IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мИня ми трябват добри 'орица - а не малоумници да ме "целят" с западни/източни/южно/северни клишета.

Изтъквайте се на изток/запад/север/юг - при мИня - ноу ... - щот' не съм Българин - нали т'ва беше лафчето?!
    Last edited by marandi; 07.09.2013, 02:55.

Коментар

• Иначе за протокола, понеже Кев/Мечки и сие не спират да спекулират и да ме подмятат за реклама ( Маранди т'ва - Маранди онова ):

-------------------------

10.07.2012 - Сбогом България? ( част втора )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...t-vtora.977456

---------------------------------------

Смятал съм ви и то много педантично - виж и коментарите, мастър Кев какво съм споделил в тях, щот' нямаш представа от научна разработка - ма те па ги изтриха без да съм ги карал, понеже всеки втори коментар беше психар и т.н. - па аз НИКОГА не трия - всеки нека си стои с името после - макар и анонимен. Той си знае защо го е направил някога.

Бачка се винаги принципно - не лично!! ( запомни го от мен, че си младо момче ).

Нямате си грам представа каква философия изследва моя милост. Някой ден не е лошо и да се извините - щот' ако ви метна на западна и източно философия и ще издъхнете, както винаги.

Ма, номерът е в рекламата - ей, затова Русото бавно изчезва - как всичко го оплю само, без да го е прочело и схванало.

Имаш разработка през 5-6 официално наречени науки + действащи вселенски закони и е писано отдавно - в момента си водите да записвате децата там и хлипате от възторг - моето го приеха математика, което физика, моето медицина и т.н..

П.П. Не очаквам извинение, спокич - даже поредното оплюване от Тибет ли беше там ...

Бъди здрав и по-малко прост.
      ---------------------------------------------------------

От хиляди никове само 5-10 се случва да насърчат и поощрят усилията ми, а те са огромни ( повярвай ми ) и само ми е нужно да казват - "Можеш, копеле - още можеш ..." - сети се кои го правят сам.

Другото аз ще го свърша.

Поздрави, батко ти Маранди!
      Last edited by marandi; 07.09.2013, 02:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        За Добърско и друг път сме говорили. Трябва да видя за какво иде реч, при следващ заход към Банско.
        Ковачевица ми идва малко далеч. Те са в Благоевград, а аз ще топуркам от Софето. Прибирам се, щото не ми се оставя синковеца сам нощем.
        Чичо, Роженски манастир задължително Еееех, какви спомени имам от една ракия дето кривнахме да пием там от Мелник
        Не можете да си помислите, какъв сняг може да навали там, за една ракия време

Тоо, като лази човек след 1 ракия, снегът му е до шия......

Коментар

• За Добърско и друг път сме говорили. Трябва да видя за какво иде реч, при следващ заход към Банско.
          Ковачевица ми идва малко далеч. Те са в Благоевград, а аз ще топуркам от Софето. Прибирам се, щото не ми се оставя синковеца сам нощем.
          Чичо, Роженски манастир задължително Еееех, какви спомени имам от една ракия дето кривнахме да пием там от Мелник
          Не можете да си помислите, какъв сняг може да навали там, за една ракия време

Коментар

Честит празник Няма да е лошо да бием Италия Днес ходих да разходя мама и тате до Банско. Сметката я скрих, ама нямаше как да им скрия менютата Мноу бяха възмутени. Утре смятам пак в региона - Мелник, Сандански, Рожен, Рупите. Някой нещо интересно да ме подсети в региона?
            Посети Добърско или Ковачевица. Добърско е уникално българско село. Посети старата църква Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат. Доплати лекция от екскурзоводката. Малко си дзифт, ама няма да те бутне. Тя ще ти разкаже невероятни неща за черквата.
            Ако посетиш Ковачевица, се отбий в една семейна механа която е от площада на около 50м. в западна посока , после в ляво. Ако си поръчаш джолан, ти носят един бут с габарити като тези в анимацията за сем. Флинстоун.

Коментар

Честит празник Няма да е лошо да бием Италия Днес ходих да разходя мама и тате до Банско. Сметката я скрих, ама нямаше как да им скрия менютата Мноу бяха възмутени. Утре смятам пак в региона - Мелник, Сандански, Рожен, Рупите. Някой нещо интересно да ме подсети в региона?
              Роженският манастир

Коментар

• Честит празник Няма да е лошо да бием Италия Днес ходих да разходя мама и тате до Банско. Сметката я скрих, ама нямаше как да им скрия менютата Мноу бяха възмутени. Утре смятам пак в региона - Мелник, Сандански, Рожен, Рупите. Някой нещо интересно да ме подсети в региона?

Коментар

• Честит празник на всички! Един от най-важните и нужни на народа ни! Да сме живи, здрави, по-добри и сплотени!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- КОГАТО НАРОДА НИ Е СПЛОТЕН МОЖЕ ВСИЧКО

Коментар

• Честито ни Съединение, Вехти войводи и Райни-княгини!

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• И от мен - Честит празник
                            Нека пазим символът в него

И пълен неутралитет в ...чужди войни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Както не ме учудва за пореден път си №1.
                              Тази ямболска купешка дето я споменаваш, съм с чуденка, че тъста ми я харесва много, при положение, че той жули само домашарка.
                              Докато яздих кон из Българи, Бродилово , Граматиково и прочее в чест на рожден ден на близък, така се слях с природата, че не исках да се откъсвам от не. Вълшебно!
                              Лордов,

както казваше съмтаймс Маркъс - Животът не се измервал с броя вдишвания, а с броя мигове, които ни спират дъха.

Ха, наздраве!

П.П. И честит празник на Съединението, България!

Феноменална стори на предците ни - чак ме е срам от себе си, че им се водя наследник. Великани са били - ся се превърнахме в меки пишки, дет' само църкат - "Оле, ма то ми е много горещо лятото - оле, ма зимата що па е студено." - демек и на Природата вече взехме да мрънкаме.

Големо мрънкане - големо чудо денонощно от всички
                              Last edited by marandi; 06.09.2013, 00:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Лордов,

ха наздраве!

Ся мое мръдна до магазино до в къщи, че не съм излизал 3 дни да се плющя по гърба - пак некъв бацил ми лепнаха, че 3-4 дена само меря от кревата да кенефа да се издайфам и обратно.

Щом чак Ламята се ошашка и взе да ми купува цигари и бира - смятай - хихи

Па, аз къпя на трески само - щот' съм с юрган и пижама и грейка - ма кат' ме втресе от студ и се ръгам - после па хуква те избива на пот и газ до банята и кенефа да се охладя веднага и така по цял ден.

Гоуем съм маратонец тия дни - хаха

П.П. Ся шъ си бодна едни цигарки и има един ракиджос, дет' учудващо е добър и евртин - Ямболска гроздова на 40% - та ся докат' не са я подкарали с ментаците и нея къпя на нея, че домашна вече нема.

Ламята 2-ра година не иска да прави, па той е майстор, ама няма му вадя душата па ся.
                                Както не ме учудва за пореден път си №1.
                                Тази ямболска купешка дето я споменаваш, съм с чуденка, че тъста ми я харесва много, при положение, че той жули само домашарка.
                                Докато яздих кон из Българи, Бродилово , Граматиково и прочее в чест на рожден ден на близък, така се слях с природата, че не исках да се откъсвам от не. Вълшебно!

Коментар

Working...
                                X