IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Нещо не мога да те разбера.На мен пък тоя район от НОИ до към пазар Димитър Петков и Константин Величков ми харесва.Че и до кино Арена.Та значи ти си до Син Сити някъде...Та каиш мангалите се поразредили и женскио пазар щял да става европейски.Като го открият ще дойда да го видя ей така специално.
    Те в Манхатън по-малко се обясняват кой на коя пресечка живее, дет' хапартаментите почват от над 1 милка за гарсониера.

П.П. В Софето всичко тряя се обясни до пресечка на пресечката.

Вид синя кръв се води т'ва ... ( столичная ) - щот' Тати го довел комунизма през 60-70-те

Па синкофците и щерките после си ги мерят кой кое "коляно" с'фиянец е - хъ-хъ-хъ ...
    Last edited by marandi; 04.02.2014, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Глей го па тоа!
      Многу смешно!

Па после плюваш Мечето, гат извърти пойнта!
      Срама нямаш!

Ма, тва щот и ти не четеш!

Бачкам си бе!
      Като както пъстърва в края на размножителния период.
      Даже виждам изпод водата/опс, да се чете - водката/, как гризлито протега лапи, белким рипна срещу течението.
      И не, не съм спал.
      И не не съм ял. Освен шепа кайма с комид и чер пипер.
      И не! Не съм е.....!

......................
      Бе ти да ме не почваш на карамбол?
      Не ли.
      И ко общо Мичокъ или Анбетова с цялата стори?

Шъ фрайш коалиции ли срещу ...?

И ко шъ спечелиш?

П.П. Немаш партийна субсидия да ги мъкнеш с автобусите - па се напъваш ...

Казах кат' ти се спи - спи да го е... - кат' си яде - яж ... кат' си денси - денси ( пардон работЪ ).

Ко ми намесваш разни други никове, че не разбрах? Пука ли му на някой жив ли си? На тях по още по-малко.

БГ-стан сте яко за психодиспансер вече да'е ...

Коментар

Не-е-е,
        Живея до арката на Александровска, ма пъпинята ми е връзана у дюкяня. Пък той е на Ботев и Т.Александров.
        И повечето компове са ми тук, и чуко, клещите, рендето....... имам цела работилница.

И не!
        Не става за живуркане. То това е и другата причина, често да пладнувам тъдява. Нещо като СОТ се барам.

Но-о-о, ще стане!
        Ей го на, правят ремонта на чаршията. До три месеца ще придобие европейски вид.
        Къмто брюкселски зелник да наподобява. Даже изложбена зала са курдисали.
        Пък не вервам "цветните" толкоз екстремно да се адаптират, към новото ърбън пространство.
        Вместо сегашното - "цигари, цигари, тютюн, цигари", да чуваш от сека кьошка - "картини, пастели, дърворезби, скулптури".
        Като само за последните имам съмнения, ако се окажат от цветни метали.

Пък и нов тремуей са ни пуснале-е-е.
        Даже цели два.
        И са още цели
        Сигур, затуй ората варкат да ги снимат, докат са йощ компле.
        И ни друсат, ни скрибуцат. Което не ми е съвсем добре, щото ще ме охарчат за будилник.
        Пък преди,заран като раздрусат гредореда и моя милост рипаше кат стражички професор по сеизмология през 86-та.
        Нещо не мога да те разбера.На мен пък тоя район от НОИ до към пазар Димитър Петков и Константин Величков ми харесва.Че и до кино Арена.Та значи ти си до Син Сити някъде...Та каиш мангалите се поразредили и женскио пазар щял да става европейски.Като го открият ще дойда да го видя ей така специално.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ем, ти казах ...

'апне ли човек и му се доспива.

П.П. Пълна набутка е т'ва йедене да'е ..

Глей го па тоа!
          Многу смешно!

Па после плюваш Мечето, гат извърти пойнта!
          Срама нямаш!

Ма, тва щот и ти не четеш!

Бачкам си бе!
          Като както пъстърва в края на размножителния период.
          Даже виждам изпод водата/опс, да се чете - водката/, как гризлито протега лапи, белким рипна срещу течението.
          И не, не съм спал.
          И не не съм ял. Освен шепа кайма с комид и чер пипер.
          И не! Не съм е.....!

......................
          Бе ти да ме не почваш на карамбол?
          Не ли.

Коментар

Серги ти в района на женскио пазар ли живееш?Любопитно ми е става ли района за живеене и мотат ли се още разни арабели негра маймуни и мангали?Мое ли се оди по тъмница спокойно?

Не-е-е,
            Живея до арката на Александровска, ма пъпинята ми е връзана у дюкяня. Пък той е на Ботев и Т.Александров.
            И повечето компове са ми тук, и чуко, клещите, рендето....... имам цела работилница.

И не!
            Не става за живуркане. То това е и другата причина, често да пладнувам тъдява. Нещо като СОТ се барам.

Но-о-о, ще стане!
            Ей го на, правят ремонта на чаршията. До три месеца ще придобие европейски вид.
            Къмто брюкселски зелник да наподобява. Даже изложбена зала са курдисали.
            Пък не вервам "цветните" толкоз екстремно да се адаптират, към новото ърбън пространство.
            Вместо сегашното - "цигари, цигари, тютюн, цигари", да чуваш от сека кьошка - "картини, пастели, дърворезби, скулптури".
            Като само за последните имам съмнения, ако се окажат от цветни метали.

Пък и нов тремуей са ни пуснале-е-е.
            Даже цели два.
            И са още цели
            Сигур, затуй ората варкат да ги снимат, докат са йощ компле.
            И ни друсат, ни скрибуцат. Което не ми е съвсем добре, щото ще ме охарчат за будилник.
            Пък преди,заран като раздрусат гредореда и моя милост рипаше кат стражички професор по сеизмология през 86-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              За всеки може да бъде казано нещо подобно вкл. и за теб.)))
              Е за мен не може щото не употребявам наркотици и не гледам холивудски бичкии предназначени за тъпаци с две гънки у мозъка.Учудва ме как хора с претенции за интелигентност може да се впечатляват от разни американски наркомани.Че с какво тоя е нещо повече от кварталните дето си бият дозите по паркове и входове.Може би щото мое си купи по скъпи наркотици ли?Като почнете да се вайкате за разни американски кухи лейки направо ми призлява.Е аз па тоя за пръв път го чувам сега.В Америка е пълно с такива и не ме интересуват,Който иска зоб да си зоби само да ми го навират като някакъв елит.Боклука си е боклук колкото и медиите да се опитват

Коментар

Аре-е-е-е,
                Ойде коньо у реката!

И мойта милост се потапя.............................
                Ем, ти казах ...

'апне ли човек и му се доспива.

П.П. Пълна набутка е т'ва йедене да'е ..

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

И днес нема востания да'е ...

П.П. Мичок - 'шти свърши отфускатъ, бря.

Фикам на стадионъ ко шъ им пускаме:

О бим, бам буки - бам буки - еднъ червена шапчицъ ...

Или - Бум, шака-лака, шака-лака - бум шака-лака, шака-лака ...

Тоя твоя Максим как пее, бря?

Коментар

Серги ти в района на женскио пазар ли живееш?Любопитно ми е става ли района за живеене и мотат ли се още разни арабели негра маймуни и мангали?Мое ли се оди по тъмница спокойно?
                    Мое, ако имаш пищове у пояса.

Коментар

Ко се коркаш?

Пък и рецептата излезе сложна и затуй ще я разказвам на части - в първо число, ебемси време.

Та,
                      Щото имаше фирмено прение за бюджета идния месец и аз се налюсках .........с бърбън.
                      Най са ми омразни теми за пари.

Та решавам и аз като женките да помисля за себе си.
                      Те сирмашките, гат им се спиче лайното варкат стипълчейз - къмто Мола.
                      Било помагало!
                      Та реших и аз да пробам. Тъй де, малце шопинг.

И къде-къде, ей го Женския пазар. Щот ми е на близо.........

Опс!
                      Требе да сложа едно доуточнение!
                      - Мразим да тръпим перцонал, дето всегда се праи, щото парите не са фърст, щом почнем да ги сметаме,
                      а немат пет лева в джобо.

Та шавам през чаршията и си мисля за себе си. Което, от където и да го погледнеш, звучи непривично.
                      Ма, щом съм го почнал.
                      Та се сетих, че мое временно да мина от течно на твърдо.
                      Гориво.

Ко, ко?
                      Телешко варено.

......................

Коментар

Е умрял някой си наркоман дето играл в холивудски бичкии голема работа.Един боклук по малко.
                        За всеки може да бъде казано нещо подобно вкл. и за теб.)))

Коментар

• Не се шашкай.))) Ще се кротне.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Почина един от любимите ми актьори- Филип Сиймур Хофман. Не беше от типа мачо- сексапилен и въздействащ визуално на сетивата, но героите, пресъздадени от него- неудачници, парвенюта, интелектуалци, богаташки лекета, тихи хора, докосваха по странен начин и нямаше как, екранното му присъствие, колкото и кратко да е било, да отмине незабелязано.

R.I.P. Philip Seymour Hoffman

Happiness (1998)

Charlie Wilson's War

Capote
                            Е умрял някой си наркоман дето играл в холивудски бичкии голема работа.Един боклук по малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Добро утро tnm

Тук само Игнасио Бланко може да помогне.

Ако е вредно да ги женим малки, тогава е полезно да ги женим малки.
                              Коментарът ти ми подейства като хапче валериан. Много успокояващ
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Тайфата, забравих да ви споделя, че забелязах плашеща зависимост между нивото на тестостерона у подрастващите спрямо оценките в бележника им. Една такава, обратнопропорционална ми се видя преди няколко дни.
                                Хубав зимен ден ви пожелавам!
                                Добро утро tnm

Тук само Игнасио Бланко може да помогне.

Ако е вредно да ги женим малки, тогава е полезно да ги женим малки.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X