IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    И за теб, Наивник (дето предсказа химическото нападение, според Лилов), и за Мечо, и за Серго, и за kev, - па и за който ще - батко Бах в клавесин.
    Не може да го пусна в орган, понеже органът е за слушане само на живо. Но пък клавесинът дава представа донекъде, там.

Изберете си.
    И Батко Бах е имал труден живот

http://www.youtube.com/watch?v=zlp1Hcu_Z4I
    По любимата ти тема. На връщане от Юга слушах Хоризонт. По случай еврейската нова година бяха поканили малко Ешкенази. Много готини хора и хубаво предаване стана
    Казаха, че ще правят концерт на открито на 13-ти пред Народния театър

Коментар

• И за теб, Наивник (дето предсказа химическото нападение, според Лилов), и за Мечо, и за Серго, и за kev, - па и за който ще - батко Бах в клавесин.
      Не може да го пусна в орган, понеже органът е за слушане само на живо. Но пък клавесинът дава представа донекъде, там.

Изберете си.
      И Батко Бах е имал труден живот

http://www.youtube.com/watch?v=zlp1Hcu_Z4I
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Гледам за Толбухин си хортувате. Днес с кеф се обадих на жената, да и кажа, че съм възможно най-далеч.... в Мелник
        Хихих, ама у 8 вечерта бях строен на автогарата за тържествено посрещане. Сега аз си пиша, а тя дудне за некви прахосмукачки, неизгладени дрехи, цветя и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Къде е Мечо, бе? Знае ли някой?

И бат Серго го нема.
          Кевът май мержелее наоколо, ама и той май си би камшика?
          Равновесието май загуби равновесие?

Прочее, какво става тук, в края на краищата?
          Последните координати на Мечо са от Индийски океан. Заобиколил е Добра надежда.
          Останалите без бат Серго се навъртат.
          Сергооу, где си бре?
          П.П. Добрутро!

Коментар

• Къде е Мечо, бе? Знае ли някой?

И бат Серго го нема.
            Кевът май мержелее наоколо, ама и той май си би камшика?
            Равновесието май загуби равновесие?

Прочее, какво става тук, в края на краищата?
            Свободен във виелицата.

Коментар

• За жювота

Ей са тая насекома ми флезе между очилото и окото (клепката на окото).

Усетих, че насекомата е в шаш, та затворих око и тя, некаква голема насекома, се поблъска за секунда между затворената клепка на левото око (а десното око гледа, гледа...) и стъклото на очилата - та след секунден шаш зе, че си намери изхода да избяга.

А колко ми струваше да го размажа на лицето си...
              Но го оставих - а по-точно не го оставих, а признах неговото и моето право за живот еднакви (ей сега премина пред монитора тъпото животинче; но прозорецът ми е отворен и се надявам да си намери пътя към въздуха и свободата)

Иии, още е тук

Са ше изключа лампата в стаята, та да я привлече светлината отвън-ка и да съ мафне, за себе си и за мен

----------------------
              Не, пак ще ви предложа това, пък както щете:
              https://www.youtube.com/watch?v=iqRHr5pEIFU
              Last edited by vmаnkov; 07.09.2013, 20:30.
              Свободен във виелицата.

Коментар

• Животът е свободен

за приелите неговия край.

След това приемане животът е свободен.

Да, освободен е за тези, които са развързали вече и накрая натрапените ни образи, взаимозависимостите: родители-деца; деца-родители; учители-ученици; писатели-читатели; аз-те; аз-не аз; те-аз.

Като ги развържем тези зависимости, вече ги знаем, добре или лошо, но ги знаем.
                Не че ги има в природата;
                Но ги има между хората;

Осъзнавайки ги, ние (поне некои) се освобождаваме от техното не пременно влияние.

Прочее, пробвайте, ако остареете във вълната.
                Last edited by vmаnkov; 07.09.2013, 20:46.
                Свободен във виелицата.

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Не мое така да плювате по Чужденецията. Готини хора са, но са роби на земята.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    като видя шофьор с Тх
                    изпадам в тих ужаст
                    Пък аз в изразена ярост
                    Питайте ме как се живее в постоянна ярост
                    И като стана дума ....то и преди съм призовавал де(без никакъв намек да ми се помогне )....ако на някой му се намира атомна бомба ....и да не му трябва .....веднага ще я използвам по предназначение- обещавам
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
                      нормално
                      преминаване на червено,като наближи пешеходна пътека се дава газ.мигачите са за селяните.все нормални работи.подобно на братята от Варна
                      Ти нали византийче беше бре ....де се слагаш при кратуните
                      Ако оцелеете като шофьори в щата Тексас (Тх ....) .....значи ставате за автомобилист ....иначе е съмнително
                      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

като видя шофьор с Тх
                        изпадам в тих ужаст
                        нормално
                        преминаване на червено,като наближи пешеходна пътека се дава газ.мигачите са за селяните.все нормални работи.подобно на братята от Варна
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
                          да не са ти цепили кратуната по моя край глей го ти
                          добро утро ,добри хорица.
                          като видя шофьор с Тх
                          изпадам в тих ужаст
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

на 10-15 км от Мелник/по пряка линия иначе се обикаля/ е църквата на преподобна Стойна ,ако решиш да след Петрич да се прибираш през Гоце Делчев-ако стигнеш Петрич,до Самуиловата крепост досами Македонско.
                            А може и до Омая да отидеш
                            А за механа в Банско-в центъра Бошняковата къща -при кака Здравка
                            аз отсядам в един апартхотел,ако искаш ще ти дам името
                            Тоя край ми е любим,ще купя нещо там да си ходя
                            там се раждат воеводи
                            а не като в добруджа кратуни
                            да не са ти цепили кратуната по моя край глей го ти
                            добро утро ,добри хорица.
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                За Добърско и друг път сме говорили. Трябва да видя за какво иде реч, при следващ заход към Банско.
                                Ковачевица ми идва малко далеч. Те са в Благоевград, а аз ще топуркам от Софето. Прибирам се, щото не ми се оставя синковеца сам нощем.
                                Чичо, Роженски манастир задължително Еееех, какви спомени имам от една ракия дето кривнахме да пием там от Мелник
                                Не можете да си помислите, какъв сняг може да навали там, за една ракия време
                                на 10-15 км от Мелник/по пряка линия иначе се обикаля/ е църквата на преподобна Стойна ,ако решиш да след Петрич да се прибираш през Гоце Делчев-ако стигнеш Петрич,до Самуиловата крепост досами Македонско.
                                А може и до Омая да отидеш
                                А за механа в Банско-в центъра Бошняковата къща -при кака Здравка
                                аз отсядам в един апартхотел,ако искаш ще ти дам името
                                Тоя край ми е любим,ще купя нещо там да си ходя
                                там се раждат воеводи
                                а не като в добруджа кратуни
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X