кълбета така се наричат
          Хайде лека! Бачкаторите сме на работа утре
          Къркай и дремкай скок

П.П. Иначе е видно, че даже не си ходил на семинар/експота и не си водил преговори с чужденци. Млъкни малко за твое добро е.

Хубав си, ама ще те купят и продадат без да си разбрал кат' те гледам.

Споко и аз не знам всичко и не се обиждам от критика кат' ме подкарате. На никого нищо не съм казал - е, ся глей аз кат' ви метна ко ми се фръцкате кат' госпожици.

Шеф бил, ама на заплата - хихи ( днес с тебека - утре без тебека ) и ще ми надуеш главата за ТЕЛК, ама от другата страна на барикадата.
          Last edited by marandi; 03.09.2013, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ем, в цял свят се наричат аунър ( собственик )
            Дааам по всичките земни кълбета така се наричат
            Хайде лека! Бачкаторите сме на работа утре

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
              Тънкия момент при стрелбата с пушка е от коя страна на пушката се намираш

п.п.Ма шефовете съ мислят за безсмъртни ша знаеш
              Ем, в цял свят се наричат аунър ( собственик ) - ма доживях бачкери да ме учат, пардон шеф-чета кое как било и да ми ръсят акъл. То не ми стигна един бачкер Мечката дет' и той бил шефец, ами ся поредната плеяда се изсипа от шефове кат' оня

Ми да дойдат на моята, бря кат' са таквиз спецове - аз шъ отстъпя веднага и да ми покажат как става?

Поздрави!

П.П. Тая на Тисен Круп щерката ( най-богатата фамилия в Европа до преди 100 години ) брат ми кат' си дрънка с нея я пита ти каква кола караш?

Тя на 22 години и вика нямам кола, ама имам кон ( щот' е със служебен шофьор и цял автопарк ).
              --------------------------------

Ама тия "шефове" днес ме разсмяха яко - просто да гледат хората и толкоз - и да ги пазят най-вече ( справка бат' Космо и Серго - аз докат' видя някой с 2 реда и вече ми е ясен )

Помните ли бат' Космо ко каза без да иска - ся реорганизирам и преназначавам и се чуди как да не си уволни диваците дет' пребиват по пътя. Ма, грижи се за хората и става ясен с 2 лафа - па вие сте били "шефчета" на заплата - ма - браус ...
              ----------------------------------------------------------------------------------------
              Утре ще сте в същата ситуация и ще църкате наобратно. Днес Чичката се разквичал: Ама как да го уволня - утре ще квичи, ама що и мен ме уволниха?"

С тоя модел не се преговаря - оставяш го да се прави на умен.
              -------------------------------------------------------------------------------------------

Ако съм жив пак ще ги защитя - нищо, че палачинката се обърнала и ся бучат те.

БГ е върха на селенията до момента - ха дано се пооправите.

П.П.П. Иначе за протокола - същата простотия ми е в къщи - Ламята бил шеф 25 години на над 400 души и ги хранил - имал 43 години трудов стаж и защо сега вземал само 400 кинта пенция.

Тоя модел "шефкият" ми е в къщи и не съм го заритал, че аз съм по-болен от него в момента - ма той не го знае да слушам простотии.

Т.е. аз крия всичко и няма разбировка - той пъшка и плюска по 5 пъти на ден - аз щот' съм здрав от 5 дни не съм ял. Днес пак ме кани 5 пъти - ма хапни, че праскови ли не ми бели и ко не беше там.

Викам - Ламя - ти ще разбереш ли някога какво значи болен = нямаш апетит и викам нищо не ми се яде.
              Last edited by marandi; 03.09.2013, 00:34.

Коментар

• До преди малко се заливах от смях с ей тези

http://www.youtube.com/watch?v=kevyKUxlV4c
                http://www.youtube.com/watch?v=sYSvdXTCd50

Хахаха големи фенове са

http://www.youtube.com/watch?v=ECoNFPfKA0I

Last edited by katilarium; 02.09.2013, 23:52.
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Ми, мое да плешиФ, но пък да е СИНЕОК ....не е наложително да е мускулест, но пък би било добре са е НАПЕТ / за правенето на негър все още нямам достатъчно информация/
                  Ми нямаш ...за едни плажове говорехме,ама пропадна организацията ....там можеше и да получиш инфо от първа ръка

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Няма значение колко требе да носи на пиене. важното е освен алкохола, да може да носи и мен

П.П. Смени кварталЯ. У другият, сите моми ще са нови
                  А дали и изгорите им ще са кротки кат у нашиот ....не за друго ами съм занемарил спринтьорските си умения

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Той и там е гола вода!

Между другото мярнах долу проблемациите ти с електрката и да споделя, че ако нямаш осигурен пазар на продукцията няма смисъл да се забиваш в занижаване на калкулации в стремежа си да пробиеш на нов! Поради ред причини - една от които е,че икономията е майка на мизерията,демек се печели с работа,а не с кибичене ......А другата - по-важна,е че Светът се намира в етап на стагфлация прелюдия на световна хиперинфлация.И кво ще е след нея е ни е твърде рано да гадаем ......
                    Ти не беше ли кретенът дет' изцепи, че еторо,цом не плащали? Английска баМка не плащала - тряя си корифей да го изцепиш.

И ме баМнаха?

П.П. Кажи, че си администацията и готово - после се чудите що не може да изкарате 2 стинки, а само гледате в ръцете на комшийчето.

Нали си печен - граби навън - ако искаш заведи иск, че ингилизите не плащали публично.

Само да не ти не заминат всичките имоти от лъжливата уста?

Аман от кирпидени в БГ-стан - цепят се до 20 метра съседния блок - вече кълбото се врътка и свиквайте да бачкате така.

Та, не ме коментирай и ти - английска банка с офис в Кипър не плащала!!

П.П.П. А Метатрейдър какво е, бре немска банка с офис в Кипър и те ли не плащат - да ви плющя в неграмотниците.

Ти побъркан ли си и има 2 милиона абоната от цял свят? Преглеждайте се на доктор какви ги дрънкъте.
                    Last edited by marandi; 02.09.2013, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Между другото мярнах долу проблемациите ти с електрката и да споделя, че ако нямаш осигурен пазар на продукцията няма смисъл да се забиваш в занижаване на калкулации в стремежа си да пробиеш на нов! Поради ред причини - една от които е,че икономията е майка на мизерията,демек се печели с работа,а не с кибичене ......А другата - по-важна,е че Светът се намира в етап на стагфлация прелюдия на световна хиперинфлация.И кво ще е след нея е ни е твърде рано да гадаем ......
                      Няма не искам Длъжен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Opsss !
                        Гледам раздумка е станала....
                        Все пак е нужно малко уточнение, защото един всезнайко си чеше изика и комплексите за моя сметка....Знам къде го сърби, но не съм аз човека с чесалото.....
                        1. В бизнеса съм спазвал две правила - работя повече от колегите и плащам първо на тях. Дали на ден , седмица или месец, никога не съм прецаквал работник с парите...То и аз съм бил такъв - самонает бачкатор....
                        2. Така работя и на държавно - по 10-12 часа, и в събота или неделя по малко....Който издържи, издържи.....Не им се събира и по 2 часа, през ден и пак недоволни...Всички тесни специалисти....
                        3. Какво лошо има, ако човек с ТЕЛК 2 група, с навършени години се пенсионира....Като не иска, трябва да му се помогне......Ако с това болно сърце, претоварено от цигари и алкохол, вземе се гътне /да чукна на дърво/, кой ще му носи отговорността ?

пп Споделих проблема с ....ако пиша "приятни хора', няма да сгреша.....Но винаги излизат мършите....Започват да се дърлят, да си го мерят, да избиват нещастните си комплекси....
                        След като са шофирали с кола над 2 000 000 км, бягат 52 км сутрин след 1000 коремни преси и 100 лицеви опори за загрявка....
                        После малко интелектуален труд - 5-6 статии в Нейчър и 200 % профит на форекса,
                        3-4 часа пред печката и 20-30 страници във форумите.....
                        Това не е достатъчно... нещастникът трябва и една , две клетви да напише, та чак до .....
                        Да ти се връща двойно ....
                        Всичко ти е камътно, но защо не си извади банските от задника на оная "велика" педалска снимка...
                        Направи му застраховка живот, бре Кавалов ( т'ва в черничкото ) - нали скиваш к'ва си мишка, дет' се праска за шеф - фемилиту му шъ вземе луди кинти.

Аз ще ти я врътна без такса за консулт - колкото да се видиш къв съсел си.

Голям проблем да не пукне на работното място или по път за работното място - искаш ли да цакам по кой член/алиния от кодекса на труда е?

Ърмм ..? И ще пукнеш от страх - да не те оритат.
                        -------------------------------------------------------------------------------
                        П.П. С две думи ти бачкера ли пазиш сега или себе си? Че си ми смешен малко. Май себе си "пазиш" в момента, ърмм ...?
                        -------------------------------------------------------------------------------

Па, мен не ме коментирай - аз т'ва дет' построил - вие няма да може да го боядисате - таквиз неграмотници кат' тебека.

Търкай там и не мрънкай - благинка - хем смотан - хем с претенции - хем не смее да се махне оттам.

Ха, сега се замисли за Парламента, че тия лафчета са ми познати - всичките сте уникални и незаменими да'е ....

Моли се да не ви поемам. Казах! ( ще ти разбия всички представи за "бизнес" и "чиновник" въображението няма да стига дори да си го представиш - хихи

Стой ся при печката в краката и ритай болни хора на 60-сет къв си пич. Пожелах ти го ти кат' станеш на 60-сет да те орита поредният пръдльо кат' тИбя.

ТЕКЛ група 2 нищо не говори - ти на малоумни ли правиш?

Русото е като 2 дузуни доктори, взети заедно - обясни какво значи ТЕЛК 2-ра група, че продължаваш да се правиш на прост.

Щот' ти напъваш да го чистиш - не аз .... и не знаеш как ( хем насрани - хем оооооотрехнати )

Думай ...
                        Last edited by marandi; 02.09.2013, 22:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Давай за жени и пиене
                          Той и там е гола вода!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                            Е разшири го това "засукан" де ....0,200 л ли,0,500 л ли,кило ли ....колко требе да носи на пиене ....щот иначе къв мъШ ще да е

п.с ЩяФ да забравя - нямало нови моми из кварталЯ,де'а

Ми, мое да плешиФ, но пък да е СИНЕОК ....не е наложително да е мускулест, но пък би било добре са е НАПЕТ / за правенето на негър все още нямам достатъчно информация/
                            Няма значение колко требе да носи на пиене. важното е освен алкохола, да може да носи и мен

П.П. Смени кварталЯ. У другият, сите моми ще са нови
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Баш! Аз мисля да започва някаква диета, щот Анон не хареса килограмите ми ..., пък той се бара на естет
                              Включи между жените и пиенето, някой засукан представител на мъжкия пол /ако може/!
                              Е разшири го това "засукан" де ....0,200 л ли,0,500 л ли,кило ли ....колко требе да носи на пиене ....щот иначе къв мъШ ще да е

п.с ЩяФ да забравя - нямало нови моми из кварталЯ,де'а
                              Last edited by katilarium; 02.09.2013, 21:41.

Коментар

• Opsss !
                                Гледам раздумка е станала....
                                Все пак е нужно малко уточнение, защото един всезнайко си чеше изика и комплексите за моя сметка....Знам къде го сърби, но не съм аз човека с чесалото.....
                                1. В бизнеса съм спазвал две правила - работя повече от колегите и плащам първо на тях. Дали на ден , седмица или месец, никога не съм прецаквал работник с парите...То и аз съм бил такъв - самонает бачкатор....
                                2. Така работя и на държавно - по 10-12 часа, и в събота или неделя по малко....Който издържи, издържи.....Не им се събира и по 2 часа, през ден и пак недоволни...Всички тесни специалисти....
                                3. Какво лошо има, ако човек с ТЕЛК 2 група, с навършени години се пенсионира....Като не иска, трябва да му се помогне......Ако с това болно сърце, претоварено от цигари и алкохол, вземе се гътне /да чукна на дърво/, кой ще му носи отговорността ?

пп Споделих проблема с ....ако пиша "приятни хора', няма да сгреша.....Но винаги излизат мършите....Започват да се дърлят, да си го мерят, да избиват нещастните си комплекси....
                                След като са шофирали с кола над 2 000 000 км, бягат 52 км сутрин след 1000 коремни преси и 100 лицеви опори за загрявка....
                                После малко интелектуален труд - 5-6 статии в Нейчър и 200 % профит на форекса,
                                3-4 часа пред печката и 20-30 страници във форумите.....
                                Това не е достатъчно... нещастникът трябва и една , две клетви да напише, та чак до .....
                                Да ти се връща двойно ....
                                Всичко ти е камътно, но защо не си извади банските от задника на оная "велика" педалска снимка...
                                Last edited by 4i40; 02.09.2013, 21:32.

Коментар

Working...
                                X