IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Другари, какво става? Нещо вели ми се виждат всенародните тържества.

http://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
      И ....Да ....бил съм шофьор в Софето ...година и малко .....и все още ми е по-добре да шофирам в София.
      Че в Софето се кара много по-лесно от навсякъде другаде бре Заявявам го най-отговорно. Да не се праскам, но имам по над 200-300 хиряди навъртени във Варна и София

Коментар

Избирам саби от царевични растения ....нЪл сме си сламари
        добре,градски
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
          бях,временно не успях да свикна на византийските ви номера.сламар съм си де
          за Техеран или добро или винкел.избери си
          Избирам саби от царевични растения ....нЪл сме си сламари
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            В "Тексас" е едно от малкото места в страната, където аз лично видях, как шофьорите си седят в начертаните ленти на светофара, дори и останалите да са абсолютно празни! Такова нещо в София е абсолютно, тотало и крайно невъзможно Надявам се да "оцелявам" тука, както в Тексас. Нищо друго не ми направи впечатление и не знам какво се дължат подобните ти наблюдения. Аз съм свикнал с далеч по-голяма анархия. Когато се пътува от изток на запад у нас, агресивността в шофирането чуствително се покачва.
            Ако не е станало ясно - В Толбухин съм роден,в Добрич живея .....надявам се да умра навсякъде другаде,само не и тук (Толбухин,Добрич или както се казва тогава)
            Ако и тук(в Добрич)имаше толкова натоварен трафик,и с тези шофьори .....ами няма оцеляване.Всеки ден,по всяко време,пресичам целият град и от там са ми наблюденията.

И ....Да ....бил съм шофьор в Софето ...година и малко .....и все още ми е по-добре да шофирам в София.
            Last edited by katilarium; 09.09.2013, 17:07.
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
              това с цветята съм го чувал от къде да знам,че лятото се поливали по често,като се прибра жената,листата им ги нямаше

Бях провокиран точно днес да си пусна поста за месец октомври...

...и понеже съм в настроение /не поради датата, а защото имам повод да почерпя/ - ще черпя именно със съвет към Анди:

Анди, речИ й на жена ти, че няма понятие от ботаника..., да вземе да се поограмоти малко, де!..., само й обърни внимание, че всяка есен - на определени растения им опадват листата, за да могат същите да се запазят през зимните дни, когато соковете не постъпват към стеблата от замръзналата земя, а клоните /предвид липсата на листа/ - се запазват от счупване от товара на натрупалият ги сняг /малка площ - малки усилия, огъващи и усукващи моменти/...

От горното може да извадим поне 2 следствия:

1. Оставете обезлистените растения навън през зимата. така ще докажеш на съпругата твърдението ти, че останалите стебла няма да се счупят от натрупания сняг.
              2. На пролет /АКО излязат новите листа/ - ще й докажеш и твърдението, че всяка есен листата окапват - естествена защита на растенията..

/сега, обаче - съществува и друга възможност, а именно - да не излязат нови листа..., ако е така - ВСЯКА жена знае, че точно тия растения - при пътуване - добрата домакиня носи в дамската си чанта..., а ако не е направила това, то тя трудно може да бъде определена, именно като ПРЕДВИДЛИВА и ГРИЖЛИВА домакиня..., да оставим настрани не толкова впечатляващото - нас, мъжете - качество - жените да разбират от механика и съпротивление на материалите.../

Ако няма нови листа напролет, оправдай се с един там - от един форум, който ти е разказал всичко по-горе..., но й кажи, че късно си разбрал, какви точно растения е имал предвид, а именно: той си БИЛ засадил в някаква саксия риган /по планините се намира по припеците и има плитка, но достатъчно разклонена коренова система/, който си цъфти и дава много филизи и листна маса - всяко лято в саксия, а в късната есен остават само стърчащи клечки, които снегът затрупва и цяла зима ги брулят ветровете, а напролет избива новата зеленина... Такава подправка и практична и от друга гледна точка: може за се използва за овкусяване на различни гозТби..., ама те тВа всяка жена си го знае - да не се правим на много отворени...

Абе, какво знаят жените изобщо за растенията? От механика пък - нямам идея... Абе - модерно е най-после и ние да викнем: оставка! /за непознаващите растенията..., тнН - пак мина метър, защото биолозите ехейййй - са недостижими в тия ареали.../

Това за сега..., отваря се много работа... Успехи!
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                В момента Ви "стопира" процесите.
                Въпросът по скоро е - дали след като България бе съюзник на Германия в последните две световни войни и стигна до две национални катастрофи,следва да очаква нещо по различно от членството си в ЕС?!
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Дължа извинение и сбито обяснение.
                  Преди години бяхме стигнали до три аптеки.Десните са на власт-бизнесът е свободен.Управител-магистър,но собствеността е на предприемача/съпругата е пом.фарацевт/.При червените ментета-лобистка простотия.Все едно само инженер-химик да притежава хим.завод и лекар-болница.Смях.Работиш и трепериш дали получилият лиценза няма да те изпързаля.До 8 човека получаваха пари за труда си.Беше ни писнало от промени в закона,проверки и пререгистрации.
                  Както и да е-за едната ни изпързаляха,другата-продадохме бизнеса,третата затворихме.
                  Бяхме продали апартамент и купили друг с предв.договор в нова,почти завършена сграда.Оставаше малка сума за изплащане и хоп-съдебна възбрана,съдия-изпълнител и продажба.Хитрецът дължал пари,но предложи да продължим изплащането,щял да се оправи.Казах му,че е луд.Влязохме в съд,две дела,около 10 бона такси,хонорари,експертизи,простотии.Изпразнихме джобовете,жената-бременна.Приятели помогнаха с работа и пари.Лорда беше писал,че си играл с една "капандура" на един имот.За няколко години-над хиляда монтирани плюс няколкостотин линейни метра парапет.Ходене по покриви и терасиИмаше в хладилника.В съда-смях.Обратно свирене по едното дело,антидатиране при възбраните,ужас.Бесен,се опитах да го стресна.Отговори ми,че не върти негови пари
                  и ще дойдат хора,които ще оставят дечко без баща.После разбрах кои са,имат си парламентарно представителство.Пет години бяс.Излязохме от кашата,но други изгоряха.За да не сме "капо",през това време изпратихме двама близки.Единият-
                  заради "добър" бизнес на "добри" хора,пак добре представени в политиката.Мизерии,
                  много нерви и тъга.Та,със случващото се сега в "държавата" изплуват сенки от миналото.Вероятно балансите изпадат и джиткам накриво.Но пак ги слагам.
                  Въпреки несполуките,за миналата година успяхме да отделим около 1К за добро.Към
                  една фондация и други дребни.Щот има такива,които пък хич нямат.
                  Съжалявам,ако съм нагрубил някой.
                  Желая здраве и сполука на всички никове

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    маранди фърлил топа, тъй де, ударил камбаната, или гушнал букета... как беше...
                    не е хленчил цели 2 дена...
                    В момента Ви "стопира" процесите.

Коментар

• маранди фърлил топа, тъй де, ударил камбаната, или гушнал букета... как беше...
                      не е хленчил цели 2 дена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Гледам за Толбухин си хортувате. Днес с кеф се обадих на жената, да и кажа, че съм възможно най-далеч.... в Мелник
                        Хихих, ама у 8 вечерта бях строен на автогарата за тържествено посрещане. Сега аз си пиша, а тя дудне за некви прахосмукачки, неизгладени дрехи, цветя и т.н.
                        това с цветята съм го чувал от къде да знам,че лятото се поливали по често,като се прибра жената,листата им ги нямаше
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Ти нали византийче беше бре ....де се слагаш при кратуните
                          Ако оцелеете като шофьори в щата Тексас (Тх ....) .....значи ставате за автомобилист ....иначе е съмнително
                          бях,временно не успях да свикна на византийските ви номера.сламар съм си де
                          за Техеран или добро или винкел.избери си

Коментар

Ти нали византийче беше бре ....де се слагаш при кратуните
                            Ако оцелеете като шофьори в щата Тексас (Тх ....) .....значи ставате за автомобилист ....иначе е съмнително
                            В "Тексас" е едно от малкото места в страната, където аз лично видях, как шофьорите си седят в начертаните ленти на светофара, дори и останалите да са абсолютно празни! Такова нещо в София е абсолютно, тотало и крайно невъзможно Надявам се да "оцелявам" тука, както в Тексас. Нищо друго не ми направи впечатление и не знам какво се дължат подобните ти наблюдения. Аз съм свикнал с далеч по-голяма анархия. Когато се пътува от изток на запад у нас, агресивността в шофирането чуствително се покачва.

Коментар

• Добрутро! Слънце пече, птичките цвърчят, лятото си заминава да го еВа. До сега съм се ровил в Букинга да ходя на нейде, ама да взема да си сядам на задника, че гладна зима ни чака

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                По любимата ти тема. На връщане от Юга слушах Хоризонт. По случай еврейската нова година бяха поканили малко Ешкенази. Много готини хора и хубаво предаване стана
                                Казаха, че ще правят концерт на открито на 13-ти пред Народния театър
                                Ти са нещо ме подкокоройсваш, май би?

Нема лошо, евреите са добри изпълнители.

Е, освен на Бах, освен на българска народна, освен на която и да е народна.

А, да, няма и певци-евреи. Да си забелязал?

Но както и да е, слушам батко Бах сега.
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X