IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=Bl-OEMjvp_0

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Няма да ти отговарям щото не желая да съсипвам темата.Няколко тъпанари я съсипахте
      Гледам че в другата си ми отговорил без да пестиш изразни средства.
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс
        Манков голям си!
        Няма да ти отговарям щото не желая да съсипвам темата.Няколко тъпанари я съсипахте

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс
          Манков голям си!
          Като си прав, прав си !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Аз пък днес как щях да се пребия... Пиеме с едни приятели в една кръчма.. Ама много бяхме изпили и виждам един приятел минава отвън и скочих на бегом да го викна че трябваше да му дам едни неща и нося една найлонова торбичка в ръцете и както минавам през първата врата като се закачи торбичката за бравата и аз пиян като говедо като се сурнах по две декоративни стълбички.. Как не се утрепах не знам... Ха наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Те в Манхатън по-малко се обясняват кой на коя пресечка живее, дет' хапартаментите почват от над 1 милка за гарсониера.

П.П. В Софето всичко тряя се обясни до пресечка на пресечката.

Вид синя кръв се води т'ва ... ( столичная ) - щот' Тати го довел комунизма през 60-70-те

Па синкофците и щерките после си ги мерят кой кое "коляно" с'фиянец е - хъ-хъ-хъ ...
              Ти па ме утепа! На мен мечтата ми е да избягам от Софето, въпреки, че съм роден тук, а и баща ми е роден тук, дядо ми е построил къща в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Русо,
                Що пак се пенлявиш?

Виж че те дърпам за къдричката!
                Тц,
                дърпаш лъв за опашката .....

Коментар

Серго аз лично не разбирам този безумен страх от циганите,На бял софиянец като му кажеш циганин и почва да трепери от страх и изпада в нокаут,Не са толкова ст............................

Да ме прощаваш,
                  Ма се още имам прения с перцонала. Не е свършил работния ден.
                  Не, че е нещо, но старите каки режат пътя къмто новите ... каки.
                  Дежа вю.

Пък не съм спал 36h.
                  И съм таралянкан.

Ще продължа сабахлем.

Коментар

Па после плюваш Мечето, гат извърти пойнта!
                    Пойнта имате навика да го извъртате ти и оня предател дето се джендемоса.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Серго аз лично не разбирам този безумен страх от циганите,На бял софиянец като му кажеш циганин и почва да трепери от страх и изпада в нокаут,Не са толкова страшни.Без да съм и защитник ама не крадат само те.Ниее сме по големи крадци те са на най долното стъпало.Няма държава.Като почнат да режар ръце ще се оправят нещата.одеве гледам един мангал дето разправя че като нямал работа децата му щели да гладуват а той да краде.И нагъл...Та по някога ми се иска да работя цар....Ей заради такива маймуни.Тоя ще го намерят вързан на центъра с бутилка от еднолитров швепс в задника ей така за назидание... па нека краде,Циганина затвор и глоба не го плашат само бой с мотика или вила и го почваш...Няма друг начин

Коментар

• В сегашния ми хабитат, преди пет години за месец - четири пъти ме обраха
                        А къщата има само двама собственика и индивидуален вход.
                        Ма беше страшно! Даже изнесли сичките машини от работилницата. Увити с полуушити костюми, та да не скрибуцат.
                        Е, после как да ги намеря същите платове, дето клиентите са си ги донесли я от Лондон, я от Париж, я от Милано?
                        Мъка-а, мъка-а-а!
                        И кал по гърба.
                        Сигур и повече е щяло да станат като бройка, ма ги гепнах.
                        Единия пък да земе да полети от третия етаж! И то съвсем самосиндикално си беше това негово намерение.
                        После едни линейки, едни следствени групи........
                        Още имам в трето четири чувала дрешляци като доказателствен матрял.
                        Пък аз ходя на дела като свидетел, пък обвиняемите не ебават да довтасат.......

И така.
                        Last edited by sergo; 04.02.2014, 15:53.

Коментар

Двайсет години държах партерния и част от горния етаж на двуетажната къща срещу главния вход на Руското посолство.
                          - Имах три входа и никога не ги заключих. Не сложих и решетки на прозорците. Дори в епохата на "доброволното застраховане".
                          - В квартала не видях нито веднъж мангал.
                          - През цялото това време не присъствах или участвах в някакъв съседски скандал.
                          - Всеки петък вечер, в продължение на две години и половина, събирах стотина дизайнери, беки врътнем браншова организация
                          /Пък то впоследствие се изроди във "Форум на българската мода"/
                          - Още поне веднъж седмично, като затворим некой пиано бар и на тайфата още им се свиреше и пееше - къде-къде, в ателието на Серго. Що? "Щото имаш пиано-о-о!".
                          И не концумирах ни едно оплакване за дигане на гюрунтия.

Сега, сметам може да навържеш нещата?
                          Аз ги връзвам.Изгрева е хубаво място няма спор.А и навремето там пиле не моеше да префръкне.Мангалите вече са навсякъде.Аз съм ги ги виждал в Дианабад по Пимен Зографски.Ти може би деликатно ми казваш че района за който говоря не е готин.Приемам това мнение въпреки чара който си има според мен

Коментар

• Русо,
                            Що пак се пенлявиш?

Виж че те дърпам за къдричката!

Коментар

Нещо не мога да те разбера.На мен пък тоя район от НОИ до към пазар Димитър Петков и Константин Величков ми харесва.Че и до кино Арена.Та значи ти си до Син Сити някъде...Та каиш мангалите се поразредили и женскио пазар щял да става европейски.Като го открият ще дойда да го видя ей така специално.

Двайсет години държах партерния и част от горния етаж на двуетажната къща срещу главния вход на Руското посолство.
                              - Имах три входа и никога не ги заключих. Не сложих и решетки на прозорците. Дори в епохата на "доброволното застраховане".
                              - В квартала не видях нито веднъж мангал.
                              - През цялото това време не присъствах или участвах в някакъв съседски скандал.
                              - Всеки петък вечер, в продължение на две години и половина, събирах стотина дизайнери, беки врътнем браншова организация
                              /Пък то впоследствие се изроди във "Форум на българската мода"/
                              - Още поне веднъж седмично, като затворим некой пиано бар и на тайфата още им се свиреше и пееше - къде-къде, в ателието на Серго. Що? "Щото имаш пиано-о-о!".
                              И не концумирах ни едно оплакване за дигане на гюрунтия.

Сега, сметам може да навържеш нещата?
                              Last edited by sergo; 04.02.2014, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Те в Манхатън по-малко се обясняват кой на коя пресечка живее, дет' хапартаментите почват от над 1 милка за гарсониера.

П.П. В Софето всичко тряя се обясни до пресечка на пресечката.

Вид синя кръв се води т'ва ... ( столичная ) - щот' Тати го довел комунизма през 60-70-те

Па синкофците и щерките после си ги мерят кой кое "коляно" с'фиянец е - хъ-хъ-хъ ...
                                Че аз нямам претенции да съм софиянец.Просто исках да прочета мнение от човек за когото предположих че живее на близо.То се оказа че работи там ама Серги е печен и ще разкаже за какво става дума.

Коментар

Working...
                                X