IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Това, вероятно, трябва да значи, че другите не сме.
    Абе, то вие, дето не сте, не сте страшни. Но има и истински комунисти измежду назе, което е РЕЗИЛ !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ама е истински антикомунист !!!
      Това, вероятно, трябва да значи, че другите не сме.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Манков, и ти изглеждаш, отстрани, като лаещо куче. Вярно, по- едричко, с опит от улични битки- и в глутница, и като единак, но все пак....Бау- бау.
        Ама е истински антикомунист !!!
        tnm

Коментар

• Странен начин на комуникация използват Манков и модитата
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Манков, и ти изглеждаш, отстрани, като лаещо куче. Вярно, по- едричко, с опит от улични битки- и в глутница, и като единак, но все пак....Бау- бау.

п.п.Пак са те изтрили.

Коментар

• Мерси! Почваме се, честно предупреждаваме

https://www.youtube.com/watch?v=fC5Yf9rmKto
              Last edited by vmankov; 05.02.2014, 19:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Говори си, не ми пречиш

Бе и на мен не ми пречи .... стига га доде време за викове и охкания да са по -тихички,че комшиите имат претенции
                Секна ги всичките у форума,цял ден не смеят да се обадят,наКи ръзбийш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Бе то ще дойде петък .... Чужденеция чака .... тогава срядата ще ти се вижда разкошна
                  Говори си, не ми пречиш
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Днес май денят ще го пиша "снежен". В Балкана е бяла красота, а както знаете, в сряда не ми е работно...
                    ...

Успешен ден ви пожелавам!
                    Бе то ще дойде петък .... Чужденеция чака .... тогава срядата ще ти се вижда разкошна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Добро утро tnm

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
                      За теб - тортата, за мен - кафето
                      Мечо

Коментар

• Добро утро tnm

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
                        tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Днес май денят ще го пиша "снежен". В Балкана е бяла красота, а както знаете, в сряда не ми е работно...

Успешен ден ви пожелавам!
                          Last edited by tnm; 05.02.2014, 07:30.
                          Мечо

Коментар

• Смешното е, че се оказва, че никой не ги е избрал Плужеците и Идиотите - па, те пак ви командят.

Та, т'ва им е спора в момента - никой не е гласувал за тях - па те си менкат правителства.

хъ-хъ-хъ ....

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Нещо огладнях, решил съм да си изпека питка Няма ли да кулинарствате пенсии как сте
                              Аа .. бебетата се дърпат по плитките помежду си кой е избрал тоя "Ентеуигент" за Председател на Парламенто от с. Кула.

Хамериканската мИчтъ в действие - малоумник от село дет' не може да върже 2 правилни изречения на кръст на Български език - го направили юрист, че и шефче на Парламенто.

Същата беше и Цецка Кита и оная фиданка от Монтана ( Фидоската ) дет' беше решила да става 550 кила за 2 години.

Нека си гукат - кой им ги избира тия олигофрени. Тоя Миков, ако може и да се подписва - ще се учудя - кат' Боко Тиквата, дет' веднъж се опита да чертае в едно предаване и се хванах за главата, щот' даже не знаеше как се държи химикал, па тръгнал да русува - хъ-хъ-хъ ....

Бай бай, БГ
                              Attached Files

Коментар

• Нещо огладнях, решил съм да си изпека питка Няма ли да кулинарствате пенсии как сте

Коментар

Working...
                                X