IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лордов,

ха наздраве!

Ся мое мръдна до магазино до в къщи, че не съм излизал 3 дни да се плющя по гърба - пак некъв бацил ми лепнаха, че 3-4 дена само меря от кревата да кенефа да се издайфам и обратно.

Щом чак Ламята се ошашка и взе да ми купува цигари и бира - смятай - хихи

Па, аз къпя на трески само - щот' съм с юрган и пижама и грейка - ма кат' ме втресе от студ и се ръгам - после па хуква те избива на пот и газ до банята и кенефа да се охладя веднага и така по цял ден.

Гоуем съм маратонец тия дни - хаха

П.П. Ся шъ си бодна едни цигарки и има един ракиджос, дет' учудващо е добър и евртин - Ямболска гроздова на 40% - та ся докат' не са я подкарали с ментаците и нея къпя на нея, че домашна вече нема.

Ламята 2-ра година не иска да прави, па той е майстор, ама няма му вадя душата па ся.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      ....Па и нема напъващи се да има Родина...
      Има - ама тях нема да видиш по телевизията,нито по форумите - да се праят на месии:

С чего начинается Родина?
      С картинки в твоем букваре,
      С хороших и верных товарищей,
      Живущих в соседнем дворе.

А может, она начинается
      С той песни, что пела нам мать.
      С того, что в любых испытаниях
      У нас никому не отнять.

С заветной скамьи у ворот.
      С той самой березки, что во поле,
      Под ветром склоняясь, растет.

А может, она начинается
      С весенней запевки скворца
      И с этой дороги проселочной,
      Которой не видно конца.

С окошек, горящих вдали,
      Со старой отцовской буденовки,
      Что где-то в шкафу мы нашли.

А может, она начинается
      Со стука вагонных колес
      И с клятвы, которую в юности
      Ты ей в своем сердце принес.
      http://www.youtube.com/watch?v=DRpa2PyJ9Hw

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Мамка му,казват,че да си виртуален е липса на реалност.Най-добрите ми са в чужбина.Компенсацията е мимолетна.Па и нема напъващи се да има Родина..
        Исках да кажа,че ми е тъжно,да го ева..

Коментар

• В темата на Откровенията, да ви пожелая приятна вечер и лека нощ с едно уникално парче, един невероятен извор на емоции и сила, нещо написано преди 30 години, но което както и цялото творчество на групата, ще остане да живее вечно, една от техните песни в личната ми топ 3 на най-големите, на великаните, на символите и на една от емблемите на хеви метъла:

http://www.youtube.com/watch?v=hjoxJsgbWbM

П.П. И по-специално за Лорда и Наивника, инспирирали този ми последен за тази вечер пост! Бъдете здрави, пичове!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Мерси!

За съжаление тоя бъг го има не само тук,а и по други форуми .Проблемът изобщо не е в бленка между препинателните знаци,думите или отделните абзаци! Просто трябва да не се пише за евреи,илюминати,юдео-масони,билдерберги и пр.добри хора,а да се копи-пействат тъпотии с философска насоченост

В противен случай тъпите тролове от Политиката биха оревали орталъка че ги цензурират,но щом пействат безпроблемно значи софта не им пречи....А той впрочем удобно пропуска изрази като - рубладжия,слуга на Путин,комунист и др.термини вменени като обидни през последните 20 години

Поздрав - Whitesnake - Is This Love - http://www.youtube.com/watch?v=GOJk0HW_hJw

В клипа участва приятелката на Ковърдейл по онова време - мързи ме да гугълна за да се сетя името й .

Баси вие го изкарахте по дОбАр от софтуера на гърчавите банки по борсите ) Дет търсят определени думички да подкарат програмтрейдинга

Коментар

Лорде,спасение си ми,брат.Верно ми е криво,па и се проточи.Къде се загуби?
              Мислех да се приповдигна малко с алкохола, ама нещо ме налягат философски мисли от рода на :
              Понеже ме питаш къде се изгубих, освен, че бях на черноморието, избягвах досег с
              wi fi гледах си само семейството. Изключително съм доволен от Нептун, който не ми остави лош ден. Мисля си "Абе защо има такива като мен, теб и много от нас, които се опитват да бъдат нормални в ненормална държава? Ето създаваш семейство, негова глава си, а като си помислиш колко крехко за поддържане е едно такова равновесие! Колко лесно може да рухне твоят микросвят! Как поради финансови, други икономически или емоционални причини този пъзел - "Щастливо семейство", може да се разпадне до еднокрили, вглъбени наранени и оскърбени остатъци, които срещам ежедневно. Тогава нормалността на тази микросистема обрулена от вятъра обливана от грохота на вълните на изпитанието живот ми се привижда като гранитна скала , че да е толкоз държелива /при мен 11 години/ и пластична , разтеглива, абсорбираща токсини.....

Коментар

Поздрав за всички .....
                Мерси!

За съжаление тоя бъг го има не само тук,а и по други форуми .Проблемът изобщо не е в бленка между препинателните знаци,думите или отделните абзаци! Просто трябва да не се пише за евреи,илюминати,юдео-масони,билдерберги и пр.добри хора,а да се копи-пействат тъпотии с философска насоченост

В противен случай тъпите тролове от Политиката биха оревали орталъка че ги цензурират,но щом пействат безпроблемно значи софта не им пречи....А той впрочем удобно пропуска изрази като - рубладжия,слуга на Путин,комунист и др.термини вменени като обидни през последните 20 години

Поздрав - Whitesnake - Is This Love - http://www.youtube.com/watch?v=GOJk0HW_hJw

В клипа участва приятелката на Ковърдейл по онова време - мързи ме да гугълна за да се сетя името й .
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Лорде,спасение си ми,брат.Верно ми е криво,па и се проточи.Къде се загуби?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Зарко се разсърди на всички заради този бъг. Сега и ти ли?? Всеки който иска да види какво си написал, просто трябва да натисне "цитат"
                    Или пък Рейнджа да оставя по един интервал след всяка запетая в изречението, както е прието в граматиката на същия тоя народ на който в момента е бесен

http://www.youtube.com/watch?v=go4VA23-EIo

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Зарко се разсърди на всички заради този бъг. Сега и ти ли?? Всеки който иска да види какво си написал, просто трябва да натисне "цитат"
                      Мани го. Пиен е. След час ще му наваксам и аз ще бъда още по-патриотар.

Коментар

Не ме пази,пускай написаното,нема нищо за губене,Родина не остана,само мизерници..

Коментар

• Ще намеря кой дечко да отгледа,мамкати ви,народ изчекнахте,проклети да сте...

Коментар

• Не ме пази,пускай написаното,нема нищо за губене,Родина не остана,само мизерници..

Коментар

Ебати вица,ситемата казва-не става..Нова рег.,агейн-четвъртит.Мутриии,кво става
                              ??????
                              Заради това ли питаш?
                              http://www.youtube.com/watch?v=N_zPzJFonS4
                              Стар бъг на инвестора

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Наивник, не си прав че е от Мечовите! Това не е било дзен-манастир (какъвто например е Шаолин), а някакъв друг. Защото едно от основните положения в дзен е ежедневният труд съчетан с медитация
                                И в тоя ред на мисли се сещам и за една българска дзен-поговорка, а именно: "Който не работи, не трябва да яде!"
                                Въобще много истини и полезни неща биха могли да се извлекат от тази, "толкова далечна и чужда ни" според Маранди, източна мъдрост, макар че винаги би могло да има и изключения!

П.П. Ха наздраве!
                                Наздраве Кевчо, РАДВАМ се, че отново виждам стари муцуни, които бяха аут от обекта! Все едно цяла вечност съм бил из югоизтока.
                                Най-после се отдадох на принудително бездействие, след като за две седмици минах 2000км. с кола, днес не слязох от велосипеда. В кв. Лозенец беше някакъв ад следобедта. Във вътрешноквартални улички между Вапцаров и Чернио връх се редяха и изчакваха по 10 коли заради паркиралите от двете страни на улицата други.
                                С велосипедо ги надцаках яко по разстояние/време. А и на трите ми срещи не отказах дежурното виски, щото съм с предимство, дори да си махна главата като Астор, глобата за велосипедисти е 20лв.
                                Сега релакс на водчица и чушкодоматена салатка с плочка сирене. Вечеря ми се нещо просто като миш-маш. Стига с тия кефали, калкани, чернокопи скариди, миди , узо и прочее византийски номера.

Коментар

Working...
                                X