IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    То не е задължително изискванията да са материални Те са по-лесно изпълними .
    В старание да изпълни всичките ми измислени и глупави прищевки се усеща едно обсебващо отношение, което ме задушава и дразни и го показвам /раздразнението си/ НАРОЧНО пак не минава номера
    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      То не е задължително изискванията да са материални Те са по-лесно изпълними .
      В 2.3ч, всичко е нематериално....

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
        Не няма, ако приемем хипотезата ти за вярна, което ме притеснява не искам да бъда зла и да го скапвам искам просто "сещай се снахо" да ме остави намира Планирам да бъда едно мрънкало недоволно от всичко и всички и не знам още какво...давайте предложения. Да може от раз да се реши проблема
        Планът е изпълнен, продължавай напред....3 карата да е пръстена .....

Коментар

• То не е задължително изискванията да са материални Те са по-лесно изпълними .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Човекът е влюбен......Осигурява ти спокойствие, а ти се мръщиш....
            За другото ще свикнеш....
            Не няма, ако приемем хипотезата ти за вярна, което ме притеснява не искам да бъда зла и да го скапвам искам просто "сещай се снахо" да ме остави намира Планирам да бъда едно мрънкало недоволно от всичко и всички и не знам още какво...давайте предложения. Да може от раз да се реши проблема
            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

хахаха има не на Витошка ама много близо, колата не е супер ама става, непрекъснато обяснява колко му е голяма заплатата и се дразня още повече подаръците - то не са маркови парфюми, китки и глупости... плюшки на конвейр колкото не обичам толко ме зарина Не се лигавя да ви кажа, просто сигурно ви се е случвало ама има хора, които физически ама грам не ти харесват...не мога да преглътна самарянка, самарянка ама чак толкоУс не съм и досаждат...
              Момчета сигурно и на вас ви се е случвало някоя кака като лепка, като дъвка залепнала за подметката да ви тормози - гадно е. Не обичам да унижавам хората, затова се притеснявам как ще се спася, а някои хора нямат чувство за достойнство и се унижават сами и така
              Човекът е влюбен......Осигурява ти спокойствие, а ти се мръщиш....
              За другото ще свикнеш....

Коментар

.
                Момчета сигурно и на вас ви се е случвало някоя кака като лепка, като дъвка залепнала за подметката да ви тормози - гадно е.
                Не ми се е случвало на мен. Иначе, аз съм бил лепка. Как са процедирали - ще трябва да питам жена ми

Коментар

• Last edited by фръцла ежкова; 01.10.2013, 09:59.

Коментар

• Като отговори Артемидчето ще си помисли..ТОВА СА ХВАТКИ ОТ ВЕКОВЕ... ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГИОЛА

Коментар

.......голямата работа. Друго няма от моя страна, нищичко ама нищо :( Ееех, те хората са казали да не ти знаят дОма и офисОТ, че....после отърване нЕма
                      Поне едно кутренце, не поддаде ли...?

пп Друго са казали - там където си вадиш хляба, не си навирай ...шпагата....

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                        Aртемидче кажи му , че не отговаря прагматично на условията ти- работа за 10000, кола - ферари,апартамен на Витошка, вила в Бояна..Да отговори и тогава..
                        Ами ако му намалят заплатата, продаде вейрона, апартамента в Лондон и вилата в Алпите и вземе че отговори?

Коментар

ох, вече съжалих че съм споделила тегобите си ми много ми е противоестествено как да го кажа инак без никой да обидя, сложно е такова едно

п.п. дишай чиче не си ти и никой тукашен не е

Simply Red - If You Don't Know Me By Now - http://www.youtube.com/watch?v=zTcu7MCtuTs&feature=fvwp
                          Оффф, поех си въздух на спокойствие....

пп Глей сега, трябва малко артистизъм.....Като е наблизо, вдигаш телефона и започваш да импровизираш....
                          " В колко часа??? - имам работа, малко по-късно....
                          Къде ще пътуваме ? - до Халкидики....не ми се пътува , далече е ....
                          Кого ще ступаш.....- моля те недей, че пак ще пишеш в полицията..нека живее келеша...."

Коментар

• Aртемидче кажи му , че не отговаря прагматично на условията ти- работа за 10000, кола - ферари,апартамен на Витошка, вила в Бояна..Да отговори и тогава..

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Ако е досаден и нахален, но не е агресивен, културното "у лево" обикновено не върши работа, трябва да го удариш по егото- обясняваш му колко е зле, като леко пресоляваш нещата, обикновено това са индивиди с прекомерно его и основният им страх е да не станат за смях Ако има потенциал да стане агресивен вече методите за борба с вредителя трябва да са съвсем различни.
                              Аз съм виновна, да си призная ама един единствен път реших да се правя на майка тереза...да вдигам самочувствието на човека и той се взе на сериозно пробвах по мек начин "айде у лево, че си имам работа и учене много" и се почна "няма да го преживея, не мога съм далеч, толкова си добричка бла бла бла" дразня се само при мисълта , че ще ми цъфне пред вкъщи да се ....у тиквето кой ме би по главата
                              Да не се чудите как точно съм се представила като добрата самарянка, просто един единствен път си направих веселото на себе си и то обикновено се получава така, че е приятно и на компанията...свирих едно парче на Сигнал като поздрав за него пред компанията, щото се жалваше как не го вземат на сериозно в която бяхме и кой знае какво станало...голямата работа. Друго няма от моя страна, нищичко ама нищо Ееех, те хората са казали да не ти знаят дОма и офисОТ, че....после отърване нЕма

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                [/B]

Бах маа му....
                                Един път на ден, много голяма досада ли е.....

...."отблъскващо-неприятен чУЙек ..." - иии, как добре ме описа....направо чушкопек....
                                ох, вече съжалих че съм споделила тегобите си ми много ми е противоестествено как да го кажа инак без никой да обидя, сложно е такова едно

п.п. дишай чиче не си ти и никой тукашен не е

Simply Red - If You Don't Know Me By Now - http://www.youtube.com/watch?v=zTcu7MCtuTs&feature=fvwp

Коментар

Working...
                                X