If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Настана време за гроздобер. По този повод смятам да отскоча зад граница и като се прибера да направя проверка, дали бъчвите са пълни вино и дали материала за гроздовата ракия е подготвен според изискваният на БАБХ.
за балчишкото,разкази мога да напиша.сега загрях
ама и недомислиците си ги бива, нали.голям кеф видиш ли жена зад волана,влизаш в райграса и гледаш умно
В общината ... по-голяма група хора .. да бият нова сигнализация и готово.
Настана време за гроздобер. По този повод смятам да отскоча зад граница и като се прибера да направя проверка, дали бъчвите са пълни вино и дали материала за гроздовата ракия е подготвен според изискваният на БАБХ.
за балчишкото,разкази мога да напиша.сега загрях
ама и недомислиците си ги бива, нали.голям кеф видиш ли жена зад волана,влизаш в райграса и гледаш умно
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
то едни знаципък и едно кръгово
да не пишеш за двете недомислици на Бойко и Детелинка.
Така ми разправяха едно време полицаите!!!Ние не слагаме знаците,комисията ги слага!!!
Ами вашият шеф е в комисията!!!
Аааа,ние със шефовете не коментираме!!!
Значи Бат Бойко и знаците не е турил както трябва,серсемин със серсемите!!!
Ами ти да не мислиш, че това на Руски паметник е по-различно. Там по знаци всеки хун може да нахлуе със екстра скорост вътре в кръга и да отнеме предимство на плахо движещите се МПС в кръга. Такова друго кръгово в София няма. Всички са на обратен принцип.
Кръговото на Руски паметник е мечта за всеки шофьор-новобранец. Особено за движещи се от към Пирогов. Първо има пешеходна пътека. След тва преминава влак и след това си с пълно предимство, но не и ако отиваш към Стамболийски, където отново имаш влак, и след тва ти свършва предимството. Веднага като изчакаш всички и се засилиш имаш чудесна пешеходна пътека
П.п. 10 метра след като си станал с предимство има и друга пешеходна
Абе ти ела в Добрич,пък да видиш как в кръгово не си с предимство ....и това законно регулирано със знаци
Мъъъъ ....така е,като никой не ме отразява за молбата ми за атомна бомба
Ами ти да не мислиш, че това на Руски паметник е по-различно. Там по знаци всеки хун може да нахлуе със екстра скорост вътре в кръга и да отнеме предимство на плахо движещите се МПС в кръга. Такова друго кръгово в София няма. Всички са на обратен принцип.
Сега по новия ЗМВРкато разрешат на мицифайките да извършват търговска дейност, ще си купя 3 таксита.
Че в Софето се кара много по-лесно от навсякъде другаде бре Заявявам го най-отговорно. Да не се праскам, но имам по над 200-300 хиряди навъртени във Варна и София
Да бе! Кръговото на руски паметник всеки се пробва да го мине като другиете кръгови дето си ги знае.
УжасТ, ужасТ, ужасТ!!! Влизам за малко у темата да разпусна от добруджанско присъствие и какво заварвам тук!? Добруджанец след добруджанец
Спрете се малко, защото ни разваляте душевния комфорт - моят и на Наивник
П.П. Добър вечер, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Че в Софето се кара много по-лесно от навсякъде другаде бре Заявявам го най-отговорно. Да не се праскам, но имам по над 200-300 хиряди навъртени във Варна и София
Е добре де ,нямам твоите километри,но и у Варна имам 2 години шофьорлък.
Живеех на Чаталджа,а се прибирах от Галата ....и все час пик де'а
Коментар