Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАма е истински антикомунист !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМанков, и ти изглеждаш, отстрани, като лаещо куче. Вярно, по- едричко, с опит от улични битки- и в глутница, и като единак, но все пак....Бау- бау.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГовори си, не ми пречиш
Бе и на мен не ми пречи .... стига га доде време за викове и охкания да са по -тихички,че комшиите имат претенции
Секна ги всичките у форума,цял ден не смеят да се обадят,наКи ръзбийш лиСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеБе то ще дойде петък.... Чужденеция чака
.... тогава срядата ще ти се вижда разкошна
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Днес май денят ще го пиша "снежен". В Балкана е бяла красота, а както знаете, в сряда не ми е работно...
...
Успешен ден ви пожелавам!.... Чужденеция чака
.... тогава срядата ще ти се вижда разкошна
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Днес май денят ще го пиша "снежен". В Балкана е бяла красота, а както знаете, в сряда не ми е работно...
Успешен ден ви пожелавам!Last edited by tnm; 05.02.2014, 07:30.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНещо огладнях, решил съм да си изпека питкаНяма ли да кулинарствате
пенсии как сте
Хамериканската мИчтъ в действие - малоумник от село дет' не може да върже 2 правилни изречения на кръст на Български език - го направили юрист, че и шефче на Парламенто.
Същата беше и Цецка Кита и оная фиданка от Монтана ( Фидоската ) дет' беше решила да става 550 кила за 2 години.
Нека си гукат - кой им ги избира тия олигофрени. Тоя Миков, ако може и да се подписва - ще се учудя - кат' Боко Тиквата, дет' веднъж се опита да чертае в едно предаване и се хванах за главата, щот' даже не знаеше как се държи химикал, па тръгнал да русува - хъ-хъ-хъ ....
Бай бай, БГ
Коментар
Коментар