IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това човешко отношение не само се губи, но и по-зле ще става, ако продължаваме да вършим работата си с отвращение.
    Плача и ..., плача и .............
    За да онагледя с пример, имаш ходило 45 номер, а носиш обувки 43, за да изглеждаш по-красиво, и всеки ден се измъчваш ходейки с тях, но търпиш. Плачеш и ходиш. Е, кажете ми сега на мен, как ще бъдем щастливи, когато всекидневно се опитваме да се вмъкнем в една чужда кожа, която не ни е по мярка?
    Не само, че ние сме ще сме нещастни, а и това нещастие ще се предава до всички, с които имаме достъп около нас.

От 3 дни се каня да ви по-здравя с тези сладурковци, които свирят както е видно с удоволствие. Обаче въпросът е, дали са щастливи, след като падне завесата? Дано!
    http://www.guardachevideo.it/video/8...i-cattureranno
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ти и аз ще напишем жалба и ще я придвижим по съответния ред. Но възрастните хора, които търпеливо си чакаха реда, едва ли това им е до главата.
      Загуби се някъде по трасето човешкото отношение ...
      Съгласен !
      НОО, системата трябва да се научи да работи и без отношение...
      Ако ще с отвращение, но трябва да си вършат работата....
      Аз си я върша .....

Коментар

• И всичко описано по долу е следствие на това,че отворих очите на системата,как да се манипулират роби,като в случая аз самият съм от робите
        Баси системата,докъде я докарахме,да я напътстваме как да ни експлоатира
        Ето за това нема оправия .... щот фактически нема и система.
        А пробвайте се без система

За това намирам нещо и у Маранди,и у Мечобиков .... в същото време намирам и невъзможни,неприложими,техни утопии,за което съм против и двамата.Нейде им се къса връзката с реалността

А стига толкоз,че прекалено запалих и се изнервих

Лек ден
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Хъх,точно така предреших и промених съдбата на един индивид(на такива им викам заплатаджии) днес .... е,не се чувствам по-добре .... дори напротив - по-зле .За последните 2 месеца вече стават трима,на чийто съдба оказвам влияние,а дори нямам ръководна длъжност.
          Сигурно помните,когато казвах за повлияването върху съдбата на другите (по скоро беше у "Кръчмата" след лек запой) ... е точно това имах предвид.Гадно ми е че се чувствам като доносник и предател,но в противен случай трябваше да ги нося на гърба си тези тримата ... така че гадно-негадно мисля,че е честно.За съжаление се очертава да има и още един,четвърти.И това,че знам всичко това в аванс ме изнервя
          Понякога ми се ще да съм си тъпо парче и да не вдявам за какво става въпрос .... сякаш по-лесно щеше да ми е.
          Искрено се надявам повече никога да не ми се налага да имам взимане даване с такива индивиди(заплатаджии),за да не се оказвам в подобно положение със смесени чувства,като леко преобладаващи са отрицателните

Кофти живот,мъ ако беше убав на мен ли щеше да се падне
          Last edited by katilarium; 06.02.2014, 10:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !
            Има лек за всичко....
            Тези гневни граждани пишат едно гневно писмо до кмета с напомнянето , че са му избиратели и че той носи отговорност за мърлявите си служители....
            Преди 6-7 г така си замина една главна архитектка...Само че тогава писах до мин. на държавната администрация...Сега има система за проследяване на писмата и жалбите - до 1м трябва да имаш отговор....
            ПИСАНЕ И ЖАЛБИ СРЕЩУ МЪРЛЯВОСТА МУ Е МАМАТА....
            Ти и аз ще напишем жалба и ще я придвижим по съответния ред. Но възрастните хора, които търпеливо си чакаха реда, едва ли това им е до главата.
            Загуби се някъде по трасето човешкото отношение ...
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Добро утро !
              Има лек за всичко....
              Тези гневни граждани пишат едно гневно писмо до кмета с напомнянето , че са му избиратели и че той носи отговорност за мърлявите си служители....
              Преди 6-7 г така си замина една главна архитектка...Само че тогава писах до мин. на държавната администрация...Сега има система за проследяване на писмата и жалбите - до 1м трябва да имаш отговор....
              ПИСАНЕ И ЖАЛБИ СРЕЩУ МЪРЛЯВОСТА МУ Е МАМАТА....

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Както не веднъж съм споделяла, сряда е отвратителен ден. И не знам защо, повечето общински и държавни администрации са решили да изберат точно този ден за приемен...!?
                Та, отивам вчера в общината и си записвам час за среща с главния архитект - ще коментираме нещо служебно, във взаимен интерес на службите, които представляваме. Заедно с мен се записват и доста други хора, всеки с проблемите си...
                Започва приемният ден, от представителят на общината - ни вест, ни кост. Минава повече от час, а никой не се появява да рече, ще я има ли тази среща или напротив!?
                Стоя, гледам чакащите, изнервени хора и си мисля за безхаберието на разни индивиди, добрали се до власт и служебно положение.
                За мен не е проблем - едно обаждане по телефона и ще си реша проблема, но редовите граждани, те как да се справят с подобно отношение ...
                В шантава територия живеем, тайфата.

Хубав ден ви пожелавам!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  то винаги се намират
                  Ми наздраве,

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Пияндури има ли
                    то винаги се намират

Коментар

• Респект,Манков,

Не требе да унищожаваме.Тук пишем/а/е/.

А и съм ти фен,щот си сам у виелицата.

Душа имам с вас.

Коментар

• Пияндури има ли

Коментар

• Хубава вечер на всички.

Gentle Morpheus, son of night

Susheela Raman - The Same Song

Duman - Eyvallah

Коментар

• Публичното обявяване на дуел може да е някакъв криворазбран феърплей, но не и здрав разум.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Странно ти е, понеже не виждаш махнатите постове.

Прочее, колеги, запишете си на вашия хард-диск всичко, което ви е било интересно в този форум, понеже ще го нарежем на зелева салата скоро.

Даваме ви две денонощия.
                              Чета аз,чета

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Странен начин на комуникация използват Манков и модитата
                                Странно ти е, понеже не виждаш махнатите постове.

Прочее, колеги, запишете си на вашия хард-диск всичко, което ви е било интересно в този форум, понеже ще го нарежем на зелева салата скоро.

Даваме ви две денонощия.

Коментар

Working...
                                X