IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако е досаден и нахален, но не е агресивен, културното "у лево" обикновено не върши работа, трябва да го удариш по егото- обясняваш му колко е зле, като леко пресоляваш нещата, обикновено това са индивиди с прекомерно его и основният им страх е да не станат за смях Ако има потенциал да стане агресивен вече методите за борба с вредителя трябва да са съвсем различни.

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
      Бойни другари Фръци има нужда от помощ...как да "разкараш" обсебващ отблъскващо-неприятен чУЙек без да ти се качи на главата и да ти създава излишни проблеми

Първа хипотеза - директно казваш "у лево" не е желателно, тъй като настойчивостта му граничи с лудост в степен такава, че да стои пред вкъщи, пред работа молейки се за някакъв "шанс"
      Ффф толко е гадно, че да не ви разправям...Слушам идеи всякакви за леко и безаварийно "освобождаване"

Бах маа му....
      Един път на ден, много голяма досада ли е.....

...."отблъскващо-неприятен чУЙек ..." - иии, как добре ме описа....направо чушкопек....

Коментар

Бойни другари Фръци има нужда от помощ...как да "разкараш" обсебващ отблъскващо-неприятен чУЙек без да ти се качи на главата и да ти създава излишни проблеми

Първа хипотеза - директно казваш "у лево" не е желателно, тъй като настойчивостта му граничи с лудост в степен такава, че да стои пред вкъщи, пред работа молейки се за някакъв "шанс"
        Ффф толко е гадно, че да не ви разправям...Слушам идеи всякакви за леко и безаварийно "освобождаване"
        Слушаш , ама приказки не си чела Принцесата , която не иска да стане кралица , поставя невъзможни мисии и изисквания на "принца" ....в един момент той се отказва сам . Е , винаги съществува и рискът да се окаже супер - герой , ама тогава принцесата вече не го пуска и става кралица

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Морген Ва ооооооииииййййй

Днес ден за хигиена от сутринта
          Половината къща е ушетана ....сега кафенце .....после продължавам,нооо .....къде да намеря балък да изтупа филтъра на прахосмукачката,де'а

Ай ....днес на всички по нещо хубаво да се случи ....и да се похвалите после ей ....особенно ако е пикантно
          тоя балък дето тупаше филтрите
          бях аз-е сменяхме прахосмукачките всяка година
          обаче вече му намерих цаката
          воден филтър-
          сега обаче пък много тежка
          извади ми я-върни я на място
          сега търся олекотен вариант
          да не ме занимават
          с тежък физически труд
          http://milom.blog.bg/

Коментар

Рекох, че е време за папане поздрав за всички смелчаги у темата уеуеее скоро остарявам, какво ще правя трябва да помисля за нова прическа нещо, тъй да смъкне 5-6 годинки примерно

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child (Khushnuma) - http://www.youtube.com/watch?v=1gCulUDvALM

п.п. Наивник хУбУ е да знам, че все един има дето ще ме пази и нЕма ме дава на който и да е
            Малиййй, ако смъкнеш 5-6 годинки, закона ще ни преследва за комуникация с тебе....

пп Наивника да те пази...... Вълк при агънца.....

Коментар

Решението - Тнм с част от инвентара от касата
              Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Решението - Тнм с част от инвентара от касата
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Бойни другари Фръци има нужда от помощ...как да "разкараш" обсебващ отблъскващо-неприятен чУЙек без да ти се качи на главата и да ти създава излишни проблеми

Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• ще папаме,и още как -"'Рънътъ пра'и бурбЪтъ"....зелеви сърми Не,не съм ги готвил аз ....чак толкова работен не съм,стига ми чистенето за днес ...от близката кухня са ...и идеални за чаша винце.

Иииии след хранене => дрямкаааааааа .....да сме свежи за обиколката на града привечер

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Ко рече....?

пп Що го четеш тоз закон - ще го променят основно....
                      да си купувала акции на 10. 09....
                      Рекох, че е време за папане поздрав за всички смелчаги у темата уеуеее скоро остарявам, какво ще правя трябва да помисля за нова прическа нещо, тъй да смъкне 5-6 годинки примерно

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child (Khushnuma) - http://www.youtube.com/watch?v=1gCulUDvALM

п.п. Наивник хУбУ е да знам, че все един има дето ще ме пази и нЕма ме дава на който и да е

Коментар

хихих напипах аз още към 5 часа туй що търсех сега само оформям :rolleyes: но имаш право бих хапнала една супичка с домашно нещо за пиене пък кАВето за десерт
                        Ко рече....?

пп Що го четеш тоз закон - ще го променят основно....
                        да си купувала акции на 10. 09....

Коментар

• Добро утро на всички !

Кога ще дойде лятото да си починем....???

Коментар

Абе на Мечката гемията коя година модел е,бре ....мноУ бавно плава,де'а .Ако съм на него,следващият път,ще имам претенции към возилото(морското)
                            Гемия мечта е - 2010г

Коментар

• Абе на Мечката гемията коя година модел е,бре ....мноУ бавно плава,де'а .Ако съм на него,следващият път,ще имам претенции към возилото(морското)

Коментар

бягай до южното черноморие, но май и там ще вали
                                А ,това не беше покана ....просто се похвалих ......беше предложение да си намериш готино местенце за прекарване на времето.Дори и ангажирано време,що пък да не е ангажирано приятно време

Коментар

Working...
                                X